2 Mayıs 2017

Nisan Ayı Bitenler ve Çöpe Gidenler..

Bahar aylarını da yavaş yavaş geride bırakarak yaza yaklaşıyoruz. Nisan ayı içerisinde de ben kendi fikrime göre baya çalıştım ve baya ürün bitirdim çünkü biliyorum ki yaz aylarında bu miktar epey bir düşecek. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.

kozmetik ürünler
Bu resimdeki bütün  ürünlerden ayrı ayrı bahsedeceğim ama bu ay bitmesinden üzüntü duyduğum ürünler bunlardı benim için.


kozmetik ürünler
 Hemen tek tek bakalım, Avon duş jeli, Komili şampuan pek kayda değecek şeyler değildi bence, tekrar almayı düşünmüyorum. Topicrem yüz yıkama jeli, bunu da çok sevmedim ama kullandım bitirdim tabi. BeeBeauty sıvı sabun, Gratis Kadınlar günü için yollamıştı, kokusunu çok sevdim eh fena da temizlemiyor bulursam alırım yeniden.
kozmetik ürünler

La Roche Posay anti-helios güneş koruma spreyi, bunun yazısını ayrıca yazacağım ama beğendiğim bir ürün, tek sıkıntısı fiyatına göre çok çabuk bitti, sıkarken yarısı zaten havaya gidiyor.  Sephora tonik, bir set içinden gelmiş olabilir, çok da bayılmadım yeniden almam. Geçen hafta yazısını yazdığım Miniso yüz spreyi, bu ve sprey kardeşleri kesinlikle yeniden alınacaklar listesinde yer alıyor. Mac fix+ çok severim ama fiyatı çok arttı, üstelik de alternatif çok makyaj sabitleyici var artık. Sanırım almayacağım. 

kozmetik ürünler

Avene misel su, bütün ama bütün misel sular içerisinde en sevdiğim, yüzümü en pamuk gibi yapan misel su budur. Deneme boyu bile epeyce gitti bana, tam boyu da var elimde. Aybel Kozmetik kırışıklık önleyici krem, biliyorum markayı muhtemelen hiç duymadınız. Bana da bir etkinlikte gelmişti ama beğendim, nemlendirmesi güzel. Kıvamı epey yoğun maske gibi bir krem, yüzümü gergin ve pürüzsüz gösteriyor inanamadım yani. Denk gelir de bir yerde karşıma çıkarsa alabilirim. Rival de Loop göz kremi, eh işte çok beğendim diyemem. 

kozmetik ürünler

Jane Asley ruj, rengi çok güzeldi ama dibinde kalmış ve kurumuş atıyorum. Avene cold cream dudak bakım kremi, kış için seviyorum. Bu aylar için fazla yağlı bir krem. Catrice kızarıklık nötrleyici makyaj bazı, bunun da içinde azıcık kalmış ve kokusu değişmiş geldi bana, o nedenle çöpe gitti. Revlon fondöten de aynı şekilde, alalı çok oldu, bir türlü sevemedim ve sanki oksitleniyor o nedenle bunu da attım.

kozmetik ürünler

Bunlar da makyaj tayfası, LA Girl kapatıcıyı son damlasına kadar kullandım ve çok memnundum ama şu anda yeniden almayacağım çünkü en sevdiğim kapatıcı olan age rewind'a dönmüş bulunuyorum. Smashbox kaş farı, artık vaktini doldurdu, güzel bir ürün yeniden alırım ve tavsiye de ederim. Nars 2'li far, bunun da yapısı bozulmuş o nedenle çöpe gitti. Clinique kapatıcı, bunu çok sevdim harika bir şekilde aydınlatıyor göz altımı ama 1 ay bile dayanmadı ve bitti. Diğer ürünler de bozulmuşlar o nedenle çöpe gittiler.

kozmetik ürünler

Eski ve kullanışsız fırçalar, artık yıkansalar da verim alamıyorum o nedenle attım. Hele de Pastel'in o fırçası çok kötüydü sürekli kıl döktü. 

