24 Temmuz 2017

Biricitle Yaza Merhaba Blogger Etkinliği Full Story..

1 Temmuz'da sevgili arkadaşım Yasemin harika bir blogger etkinliği düzenlemişti. Ben etkinliğe katılıp hemen tatile çıktığım için blogda bahsedemedim ama instagram hesabımda etkinliğe bol bol yer vermiştim. Şimdi o güzel günü sponsorlar ile birlikte anlatacağım size, bol fotolu bir post olacak umarım sıkılmazsınız.  Etkinlik Avrupa Yakasında Crown Plaza İstanbul Florya'da gerçekleşti. Otelin konumu çok güzel, deniz kenarı, hem havaalanına yakın olması hem de İstanbul'un merkezi kabul edilen Bakırköy, Taksim gibi semtlere ulaşım imkanının kolay olması oteli benzerlerinden ayırıyor. 


Otel ayrıca bir alışveriş merkezi ve İstanbul Akvaryum'un da yer aldığı bir kompleks içinde yer alıyor.

İstanbul akvaryum florya
Akvaryum aslında çocuklar için çok eğlenceli bir yer ama büyüklerin de zevk alması için Karadeniz'den Amazon ormanlarına 17 değişik tema ve bu ekosistemde yaşayan 17.000 değişik deniz canlısına yer verilmiş. Bir sıra içinde gezerken bütün bu temalar hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Amazon ormanı temasında yağmur ormanı etkisi verilmesi çok hoştu. Eskiden bu tarz şeyleri yani hayvanat bahçelerini ve içindeki canlı türlerini  pek önemsemezken uzun süredir bu tür yerlerde doğada serbestçe yaşaması gereken hayvanların sergilenmesine karşıyım. Burada da bir kaç tane penguen bulunuyor. Çocukların çok hoşuna gidiyor tabi ama bence bu tür canlılar doğada serbest gezmeliler. 

İstanbul akvaryum florya

Onun dışında deniz canlılarının tanıtımı açısından akvaryum güzel ve eğlenceli bir yer. Foto Filizciğimin eseri..

Crown Plaza İstanbul Florya

Akvaryum gezimiz bitince bizi harika bir çay saatinin beklediği Crown Plaza Florya Otel içinde yer alan Salamina Restoran'a geri döndük. Burada atıştırmalıklar ve çay-kahve eşliğinde hem birbirimizle sohbet ettik hem de etkinliğe bizzat katılan sponsorlarımızı zevkle dinleyip ürünler hakkında detaylı bilgi aldık. 

Minval yayınları

Minval yayınları daha önce de tanıştığım bir marka. Kendileri Güvencesizlikteki Bilgelik adlı kitabı hediye ettiler. Tatile götürdüm ve okudum bile.

Yeşil çay

Doğadan markası yeşil çay-yasemin karışımı ve kendi kupaları ile bizimleydi. Yeşil çayı tek başına içmeyi hiç sevmiyorum ama yasemin de karışınca daha iyi olmuş. 


Yayla Bakliyat

Yayla Bakliyat ürünlerini severim ama açıkçası hiç denemediğim ve itiraf ediyorum gerekli de bulmadığım chia, kinoa gibi şeylerin bulgurla karışmış hali nasıl olacak bilemiyorum.  Yine de bu tarz beslenmeyi sevenler için iyidir diye düşünüyorum ve bu ürünler vegan. Pişirme sürelerinin üzerlerinde yazması da ayrıca iyi düşünülmüş. 

Teo's Farm ürünleri

İlk defa tanıştığım başka bir doğal marka da Teo's Farm oldu. Makarna sosunun oldukça lezzetli olduğunu söyleyebilirim. Diğer acı sosu ile henüz cesaret edip deneyemedim. 

Dr. Oetker ürünleri

Bazı hatta çoğu kakaolu tatlı bana göre değil ama Dr. Oetker ekmek karışımlarına bayılıyorum. İyi yanı yapmak için illaki ekmek makinesine ihtiyacınız olmaması, bu karışımlar fırında da pişirilebiliyor ki ben öyle yapıyorum. Özellikle pazar sabah erken hazırlanan ekmeğin kokusuna ve tadına doyum olmuyor. 

Highgenic ürünleri

Evin değişmez temizlik ürünlerinden biri olan Highgenic de bizimleydi.

Highgenic ürünleri

Özellikle bu leke çıkartan mendilleri çok beğeniyorum. Kıyafetlere bulaşan fondöten ve sıçrayan yağ lekelerinde oldukça işe yarıyor.

Omo sıvı deterjan

Sıvı deterjanların kralı Omo'dur bence hatta toz deterjanların kralı da Omo'dur. Rahatça alıp kullanabilirsiniz. 

Vissmate ürünleri

Deterjanda Omo'yu ne kadar seviyorsam çamaşır suyu deyince de aklıma direk Vissmate geliyor artık . Hem ağır kokmaması hem de iyi temizlemesi nedeni ile tek tercihim artık kendisi. 

Maia kozmetik

Yeni tanıştığım Maia Kozmetik ve son zamanların popüler ürünü soyulabilen siyah maskesi. Henüz bir kere denedim, yazısı gelecek tabi.

Dermokil ürünleri

Dermokil'in lavantalı şampuanı harika kokuyor. Diş macunu da hiç fena değilmiş. El ve güneş kremini de zaten severim.

Dermokil ürünleri

Lavanta tarlasının içinde lavantalı duş jeli harika olmadı mı??


