14 Ağustos 2017

Uludağ Premium Yüz Spreyi..

Son zamanlarda mineralli yüz spreyi çıkartan çıkartana, eskiden sadece bir kaç firmada görürken şimdi oldukça fazla seçenek var piyasada. Bunlardan biri de mineralli sprey piyasasına yeni giren Uludağ Premium oldu. Ben de hemen vazifemi yaparak bir Türk markası olan Uludağ Premium yüz spreyini denemek için aldım.

Uludağ Premium Yüz Spreyi

Tabi önce indirime girmesini bekledim çünkü kendileri bir Türk markası için hele de Uludağ maden suyu sodası için oldukça pahalı olmuş bence. Gratis ve Eveshop'da benim aldığım sade olanı indirimsiz olarak 24.90 TL.'ye satılıyor.  İki çeşidi daha var. Biri E vitaminli, 32.90 TL. diğeri ise güneş koruma faktörü içeriyor ve 50 TL.  Avene termal su Kozmela'da 150 ml. olanı 39.90 TL. ve şu anda indirimde.  Bu arada Kozmela en pahalı dermokozmetik sitelerinden biri, o nedenle özellikle oradaki fiyata baktım. 
Uludağ Premium Yüz Spreyi
İçeriği çok çok iyi bence, ayrıca hangi mineral ne kadar var detaylı olarak da yazılmış. 

Ben de bir Türk firması yapmış, artık bunu alır kullanırım diye düşünmüştüm gerçekten ve ürünü de beğendim. Ancak püskürtme mekanizması  çok güçlü, ya da çok fazla püskürtüyor mu diyeyim çok fazla kuvvetle basmamak lazım yoksa cildiniz bildiğiniz yıkanıyor ve kuruması çok uzun sürüyor. Cildi besler mi bilemedim ama  sabah nemlendirici kreme akşam ise seruma zemin hazırlıyor. Beğenmekle birlikte 15 TL. civarında indirimli falan bulmazsam almayı düşünmüyorum, bunu zaten denemek için almıştım. Bunun yerine yine bir Türk malı olan ve gerçekten fark edilmemiş başka bir markayı yeniden kullanmayı düşünüyorum. Online satışta var ama umarım eski aldığım yerde yine bulup alabilirim. Bahsettiğim marka Sarıkız ve blogda da yazısı bulunuyor. Güneş koruma faktörlü olanı da denemek istiyordum ama reklamlarından gördüğüm kadarı ile o bir şeffaf sprey değil sprey kutu içine konulmuş kremmiş meğerse. Elinize püskürtüp cildinize sürüyorsunuz normal bir krem gibi, ne anladım ben spreyden o zaman. Bu arada reklamları görünce ürünün niye bu kadar pahalı olduğu da çıktı ortaya :-)
Sevgiler..

42 yorum:

  1. Aaaa, ben güneş koruma faktörlü olanını Bioderma, La Roche gibi sanmıştım. Ya iyi ki yanılıp almamışım o zaman! Açıkçası fiyatlarını ben de yüksek buldum. 25-40 TL arası malesef vermeyi düşünmem. İndirim kollayalım bakalım. Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben de öyle sanmıştım ama reklamda beyaz beyaz gördüm krem gibi geldi bana.. almam diyorum ama indirimde bakacağım yine de tabi -))))

      Sil
  2. Fiyatları yüksekmiş cidden alıp denesek de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet şimdi bunu beğendiğim halde yenisini almayacağım yani..

      Sil
  3. Fiyatı gerçekten pahalıymış, güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. @senadursun ah benim de her yeni şeyi deneme merakım olmasa iyi olacak :-))

      Sil
  5. Krem gibi olması fiyatının yüksek olması negatif fikir uyandırdı bende de.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ben de günes koruma faktorlu olani icin ayni yanilgiya dusup aliyordum neredeyse ama son anda deneyip fark ettim. Icerigi de normal bir maden suyundan fazla degil maalesef. O yuzde ben de tekrar almayacagim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamasalları ben de onu sprey sanıp denemek istemiştim ama krem formluysa zaten elimdeki sprey kremlerden farkı yoktur.. işin kötüsü tester yok hiç bir yerde :-((