kozmetik ürünler

Perlodent macun, bunda da Signal'deki gibi oldu dişleri beyazlatıyor ama temizlik hissi vermiyor bana. Isana kuru şampuan, uygun fiyatlı ve sevdiğim bir ürün, yeniden alacağım. Avon parfüm, kokusu harikaydı ama minik boyu nedeni ile çabuk vedalaştık kendisi ile.

kozmetik ürünler

Benri asetonlar tabi ki favorim, evde stok sağlam. Konjac sünger sanırım bu Gratis'inkiydi, yeniden alırım severek kullanıyorum çünkü. Revlon base coat, güzel bir ürün ama çok çabuk ağdalandı. Amway glister diş fırçası, bunun da macunu ile birlikte yazısı gelecek. Skin Ceuticals yüz serumu, çok fayda gördüm diyemem kendisi için. Oriflame the one krem far, bunun da dibinde azıcık bırakmışım ve kurumuş tabi ki.

Bu ayın performansı da böyleydi, kayda değer olanların yazılarını yazacağım. Siz nasıl buldunuz? Bu ay neler bitti, ayrıca merak ettikleriniz de varsa yazın.
Sevgiler..


22 yorum:

  1. La Roche Posay sprey ve Isana kuru şampuanı listeme ekledim. Bioderma'nın benzer spreyini kullanıyorum, aslında seviyorum da; ama yeni bir marka denemek de fena olmaz :) Yenilerini güle güle kullan İrem'cim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet aslında benim de favorim Bioderma ama bunu da görünce merak etmiştim :-)) teşekkürler canım sevgiler..

      Sil
  2. Bayağı yeni ürünlere yer açılmış anneler günü indirimi de geliyor nasılsa değerlendirmek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet anneler gününde ihtiyaçlara çalışacağım bakalım bu sefer..

      Sil
  3. performans gayet iyi, yenilerine sağlık....

    YanıtlaSil
  4. Bayağı ürün bitirmişsin tebrik ederim. Özellikle bir iki ürün için detay yazısını bekliyor olacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm yazmadıklarımı en kısa zamanda yazacağım :-))

      Sil
  5. Catrice Makyaj bazini ben de kullanıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet sevdiğim bir bazdı benim de..

      Sil
  6. Avon parfüm belli ki çok güzelmiş.. Şişesinin rengi ve tasarımı da çok hoş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet kokusu da çok güzeldi.. :-)

      Sil
  7. Çok başarılı bence^^ avene misel suyu çok merak ettiiim. nars farın renkleri çok güzelmiş keşke yapısı bozulmasaymış:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı evet ya Nars fara hiç yakıştıramadım :-((

      Sil
  8. Minoso yüz spreyini çok merak ediyorum:))gelsin yeniler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi evet yeni ürünler deneme zamanıdır :-))

      Sil
  9. Avene ürünleri bizim evden de eksik olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet dudak kremi ve yüz spreyi hep elimin altında olur..

      Sil
  10. İsana kuru şampuanı listeme ekledim İrem'cim, performansı iyi olduğuna göre Batiste'le dönüşümlü kullanırım. La Roche Posay spreyi de elimdeki Bioderma bitince denemeyi düşünüyorum. Gayet iyi performans olmuş valla, ben bu kadarı anca iki ayda bitirebildim. Yenilere yer açılmış :) Kocaman sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım.. isana batiste'ye hakikaten iyi bir alternatif ve fiyatı da uygun sürekli evde bulunduruyorum acil durum için.. öpüyorum canım..

      Sil
  11. Yine bayağı ürün bitirmişsin Audrey, ben yerlerdeyim bu ara fenayım. Revlon fondöteni görünce benim evdeki aklıma geldi. Ne durumda acaba...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi zaten bozulduysa ayrışmaya başlamıştır anlaşılır hemen..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...