12 Temmuz 2017

Nivea Makyaj temizleme Ürünleri İncelemesi..

Geçtiğimiz bayramdan önce Gratis'den içinde Nivea makyaj temizleme ve cilt bakım ürünleri ile dopdolu ve baya ağır bir paket aldım. Hemen içindekilere bakalım ve ilk izlenimlerimi paylaşayım istiyorum ki daha sonra ürünleri tek tek yazabileyim.
Nivea ürünleri

Öncelikle paketin içeriği bu şekilde, dolu dolu ve gerçekten çok işe yarayacak bir paket olmuş. Pakette yer alan her bir ürünü rahatça kullanabilirim. Özellikle bayıldığım ve denemek istediğim köpük temizleyiciler ve özel ilgi alanım canlandırıcı tonik çok hoşuma gitti. Canlandırıcı köpük ve toniği hemen denemeye başladım bile. Yakında blogda yazacağım onları.
Nivea ürünleri
Ayrıca makyaj temizleme mendili, T bölgesi bantları ve bir de arındırıcı temizleme maskesi vardı kutuda. Bunların hepsinin yağlı ciltler için olması ayrıca hoşuma gitti. Hepsini tatilden sonra tek tek deneyeceğim. 
Nivea ürünleri

Gelelim makyaj temizleme ürünlerine, Bu ürünlerden göz makyajı temizleyici hariç daha önce hiç birini denememiştim. Yüz temizleme köpüklerini ve toniği tabi merak ediyordum ama elimde denenecek çok ürün var diye bir türlü alamadım. Bir de Nivea'nın içinde mikro tanecikler olan aqua sensation yüz temizleme jelini de kullanıyorum, o nedenle bunlara sıra gelmemişti. Toniği  ve canlandırıcı yüz yıkama köpüğünü denemeye başladım bile, tatile de benimle gelecekler zaten. Köpükten memnun kaldım. Tonik de fena değil ama Nivea'nın o bilindik kokusu çok baskın olmuş bunun içinde.

Nivea ürünleri
Daha önce denediğim için bu yazıda göz makyajı temizleyicisinden bahsedebilirim. Kendisi benim favori 5 göz makyaj temizleyicim içinde rahatça yer alır. Göz makyajını çok ovalamadan rahatça çıkartıyor bir kere ayrıca kirpik dökülmesi yapmıyor. Çift fazlı olmasına rağmen aşırı yağlı bir yapısı yok, zaten olsaydı da bu beni rahatsız etmezdi aslında.  Alt kirpik dibini rahatça çıkartıyorum. Gözümün içinde yanma ve veya tahriş yapmıyor ayrıca görüşümü de bulandırmıyor. 

Nivea ürünleri
İçindekiler konusunda buradan bilgi edinebilirsiniz. Ama ilk sırada aqua yani su var. 
Nivea ürünleri

Yapısının çok yağlı olmadığı birbirine karıştığında içinde hiç yağlı bir tabaka görünmemesinden de anlaşılıyor. Yine aynı nedenle birbirine karışan fazların ayrışması da uzun sürüyor. Yağ oranı fazlaysa birbirine karışması ile ayrışması bir olur o iki tabakanın. Bıraktığı az bir yağlı his de beni rahatsız etmiyor. Peşinden bir jel ya da köpük temizleyici geldiği için de sorun olmuyor zaten.

Sizin Nivea ürünlerinden denedikleriniz ya da tavsiye edecekleriniz var mı? Nivea ürünlerinin tamamı Gratis mağazalarında sık sık indirimli olarak satışta bulunuyor.
Sevgiler..


20 yorum:

  1. Göz makyajı temezliyicisi tam benlikmiş o zaman;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @haticeşendoğan evet güzel bir ürün..

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @ümrantunce mavi renkli olanı kullanıyorum gayet iyi..

      Sil
  3. Nivea'nın 48 saat kuruluk vaadi eden roll-on deodorantı var..çok iyi çünkü gerçekten de iki günde bir kullanılıyor❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözlerindenöper ya içinde aliminyum yoksa kesin alırım...

      Sil
  4. Nivea ürünlerini çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifler genel olarak ben de öyle :-)

      Sil
  5. Ben gençken bu siyah noktalar vs. temizleme bandları Türkiye'de yoktu yüzümüzü sıcak su buharına tutardık ki, çok yanlışmış, gözenklerim genişlemişti o yüzden:(((( güle güle kullan aldıklarını canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben evet ya ben de yaptım o hatayı ve hala cilt bakımı yapanlar bile yapıyor .. teşekkür ederim :-))

      Sil
  6. Maskesini kullanıp memnun kalmamıştım ama diğer ürünleri güzel.Güle güle kullan.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca teşekkürler .. ben daha deneyemedim onu tatildeydim ama bu hafta deneyeceğim hemen..

      Sil
  7. Burun ve çene bantlarını beğenmedim ben. Gözenekleri iyi açamıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi çok eskiden galiba kullanmıştım ama çok hatırlamıyorum yeniden deneyeceğim..

      Sil
  8. Makyaj temizleme mendillerini uzun yıllar boyunca kullanmıştım. Köpük temizleyicileri ise ne kadar sevdigimi zaten biliyorsun. Güle güle kullan hepsini canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin bilmez miyim :-))) teşekkürler Filizcim..

      Sil
  9. Göz makyajı temizleyicisini çok beğendim ben. Pembesini kullanıyorum. Aynı yazdığın gibi, güzel temizliyor, görüşü bulandırmıyor, rahatsızlık vermiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır pembe daha kuru ciltler için miydi o zaman bana bu daha uygun :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...