2 Haziran 2017

Mayıs Ayı Alışverişleri..

Ben almayacağım dedikçe her ay pahada çok yüklü olmasa da yükte baya ağır çeken alışverişlerime devam ediyorum. Ama ne yapayım onlar da benim ilgimi çekmeseymiş ve denemek istemeseymişim, yapacak bir şey yok. Bu ay sadece bir yurt dışı alışverişim var aslında göze görünen ki onu da da aslında nisan ayında sipariş vermiştim biraz pahada ağır gibi ama geri kalanlar uygun fiyatlı ürünler hep. Hemen bakalım neler almışım.

Yves Rocher
Yves Rocher ile başlayalım, Aslında sadece çok sevdiğim Monoi de Tahiti yağı almak için girdiğim mağazada kartıma özel %30 indirim ve frambuaz sirkesinin de hediye olduğunu öğrenince favorim olan çift fazlı göz makyajı temizleme suyunu ve denemek istediğim doğal toz peelingi aldım. Daha sonra yazacağım ama şimdilik söyleyeyim ki hiç beğenmedim. Fiyatı çok uygun ama o kadar sert ki inanamadım. Neyse bakacağız bakalım.

Physcians Formula

Denemek istediğim Physcians Formula ürünlerini Watsons anneler günü indiriminden %40 gibi bir indirimle aldım. Bu arada Watsons baya pahalı ürünler satmaya başladı artık drugstore kategorisinin dışına çıkıyor. Ayrıca şunu da yazayım ki satış görevlileri hala aynı kafadalar. Ya dibinde dolanıp rahatsızlık veriyorlar ya hiç ilgilenmiyorlar. Ayrıca soruma soruyla karşılık almaktan veya istediğim ve bildiğim  bir şey için direnmekten yoruluyorum. Bu ürünlerin üzerine indirim belirtilmemişti, bu da ne demekse o ayrı zaten. Ben de görevliye indirim var mı kasadan bakın dedim hayır yok dedi inatla yani direnip de zorla yollamasam kasaya bırakıp çıkabilirdim. Sonra kös kös gelip aa varmış indirim demesi de ayrı tabi. Neyse her seferinde almayayım diyorum ama PF'da %40 indirime dayanamadım açıkçası. 
Rossmann'ın yeni Rival de Loop Beauty Code koleksiyonundan sprey bazını aldım. Fiyatı 15 TL idi galiba. Bu koleksiyon mağazalarda satışta şu anda. 
Oxxo'dan o tatlı pırıltılı çantayı 20 TL.'ye ve Moda'dan bir mağazadan da o vintage görünümlü gözlüğü 50 TL.'na aldım.


Gelelim Gratis ve Rossmann indirimlerine, gördüğünüz gibi sadece bu kadar şey aldım. Gratis'den Loreal Botanicals saç spreyi ve Loreal değerli çiçekler tonik, Rossmann'dan da Isana deodorant. Sanırım tonik 11 TL, sprey de 15 ya da 20 TL. idi. Deodorant 7 TL. olabilir. Bunun dışında sadece pamuk ve ıslak mendil aldım.


Ah işte çok ihtiyacım olan şeyler, tabi ki mat ve metalik rujlar. Golden Rose'un sadece BİM marketlerde bulunan ve aslında yapı ve renk olarak diğer mat rujları ile bence hemen hemen aynı olan mat rujlarının 2 tanesini aldım. Tanesi 11 TL. idi galiba. Flormar'ın yeni Pretty markasından ilk önce tabi ki ruj aldım. Bu da yarı mat sayılır. 14 TL. fiyatı. Metalik ruj merakımı H&M'in sınırlı üretim iki metalik ruju ile geçirmeye çalıştım. Rose gold ve gold renkleri ve  fiyatı 6 TL.  Rose gold çok tatlı bir renk. Ama özünde metalik ruj bana yakışmıyor, ona karar verdim.
Mac indiriminden ise gerçek bir sim bombası olan on and on rengini aldım. Tek başına feci duruyor ama herhangi bir gül kurusu rujun üzerine sürün ve bakın bütün fikriniz değişir anında. Ha bir de Essence ten rengi kalem aldım ki şimdiye kadar gördüğüm ve kullandığım en başarılı renk diyebilirim bunun için, en azından benim için ve benim tenimde öyle.


