27 Eylül 2017

Glam Glow Sıkılaştırıcı Maske İncelemesi..

Son zamanlarda soyulabilen maskeler giderek popüler olmaya başladı. eskiden 1-2 çeşit gördüğümüz maskelerin şimdi neredeyse onlarca çeşidi var ve hepsi de kullanıcıya değişik şeyler vaat ediyorlar. Ben normalde soyulan maskelerden ciddi anlamda nefret ediyorum. Tabi en önemli sebep bu maskelerin çıkartılırken çok canımı yakması. Her ne kadar tüylere denk getirmemeye çalışsam da mutlaka bir yerden yapışıyor. Ayrıca çoğu markadan çıkan bu siyah maskeler de içlerinde uhu varmış gibi yapışıyorlar ve tüy olsun olmasın canımı müthiş yakıyor. Ama bütün dünyada çok popüler olan, kullanıcılarını ikiye bölen bazılarının tamamen şişirme dediği Glam Glow maskelerin "gravitymud" firming treatment yani yer çekimine karşı sıkılaştırıcı maskesinin Sephora'da deluxe boyu olunca ve %20'de indirimim de olunca karşı koyamayarak aldım.
glam glow maske


Son zamanlarda zaten soyulabilen siyah, altın vs. renkli maskeler oldukça fazla türediler. Bunların çoğu da emin olun pek bir işe yaramıyor. Yani burun bantları inanın çok daha iyi iş görüyorlar. Gerçi Glam Glow'un benim aldığım çeşidinin siyah nokta falan temizlemekle hiç bir alakası yok tabi ki. 
glam glow maske

Minnacık ama oldukça fazla yaklaşık 6-7 kullanım için yetti bana.  Bir kere yapısı çok hafif. Cilde hemen yerleşiyor. Yalnız maskeyi belli bir kalınlıkta sürmeniz lazım yoksa soymakta zorluk çekiyorsunuz. Maske bir kere cildinize yerleşip kuruduktan sonra çıkartması inanılmaz kolay, neredeyse tek parça halinde çıkıyor ve asla da acı vermiyor.

glam glow maske

İçeriğin bir kısmı ama ilginç ve oldukça uzun olduğu için kendi sitesinden aldım. İçindeki bazı maddeler gerçekten çok iyi ve ilk sırada su yer alıyor. Hamamelis yani bir başka adı ile witch hazel (cadı fındığı) kozmetik ve alternatif tıpta oldukça sık kullanılan bir bitki ve cilt tahrişlerine çok iyi geldiği biliniyor. Ürüne bu akıcı kıvamını ise Xantham gum denen madde veriyor. 
Water\Aqua\Eau, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycerin, Ethylhexyl Hydroxystearate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Montmorillonite, Pentylene Glycol, Illite, Polysorbate 20, Canadian Colloidal Clay, Caprylyl Glycol, Althaea Officinalis Leaf Extract, Tapioca Starch, Chondrus Crispus (Carrageenan), Colloidal Platinum, Dipotassium Glycyrrhizate, Alcohol, Ascophyllum Nodosum Powder, Polysorbate 80, Polymethylsilsesquioxane, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Lecithin, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Soy Isoflavones, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum), Coumarin, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Bismuth Oxychloride 

glam glow maske

Evet oldukça akışkan, bir de oldukça tatlı eski şekerli sakızlar gibi bir kokusu var. Ben çok sevdim tabi ama koku maske ciltte kururken de yüzünüzde yani burnunuzda kalıyor. Neyse ki Sephora'da bütün bu maskelerin testerları var, yapılarına ve kokularına almadan rahatça bakabilirsiniz. 

Ben şahsen bu maskeyi sevdim. Kullandıktan sonra cildim toparlanmış ve aydınlık görünüyor. belki bir deluxe boy daha alıp özel günler için kullanırım.
Sevgiler..

24 yorum:

  1. Ben bu soyulan maskelere bir türlü ısınamadım canım mı kıymetli bilmiyorum ama soyarken her türlü canımı yakıyorlar :) bu markayı daha once denememiştim hiç şans verilebilir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen benim de canım çok acır ama bu hiç acıtmadı gerçekten :-)) diğer maskeleri de denemek istiyorum o yüzden..

      Sil
  2. Acı veren bir kozmetik ürününü sanırım asla almam, bu acıtmadan çıkıyormuş e, iyi o zaman. :) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben hiç acıtmıyor ben de şaşırdım :-)) teşekkürler..

      Sil
  3. Sakız kokusuna bayılırım, etkisi de yerindeyse kesinlikle alınası...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi beğendim ben hatta diğerlerini de deneyeceğim sanırım :-))

      Sil
  4. yağışkanlı maskeleri sevemedim ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belgingüven tam öyle de değil değişik bir yapısı var...

      Sil
  5. Merak ettim ürünü Sephoradan bakarım. Memnun kalmana sevindim canim😙

    YanıtlaSil
  6. Senin gibi ben de soyulan maskelerden hiç hoşlanmıyorum. Bunun içeriğindeki yararlı maddeler şahane, ama alkol olması beni mutsuz etti. Güle güle kullan İrem'cim yeniden alırsan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler.. :-)) diğerlerini denemek istiyorum asıl ama bunu da alabilirim yeniden :-)

      Sil
  7. Testerına bir bakayım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifler evet hemen hepsinin testerı var sephora'da:-))

      Sil
  8. Soyulabilen maskelerden ben de çekiniyorum İrem, ne korkuttular bu ara bizi :)))) Testerı olduğunu bilmiyordum bi deneyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır Gökçecim hiç biri şart değil bence sadece burun bantları yeter geri kalanı can acıtıyorsa işkenceye giriyor yani artık :-)))) var var tester bir bak mutlaka bunlara..

      Sil
  9. Glam Glow'un maskelerini bende merak ediyorum ama paramada kıyamıyorum ondan denemek kısmet olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider evet çok pahalılar maalesef..:-((

      Sil
  10. Ay bir anda benimde alasım geldi ablacım :) Eline sağlık harika bir yazı olmuş. Gidince kokusuna mutlaka bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülünmakyajdeneyimler mutlaka test et canım sana uygun bir tane vardır içlerinde :-))

      Sil
  11. Ambalaj rengi hoşuma gitti. Deenemek isterim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünözenaydın iç kısmı da oldukça güzel :-))

      Sil
  12. Hemen denenmeli o zaman 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya sen daha uygun fiyata da bulursun muhtemelen .-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...