13 Eylül 2017

H&M Glow Palet..

Bizim aydınlatıcı aşkımız markaların da aydınlatıcı çıkartma hızı neredeyse başa baş gidiyor sanıyorum bu ara. H&M'in makyaj koleksiyonuna dahil etmediği, ara ara daha basit ambalajlarda ama daha uygun fiyatlı olarak çıkarttığı makyaj ürünleri hiç fena olmuyor doğrusu. Geçen ziyaretimde de bu glow paleti görünce dayanamayıp aldım. Aslında önce bunun aynısı bir face palet vardı. Onun içinde allık ve bronzer da var ama onu almamıştım. Mağazada karışık dizmişler ikisini ve dikkatle bakmazsanız fark pek algılanmıyor. Neyse ki son anda fark edip alışverişime ekleyiverdim bunu.
HM makyaj ürünleri


Palet galiba 15 TL. idi, 20 de olabilir bu ara dikkatimi çekti özellikle süngerlerde falan her şeye 3-5 zam gelmiş. Neyse 4 rengin olduğu bir aydınlatıcı paleti 20 TL'ye yine de iyi yani.

HM makyaj ürünleri

Yalnız renklere bakar mısınız şahaneler bence. H&M bu tarz ürünlerde maalesef tester açmıyor pek, o nedenle önceden deneyip de rengin tonunu, pigmentasyonunu falan görme şansı olmuyor. 

HM makyaj ürünleri

Bir tutarlılık da yok. İyi çıkan bir ürünün ardından çok kötü bir ürün de gelebilir. Neyse ki bu aydınlatıcı paleti beni üzmedi. Pigmentasyonu ve kalıcılığı şahane çıktı. 

HM makyaj ürünleri

İlk renkten başlayalım. H&M paletin arkasında tek tek renkleri ve içeriklerini saymış. Bu rengin adı ivory. Sanırım kışın en çok kullanacağım renk olmaya aday olmuş durumda. Yapısı çok yumuşak, kadife gibi ve pigmentasyonu orta. Parmakla alırken tozutuyor. Herhangi bir aydınlatıcı fırçası ile ise hiç tozutmadan alabilirsiniz. Çok yaldır yaldır yanan bir renk değil ama üst üste uygulayarak parlaklığı arttırılabilir. Metalik yansıması yok. Kalıcılığı da orta seviyede diyebilirim.

HM makyaj ürünleri

Paletteki ikinci renk bronze, bu ara hafif yanık olduğum için bana en iyi giden renk bu oldu. Yapısı aynı şekilde yumuşak, pigmentasyonu bir tık daha iyi ve kalıcılığı da daha fazla. Bu renkte hiç tozutma yok. Tek katta normal hafif bir aydınlatıcı iken ikinci katta metalik bir yansımaya kavuşuyor. Göz kapağına pıt pıt aydınlık vermek için de kullanılabilir.

HM makyaj ürünleri

Üçüncü sırada Gold var. Şampanya alt tonlu bir altın rengi. Ivory ile yapısı aynı, parmakla alınca tozutuyor.  Pigmentasyon orta, ikinci katta daha iyi oluyor ama metalik bir yansıması yok bu rengin. Bana göre diğerlerine nazaran daha hafif bir renk. 

HM makyaj ürünleri

Son renk ise Copper, tabi isminden dolayı çok sevdim. Yumuşak altın tonlu bir bakır rengi. Allık olarak veya far olarak da kullanılabilir. Yine ikinci katta tam parlaklığını veriyor ve oldukça kalıcı. Hafif bir metalik yansıması var bu rengin. Harika bir de far olarak kullanılabilecek bir renk. 

HM makyaj ürünleri

Yukarıdan aşağıya swatchları da görüyorsunuz burada. Bence tüm günü kurtaracak kadar da dayanıklı çıktılar. Kış aylarında daha da iyi olacaklarına eminim.

15 TL.'ye alınabilecek güzel bir aydınlatıcı paleti olduğunu düşünüyorum. Yakınlarınıza H&M varsa gidin bakın derim. 
Sevgiler..



28 yorum:

  1. İrem'cim bu paletin renklerini çok beğendim. Ivory hariç benim için far olurlar diye düşünüyorum. Gerçi bronze allık olarak da şahane dururmuş. Bulursam ben de bakarım. Güle güle kullan, çok sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog Balanacım teşekkürler palet sanırım hala vardı H&M'de hafta sonu.. bronz rengi be de far olarak kullanıyorum şahane duruyor canım :-)

      Sil
  2. renkleri çok güzelmiş cnm,tam benlik :) iyi günlerde kullan kuzum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nihankeçecitali çok teşekkürler canım :-))

      Sil
  3. Ben de seviyorum HM ürünlerini :)

    YanıtlaSil
  4. Bu renk tonları bana çok koyu göründü, çok açık tenliler için mi acaba? Fiyatları iyiymiş, güle güle kullan canım. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben aslında ışıktan biraz öyle çıkmış bu kadar koyu değiller ..

      Sil
  5. elimde bu tonlarda çok palet var ama bu da güzelmiş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi bence de hepsinin yeri ayrı:-))

      Sil
  6. Çok kararsız kaldım alıp almamakta, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Bir denk gelip de alamadım ya :((
    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel renkler hepsi de 😊

    YanıtlaSil
  9. Evet bence de fiyat olarak ta çok iyi ,alınması gerek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme H&M'in bu paletleri çok tatlı oluyor bence de alınır :-))

      Sil
  10. Güzel renkler canım.Bronzun yeri herzaman bende ayrıdır.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @incinindünyası evet benim için de öyle çok severim :-)

      Sil
  11. ay bunlarla resim yaparken iyi gölge verilir :)

    YanıtlaSil
  12. çok güzel duruyor fiyatı da harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet fiyat çok uygun bunlarda Lerzancım :-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...