İşte bu ayın yıldızları, kıymetlilerimiz ve en sevdiklerim, tabi ki bayıldığım ve bütün rujlarını almak istediğim Jeffree Star Cosmetics'den iki adet likit ruj, bir adet Kylie Cosmetics ruj ve pek meşhur Milani luminoso allık. Fiyat veremiyorum, Amerika'dan alıp satan @trendyonair den aldım. Ama döviz kuru ve onun da aldığı fiyat değişiklik gösterdiği için fiyat farklı olabilir. Luminoso'ya ve sağdaki mat ruj Androgny rengine bayıldım. Kylie rujun rengi şahane ama yapısı için aynı şeyi söyleyemem. Nikki ve Jeffre'yi dinlemem gerekirmiş bu konuda.  Bu arada rujun adı reign.. 


Son alışverişler ise karışık. Yine %20 indirimden aldığım Mac soft&gentle, herkes o kadar övdü ki dayanamadım resmen. Neyse güzelmiş tabi. Rossmann'dan yine yok satan ve binbir arama ile bulduğum Rival de Young Rainbow koleksiyonunun kendi deyişlerine göre far bana göre aydınlatıcı paleti. Evet renkler Anastasia Beverly Hills Moon Child palete benziyor olabilir ama karşılaştırmak resmen haksızlık. ABH hiç denemedim elimi bile sürmedim ama yine de dupe olmadığı olamayacağı çok açık belli. Kendi çapında, 22 TL.'lik bir palet için iyi ama diğer marka ile karşılaştırılamaz bile. Yine aynı koleksiyonda simli bir dudak balmı, tabi ki yazın tatilde falan kullanacağım. 
Rossmann'dan bir 8-9 TL.'ye kirpik dibine far uygulama ya da dağıtma fırçası aldım. Fena değil. 
Son olarak Kadıköy'den Kylie allıkların benzerini aldım. Tabi ki renk asla benzemiyor sadece şekil benziyor ama rengi acaip güzel ve pigmentli çıktı. Allık olarak bayıldım. 

Ufak tefek falan derken baya da çok şey almışım kabul ediyorum. Yaz gelmesi ve tatil sezonunun başlaması  ile birlikte bu alışverişler baya bir azalır sonbahara kadar umuyorum hadi hayırlısı ama önümüzde koca bir bayram indirimi de var kendimize hakim olalım diyorum.
Sevgiler..

51 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini de ne kadar güzel seçimler olmuş :)
    Toz peelingi inanılmaz merak ettim bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirimavi teşekkürler :-)) bir heves aldım onu ama hiç beğenmedim 1-2 daha kullanıp yazacağım zaten...

      Sil
  2. İhtiyaçlar bitmez ki. Hal böyle olunca alışveriş de kaçınılmaz oluyor tabi. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet bitmiyor ne istek ne ihtiyaç :-))) teşekkürler..

      Sil
  3. Güle güle kullan cnm hepsini:)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi çok güzelmiş, kasadaki görevliyi ben olsam kovardım valla nasıl bir sorumsuzluk...güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükvebe teşekkürler :-)) o tarz elemanlar genelde tercih ediliyor hatta ki kovmak bir yana ..

      Sil
  5. ay alışveriş gibi mutlu eden kaç şey var ki ama de mi bu dünyadaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet değil mi ama bir de yemek yemek var...:-))

      Sil
  6. Hepsi birbirinden güzel tatlım iyi günlerde kullan.:)
    Yves Rocher'ın peelingini mağazada görüp denemiştim görevli çok kuru, hassas ciltlere ve sivilceli ciltlere önermiyoruz demişti benim cildimde kuru ve hassas olduğu için almamıştım ama dediğin gibi çok sert yapılı bir ürün:/
    Watsons'a gitmez olalı herhalde 1,5 yılı geçmiştir Gratis ve Rossmann'ı daha çok seviyorum fakat PF'nin orada satılması benim için kötü oldu neyse bende denk geldiğimde testerlarına bakar online alırım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe sadece watsons da satılan ve indirime de girebilen sevdiğim ürünleri alıyorum zaten artık sadece oradan.. o peelingi de cyrene gibi falan sanmıştım ben çok sertmiş ki ben sert peeling severim bakalım nasıl kullanacağım.. teşekkürler :-))