      Sil
  7. Valla o kadar para verene kadar bildiğin maden suyuyla yıkarım yüzümü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden maden suyu açılıp gazı kaçınca özelliği gidiyor diye okumuştum ben bir yerde o yüzden yapamıyorum öyle..:-((

      Sil
  8. Valla tatlım ilk defa duyuyorum böyle suların olduğu ama almak istedim nedende tam anlamı ile görevi nemlendirmek mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balyanağınhikayesi hem nemlendirip hem de içindeki minerallerle beslemek amaçlı tabi.. alta bunu ya da böyle bir mineral sprey sıkıp üste de tampon hareketlerle serum veya krem sürülürse cilde daha iyi nüfuz ediyor..

      Sil
  9. Bu yaz alacaktim yüz spreyi ihmal ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ben yaz kış kullanıyorum yaz başından beri 2-3 tam boy bitirdim sanırım :-))))

      Sil
  10. Bunlar gerçekten cilde iyi geliyorsa iyi bazen tereddüt ediyorum o kadar çok şey çıkıyor ki, acaba sırf tüketim amaçlı mı diye endişe ediyor insan...neyse almışsın madem, güle güle kullan Audrey'ciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben yani bazısı gerçekten iyi bazısı tabi şişirme ama bana iyi gelmeyen şey başkasına da gelmeyecek diye bir şey de yok tabi ki :-)) teşekkürler..

      Sil
  11. Reklam parasını yine bizden çıkarmayı hedeflemişler anlaşılan.Bilmiyorum ya bu marka bende hiç deneme isteği uyandırmadı.Zaten ne denersem deneyeyim sonunda Avene'e dömüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin :-))) biraz öyle olmuş galiba Filizcim.. ben de avene'e dönüyorum mutlaka ama deneme isteğimi de engelleyemiyorum işte ..

      Sil
  12. Avene'den ayrılamıyorum ki bu ürünü deneyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mutluyaşam evet benim de favorim Avene'dir..:-)

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet bir türk markası için pahalı..

      Sil
  14. İrem'cim spfli olanı ben Bioderma gibi mist sanmıştım, hatta elimi uzattım, fiyatını görünce vazgeçtim :) İyi ki almamışım. Bir Türk markası için ben de fiyatını yüksek buldum ama indirimde bulursam denerim. :) Güle güle kullan, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet benim de aklımda onu denemek var ama reklamda krem gibi de gördüm ve tereddütte kaldım ..teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  15. Fiyat olarak bana da yüksek geldi canım 💕

    YanıtlaSil
  16. Reklamlarda görüp merak ettiğim ürünlerden. Deneyip yorumlaman çok iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
  17. Teşekkürler bu tarz ürünleri merak ediyordum açıkçası ben de Yeşim gibi düşünmüşlüğüm vardır:) normal maden suyu sürebiliriz diye ama illa ki artı katkıları vardır kozmetik dünyasına geçtiğine göre.
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @örgüçantam evet ben de ilk açıldığında hep sürerim ama sonradan etkisi gidiyor şişedekinin maalesef..

      Sil
  18. Güneş koruma faktörlü olanını alacaktım çok pahalı diye bıraktım bir Turk markasi olarak bu denli olması ilginç:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet benim de merakımı çekmişti ama vazgeçtim..

      Sil
  19. Benim de aklımda güneş koruyuculu olan vardı ama o zaman makyaj üstüne falan olmaz eğer krem gibi sürülüyorsa
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico bana öyle geldi tester bulamadım ki deneyeyim adam gibi..

      Sil
  20. Hiç bu tarz bir ürün denemedim, sade sodayla yüzü yıkamanın da aynı ya da benzer(?) etki gösterceğini düşündüm, sprey olması tabii ki de kullanım açısından en mantıklısı :) mekanizmasının güçlü olması çok kötü ben olsam kaçırırım kesin. sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikköşem ben direk her saferinde kaçırıyorum tatile götürüp kullanacağım güneşten sonra iyi gelir :-)) maden suyunun açıldıktan sonra minerali kaçıyor diye okumuştum o yüzden direk onu kullanmıyorum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...