30 Temmuz 2017

Physcians Formula Aydınlatıcı Pudra İncelemesi..

Daha önceki alışveriş yazımda bahsettiğim ve  ısrarla almayı istediğim Physcians Formula aydınlatıcı pudra bugünkü yazımın konusu olacak. Niye ısrarla almak istiyordun diyorsanız, birincisi o minnoş şekli ikincisi de benim bütün aydınlatıcıları deneme isteğim diyebilirim. Eğer kullanan,deneyen varsa bu pudrayı biliyordur. Biraz aydınlatıcı gibi ışıltılı durmakla birlikte aslında yaldır yaldır değil tüm yüze uygulanacak bir pudra kıvamında bir ürün.

Physcians Formula Aydınlatıcı Pudra

Öncelikle evet ambalajları çok çok şirin, ambalajdan öte ürünün şekli çok hoş. O kalpli pudralar allıklar niye ilgimizi çekiyor, hep bu yüzden işte. Physcians Formula'da genelde ürünlerini ve ambalajlarını çok güzel yapan bir firma.

Physcians Formula Aydınlatıcı Pudra
Bu pudranın böyle inci gibi olması en dikkat çeken özelliği, ben de gidip gelip deneyince hem rengi hem de biçimi hoşuma gitmiş ve almak için fiyat araştırmaya başlamıştım. Çünkü biliyorsunuz PF Amerika'da bir drugstore markası olmasına rağmen burada highend muamelesi görüyor. Bu pudranın fiyatı da normalde 85 TL. civarında yani hiç de ucuz değil. Baya bir zaman indirim kolladım ve en sonunda Watsons anneler günü indiriminde benim için en uygun fiyatı yakalayarak aldım.

Physcians Formula Aydınlatıcı Pudra
Bu pudranın iki rengi vardı, benimki daha çok istediğim "translucent" rengi. Bir de light bronze var ki o da bronz tende şahane durabilir. Yalnız bir satış sitesinde bu pudralar için üretimi durdu diye okudum ki çok üzülürüm doğruysa.
Physcians Formula Aydınlatıcı Pudra

İçinde gerçek mineral inci tozları olan bu pudrayı ister tüm yüze, isterseniz de sadece aydınlatmak istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz. Aydınlık veriyor ama bizim alıştığımız ve istediğimiz gibi ışığı yansıtmıyor. Ayrıca metalik bir görüntüsü de yok daha çok adı gibi pudra pudra duruyor. 


Physcians Formula Aydınlatıcı Pudra
İçinde sim varmış gibi dursa da aslında simli değil. Hafif şampanya, beyaz, pembe karışımı ışıltılı çok tatlı bir renk veriyor. Ama sürerken çok abartırsanız görüntünün ayarı kaçabilir. Mesela sadece göz altına uygulayabilir veya normal yaldırık aydınlatıcınızı veya krem bir aydınlatıcıyı sürdükten sonra üzerinden bununla geçebilirsiniz. 

Resim yazısı ekle
İçinde bir fırça var, niye var bilmiyorum. Bu tarz fırçaları ne yazık ki hiç kullanışlı bulmuyorum. Yine de oldu ki dışarıda kullanmak zorunda kalırsam diye saklıyorum.

Physcians Formula Aydınlatıcı Pudra

Rengi şekerin de şekeri diyebilirim. Evet yaldır yaldır olmayabilir ama ben buradayım diyor kesinlikle. Tek sıkıntı var çok çabuk uçuyor. Pudra olarak kullandığım zaman değil ama aydınlatıcı olarak kullandığım elmacık kemiği, burun üstü gibi yerlerdeki zaten hafif ışıltısını çok çabuk kaybediyor. O nedenle gün içerisinde bunu kullanmaya devam edecekseniz mutlaka yanınızda olmalı. 

Physcians Formula Aydınlatıcı Pudra

Benim bilek içim normalden daha beyaz, o nedenle beyaz tenlilerde şahane duracağını söyleyebilirim. 

Satışı bitmeden bu güzelliği almak isterseniz online kozmetik sitelerini yakın takibe almanızı öneririm. Çoğunda %25-30 arası indirimde oluyor genelde ya da bir alana bir bedava kampanyası oluyor. Yakalarsam diğer rengi de almayı düşünüyorum ben.
Sevgiler..

22 yorum:

  1. Oldukça hafif bir tonu var sanki. Güzel görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet abartıdan hoşlanmayanlar için..:-))

      Sil
  2. Bu markadan benim de denemek istedigim seyler var, pudralari ilgimi cekiyor. Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr evet ben de mineral fondöten denemek istiyorum :-)) teşekkürler..

      Sil
  3. Markanın sevdiğim ürünleri arasında.Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler canım ben de çok sevdim :-))

      Sil
  4. Çok hoş sedefli bir tonu var. Sevgili Başak'a bu tarz aydınlatıcı pudralar için muazzam kullanım tüyosu vermiştim. Çok sevmiş hemen sanada söyleyeyim :) Pofuduk bir fırçayla tüm makyaj bittikten sonra göz altlarına pıt pıt dokundurunca cilt çok daha sağlıklı duruyor :) Umarım sende seversin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu ben göz altına geçmeyi hiç denememiştim hemen deneyeceğim bu şekilde de teşekkürler :-)))

      Sil
  5. Güle güle kullan canim tatli bir rengi var 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet o renge ve duruşa bayılıyorum zaten...

      Sil
  6. Çok pahalıymış, yalnız pudra cilde zararlı, gözenekleri tıkar diye biliyorum, dikkatli kullan, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben teşekkürler.. akşam mutlaka cildimi çok iyi temizlediğim için öyle bir sorunla karşılaşmıyorum.. makyaj olsun olmasın zaten her şekilde akşam cildi günün kirinden tozundan çok iyi arındırmak lazım ..

      Sil
  7. Rengini, doğal duruşunu çok sevdim keşke bir de çabuk uçmasaymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minimalbakım evet tek sorunu o neyse onu da hallediyorum artık :-))

      Sil
  8. güzel günlerde kullan canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. muhteşem duruyor tam moonstone renginde, elimdeki aydınlatıcılar bittiğinde bakacağım hemen, marka zaten harika =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim aydınlatıcı bitirmek çok zor kolay gelsin :-))

      Sil
  10. Çok merak ettiğim bir üründü bu :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico ben de merakıma yenilip aldım nihayet :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...