      Sil
  7. Allık çok güzel bir renge sahip güle güle kullan hepsini❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözlerindenöper çok teşekkür ederim .-))

      Sil
  8. İrem'cim Milani allık benim senelerdir baktığım allık resmen :D Jeffree Starlarla birlikte allık gerçekten de bu ayın yıldızı olmuşlar :) Yves Rocher makyaj temizleyiciyi denedin mi, yapısı değişti mi merak ediyorum. Hepsini güle güle kullan, çok çok öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog denemedim canım görevliye sordum aynı mı diye evet dedi gerçi onlara da ne kadar güvenilir bilmiyorum artık.. :-)) milani allığı al mutlaka derim senin teninde şahane duracaktır.. teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  9. Okumaktan ayrı zevk aldım :) Jefree rujların yazısını kesinlikle bekliyorum , yakın zamanda bende almayı planlıyorum ama sizin düşüncelerinizle ayrı bir öğrenmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu resimleri hazır bir yazılarını yazmak kaldı yayınlamak için :-))

      Sil
  10. Hepsi de çok güzel, mutlu günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri çok teşekkürler. :-))

      Sil
  11. Wuuww nasıl güzel bir alışveriş bu büyle :D Doya doya kullan benım yerımede hatta :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş çok teşekkür ederim canım :-))

      Sil
  12. Güle güle kullan benimde hem ihtiyaçlar hem de merak ettiklerim birikti,,
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmez teşekkürler :-)) o meraklar hiç bitmiyor ki .-))

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. @ortadakarışıkblog çok teşekkürler :-))

      Sil
  14. Güle güle kullan hepsini ben de topluca bir alisveris planliyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya teşekkürler :-)) daha bu ay bir şey almadım ama her an yoldan çıkabilirim yine ...

      Sil
  15. Ne kadar cicili bicili her şey^^ güle güle kullan İrem ablaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı çok teşekkürler :-))

      Sil
  16. Mayıs ayı alışveriş konusunda muhteşem geçmiş bence. Mac Soft&Gentle ilk fırsatta almak istediklerim arasında benimde.
    Güle güle kullan hepsini :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet bence de iyi diğer aylara göre Filizcim :-)) teşekkür ederim :-)))

      Sil
  17. Güle güle kullan İremcim çok güzel ürünler....

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel ürünler mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  19. İremcim hepsi harika görünüyor.
    Golden Rose'un bu rujlarını ben bimde bulamadım geldiğinde kalmamıştı.
    Monoi'nin de edt'si var ama yağını da istiyorum.
    Hepsini güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra teşekkürler canım :-)) monoi yağı da al ve yazın bol bol kullan derim harika kokuyor :-)) gr rujlar diğerleri ile aynı bence bakayım bir karşılaştırma yazısı da yazmaya çalışacağım ..

      Sil
  20. Hepsini güle güle kullan cnm. Toz peelingi merak ediyordum ben de :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico teşekkürler :-)) aman hiç etme pek beğenmedim..

      Sil
  21. Rival De Loop paleti ben de ilk gördüğümde "aydınlatıcı paleti" olarak düşünmüştüm. Sonra bir baktım ki far paletiymiş. Bir Rossmann mağazasnında denk gelirsem düşünmeden alacağım sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik far demiş ama far olarak da aydınlatıcı olarak da kullanılır bence..umarım bulursun canım :-))

      Sil
  22. Merhaba, Loreal tonik nasıl acaba, almaya değer bi ürün mü yoksa olmasa da eksikliği hissedilmez mi? Etkisi nasıl sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız güzel canlılık veriyor falan ama kuru ciltliyseniz pek önermem ..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...