21 Kasım 2017

Avon Mark Likit Mat Ruj..

Ülkemizdeki en popüler katalogdan satış markası olan Avon'un her kataloğundan bir şeyler almazsam işim rast gitmez. Geçtiğimiz ay da indirimde olan Avon Mark mat rujlardan aslında iki tane ve Skin so soft ışıltılı vücut yağını aldım. Ruj burada bir tane görünüyor ama diğerini arkadaşım almıştı ama beğenmeyince bana verdi. Dolayısı ile bu resimde yer alamadı. Diğer aldığım rujun adın "pinking about you" oldukça mat ve ölü duruşlu bir pembe renk. Neyse ondan instagramda ayrıca bahsederim artık.
Avon Mark

Buradaki renk "passion it" ve serideki renklerin en koyularından biri. Bir markanın mat rujları hakkında gerçek bir fikir oluşturmak için serideki en koyu, en ekstrem renge bakmak gerekiyor diye düşünüyorum ben. O nedenle yeni bir marka deneyeceğim zaman tutup en koyu rengi alıyorum genelde.

Avon Mark

Rujların yapısı oldukça kremsi, hatta köpük bir yapıya sahip. Üzerinden bir kaç kere geçip rengi oturttuktan sonra çok güzel ve eşit duruyor. Belki saçımın yeni renginden belki de gerçekten cilt tonuma yakıştı bilmiyorum ama bu rengi kendime çok yakıştırdım ben. 

Avon mark

Aplikatörü bence güzel, dudağa da tam oturuyor. Sürümü kolay ama tam kuruyan ve sabitlenen bir mat ruj değil bu.  Kenardan taşmasın diye biraz dikkat gerektiriyor.  

Avon mark
Duruşu mat ama ama dediğim gibi kurumuyor ve sabitlenmiyor. Bir şey yenildiğinde dudaktan çıkıyor. Buna karşılık da dudağı asla kurutmuyor. Çok değişik bir kokusu var, çiçek desem değil, tatlı desem değil hiç adını koyamadım kokunun. İyi haber aplikatörü burnunuza kadar sokmazsanız kokuyu almıyorsunuz.

Avon mark

Renge bayıldım gerçekten, bütün bir kış zevkle kullanacağım.  Ama dediğim gibi sürerken biraz özen istiyor. Tabi açık renkte böyle bir problem yok.

Avon

Diğer aldığım Skin so soft ışıltılı sprey vücut yağı ise aslında yazın bol bol kullanılacak bir ürün. Her gün duştan sonra kol ve bacaklara da uygulama yapılabilir bununla. Kokusu biraz değişik, pek de hoşuma gitmedi ama çok kalıcı değil. Yine iyi bir özelliği çabuk emilmesi oldu. Aşırı bir parlaklık vermiyor, içindeki mikro simler hiç görünür değiller. Biraz daha belirgin olmalarını isterdim doğrusu.

Avon

Güzel hafif ışıltılı, doğal bir nemlendirici yağ olmuş bu. Ben hele gece bir yere çıkacaksam daha yaldır yaldır vücut aydınlatıcıları tercih ettiğim için bu hafif geldi biraz bana.  Kollarıma verdiği nem gayet yeterli ama bacaklarım özellikle yaz aylarında güneşten kuruduğu için daha yoğun bir nemlendiriciye ihtiyaç duyacaktır bence.

Avon ürünlerini seviyor musunuz bilmiyorum ama denemek isteyenler bu yağı pas geçip Mark mat rujlara şans verebilir bence.
Sevgiler..

28 yorum:

  1. bu yağı iki üç katalog once almıstım. hergun kullandım bır hafta sonra vucuduma ınanılmaz kasıntı yaptı. ilk once yagın kasındıracagını hıc dusunmedım daha sonra kullanmamaya başladım ve kasıntılarım geçtı. Kaşınma olursa hemen bırakın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bolkahveli aa çok kötü olmuş ben bir kaç kere kullandım öyle bir şey yapmadı ama her cilt ayrı tepki verebilir hassasiyet derecesine göre geçmiş olsun ben de dikkatli olurum :-)

      Sil
  2. ikisi de çok hoş bakayım ben bunlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi rujlar aralık kataloğunda indirimde galiba :-))

      Sil
  3. rujdan bende hem mat olanı hemde parlak olanı var ama pek beğenmedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu ben belki bu rengi çok sevdim ondandır :-))

      Sil
  4. Çok iddalı bi renk :) güle güle kullanın :) yağın spey halinde olması kullanım açısından çok rahat olsa gerek. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kadınadairherşey teşekkürler evet yağı kullanmak çok pratik gerçekten :-))

      Sil
  5. Mark rujun yapısı güzele benziyor gerçekten. Özellikle koyu rengi böyle duruyorsa, nude tonlara kesinlikle şans verilebilir. Güle güle kullan irem'cim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet ben de yılbaşı katalogundan daha normal renkler seçtim bu sefer bakalım onlar nasıl :-)) teşekkür ederim canım :-))

      Sil
  6. Rujun rengini çok beğendim. Aslında tam mat olmaması da bence gayet güzel. Bir de sanırım minik bir ruj yani en azından bitirilebilir bir ürün olması da iyi. Avon'a ne zamandır bakmamıştım yeni ürünleri bir kurcalamak lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa evet yeni kataloglarda baya güzel şeyler var ben de yılbaşında yeniden bakacağım :-))

      Sil
  7. Avon'u bir ara ben de kullanmıştım, güzeldi. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  8. Geçen avondan ruj sipariş verdim hiç beklediğim gibi çıkmadı rengi -_- Bir daha almayı düşünmüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifsağlık evet katalog renklerinde öyle bir sıkıntı var renkler biraz değişik çıkabiliyor :-(

      Sil
  9. ne güzel o rujun rengiiii.

    YanıtlaSil
  10. Rujun rengi benim için koyu ama açık renklerine bakabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım evet açıklarda güzel renkler de var :-))

      Sil
  11. Rujun rengi harika. Yag da yaz için süper olur 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet yağı yaza saklamayı düşünüyorum ben de :-))

      Sil
  12. Yeni seriden her seferinde bakıyorum ama hala almadım. Neden bilmiyorum renkler mi cezbetmedi nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico ben çok iyi bir indirimde yakalayınca denemek için aldım :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...