Dermokil ürünleri

Bir de bu tester siyah maske var. Aslında bu tür ürünleri böyle poşette tester olarak sevmiyorum çünkü açılınca kuruyor. Başka bir kutuya aktarıp bunu da deneyeceğim.

Yves Rocher

Yves Rocher'in saça canlılık ve parlaklık veren şampuanı, bakalım markanın ilk anlaştığım saç ürünü de olabilir kendisi. Bir kaç defa denedim öyle görünüyor sanki.

Bioblas

Bioblas'ın saç dökülmesine karşı şampuanlarını oğlum çok seviyor. Bunu da ona veririm sanırım etkisinden oldukça memnun. 

Uber kozmetik

Yine değişik bir marka Uber Kozmetik ile tanıştık. Henüz deneyemedim tabi ama güneş kremi bir sonraki tatile benimle gelecek.

Bonacure ürünleri

Bonacure'un şampuanı ve besleyici saç spreyi. İkisini de geçtiğimiz tatil boyunca kullandım. Şampuandan memnunum ama saç bakım yağı benim saç tipime uygun değil. O nedenle eğer tatilde kullanmasaydım oldukça ağırlaşmış bir saçım olacaktı. Kalanı da yine denizde kullanıp bitiririm sanırım.

bargello

Sevdiğim tek dolma parfüm markası olan Bargello yeni Melange parfüm ve pure lily body splash yollamış. İkisinin de kokusu nefis. 

Hunca kozmetik

Hepimizin bayıldığı makyaj ürünleri ve fırçalar Hunca Kozmetik'den geldi. Son derece cömert davranıp her üründen epey bir sayıda yollamışlar. Fırçaları da set olarak yollamalarına bayıldım. 
Bu ürünleri Hunca Life'ın bölge temsilcisi Dilek hanım getirdi ve hem firma hem de ürünler hakkında detaylı bilgi verdi o gün bize. Firma ve ürünler hakkında ben de daha sonra detaylı bir yazı yazıyor olacağım.

Hunca kozmetik

Hunca Life rujları ve likit mat rujları. Hepsi hakkında detaylı yazılar yazacağım, o nedenle burada bir şey demiyorum.

Hunca kozmetik

Çok eskiden tanıdığım Carmina Huınca Kozmetik'e aitmiş. Bunlar da Carmina pudralar ve allık. Allığın rengine bayıldım.

Hunca kozmetik

Bunlar da 4'lü far paletleri ve allıkları. Kahve tonlu olanı çok sevdim.

Essence ürünleri

O gün bizimle olan Essence herkese ayrı ayrı güzel ürünlerinden yollamış. Benim paketimden denemeyi çok istediğim must haves tekli farları ve bir de kapatıcı çıktı. Bunları almayı hep ertelemişken gelen paketten takım halinde çıktıklarını görünce çok mutlu olmuştum. Bu güzel foto da Ümran'ın elinden çıktı.


essence ürünleri

Farların palete konmuş hali ve yanında gelen kapatıcı. Detaylı hatta çok detaylı bir yazı kesinlikle gelecek, hem de çok yakında.

Bunlardan başka Ada Gazozları ile Dimes, Krispy Kreme, Trendbende firmaları da bizimleydiler..
Evet o gün çok sıcak olması dışında harika bir gün oldu. Yine daha önce yüz yüze tanışmadığım kişilerle tanıştım, eski arkadaşlarımla bol bol sohbet ettim ve mutlu bir şekilde eve döndüm. Sevgili Yasemin'e ve etkinliğe destek veren bütün sponsorlara çok teşekkür ediyorum. Merak ettiğiniz bütün ürünler ve fazlası en kısa zamanda blogda olacaklar. 
Sevgiler..


28 yorum:

  1. hepsini güle güle kullan ablacım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  2. Harika bir gün ve etkinlikti canım tanışmayı çok istedigim bloggerlardandin tanistigimiza çok sevindim 😚

    YanıtlaSil
  3. Her biri ayrı güzel mutlu günlerde kullan tatlım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilknurundünyası çok teşekkürler :-))

      Sil
  4. Canım iyiki geldin çok keyifli bir gün oldu 😍😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus teşekkürler Yasemincim tekrar eline sağlık :-)) öpüyorum..

      Sil
  5. Çok güzel hediyeler. MutlulukLa kullan İremcim. Bargello aşığı oldum. Herkes güzel kokusunu farkediyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın teşekkürler .-)) evet bargellonun kokuları çok kalıcı ..

      Sil
  6. Güzel ve hoş bir ortamda yapılmış bir etkinlik.. Her şey çok güzel görünüyor. Çerçeveye bayıldım..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet çok şık ve güzel bir oteldi..

      Sil
  7. Hunca ta benim çocukluğumda bile vardı, hepsini güle güle kullan canım, kitabın ismi de çok ilginç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben evet Huncayı ben de hatırlıyorum .. teşekkürler :-))

      Sil
  8. Ayy her şey harika görünüyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet çok keyifli oldu :-))

      Sil
  9. Çok güzel bir etkinlik oldu. Dostlarla görüşmek ne iyi oluyor böyle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet değil mi bence de öyle:-))

      Sil
  10. Tüm ürünler harika. Güle güle kullan beybi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül teşekkürler şekerim öpüyorum :-))

      Sil
  11. Güle güle kullan hepsini canim 😊

    YanıtlaSil
  12. O akyaryum ne kadar güzel öyle 😻😻😻 umarım izmire de açılır

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...