30 Mayıs 2017

MilkShake Whipped Cream Saç Bakım Köpüğü ve Argan Yağı incelemesi...

Bugün blogda çok güzel kokan bir ürün misafir olacak. Milkshake whipped cream saç bakım köpüğü ve onunla birlikte argan yağı, bakalım etkileri nasılmış. Aslında milkshake adı altında daha önce bir kaç değişik ürün kullandım. Bunların bazıları farklı firmalara ait bazılarının ise ana firma aynı ama dağıtıcıları değişikmiş. Ama sonuçta orijinal milkshake saç bakım ve koruma köpüğü işte buymuş.
Milkshake



Öncelikle bu köpük sadece belirli kuaför salonları ve online olarak satılıyor. 200 ml. köpük genellikle online satılan yerlerde indirimli oluyor.
Milkshake
Aynı şekilde parlatıcı argan yağı da online olarak ve genelde indirimli bulunabiliyor. 
Ben milkshakein farklı ürünleri ile daha önce tanışmakla birlikte bu iki özel ürünle etkinlikler sayesinde tanışmış oldum. Firma yetkilisi Mustafa bey her iki sefer de bizzat gelerek ürünler hakkında çok detaylı bilgi verdi bize.

Milkshake
Saç bakım köpüğünün içeriği fena değil. içinde buluna süt proteinleri saç katmanlarını onarmaya ve beslemeye yardımcı oluyor.  Saça kolayca uygulanması, uygulandıktan sonra yumuşatarak rahatça taranması ve tabi ki kokusu ürünün artı yönleri. 
Milkshake
Ürün kullanımında bir süre sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, bu köpük saç şekillendirici gibi algılanmış. Halbuki değil, köpük saçı korumayı, beslemeyi ve onarmayı hedefliyor. Burada anlayamadığım tek şey ise ürünü ne sıklıkta kullanabileceğimiz oldu. Benim kendi fikrim ise ürünü bir süre kadar her gün daha sonra ise haftada 1-2 defa kullanmak yönünde oldu. Bu şekilde maksimum faydayı aldığımı düşünüyorum. Saçlar gerçekten kolay taranıyor ve muhteşem kokuyor. Benim için dezavantajı ise saçlarımın zaten olmayan hacmini iyice düşürmesi oldu. 

Milkshake
Argan yağı ise bütün saç tiplerine uygun ve saça sağlıklı, yumuşak, parlak bir görünüm vererek hacim kazandıracağı vaat edilmiş. 
Milkshake

İçindekiler kısmı yine fena değil, içindeki parfüm tabi yağın şahane kokmasını ve bu kokunun da kalıcı olmasını sağlıyor. Ben yağı bir kere denedim, bana yetti. Evet saçım yumuşacık ve ipek gibi parlak oluyor ancak hiç bir şekilde hacim vermiyor saçıma tabi ki. Ayrıca bu ara çok fazla saçımla oynama alışkanlığı edindim. Bir süre sonra yani daha gün sona ermeden saçlarımın yağlandığını hissedebiliyorum. Bu nedenle hem bakım köpüğü hem de argan yağı yazın tatile benimle gelecekler. O zamana kadar kullanmayı düşünmüyorum. Denizden ve güneşten zarar gören ve kuruyan saçlarıma ise çok iyi geleceklerini düşünüyorum.


Milkshake

Milkshake bakım köpüğünü kullanmadan iyice bir çalkalamanız ve daha sonra şişeyi baş aşağı tutarak sıkmanız gerekiyor. Elinizde fazla kalan köpüğü ise rahatça kolunuza bacağınıza uygulayabilir yumuşaklığından ve kokusundan maksimum faydalanabilirsiniz. 


Milkshake

Argan yağı da pompalı şişede ve uygulaması çok kolay. 

Milkshake

Eğer kolayınıza gelecekse argan yağını köpüğün içine sıkarak da uygulama yapabilirsiniz.

Milkshake'in ayrıca saç boyanızın rengine göre çalışarak boyayı koruyan, parlatan ve renk arttıran ürünleri de bulunuyor. Yine bu seride yıkanınca çıkan ya da 3-5 yıkama dayanan değişik renkli boyalar, sarı ve gümüşi saçlar için özel şampuanlar, değişik saç tipleri için özel şampuanlar, saç kremleri, maskeler ve vücut ürünleri de bulunuyor. Ürünlerin tamamını buradan inceleyip bilgi alabilirsiniz. 
Sevgiler..


44 yorum:

  1. Çok bayılarak kullanıyorum yememek için kendimi zor tutuyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet değil mi insan zor duruyor :-))

      Sil
  2. Ya bu ikili bende de var fakat elimdekilerden kullanmaya sıra gelmedi bir türlü. Fakat bakım köpüğü benim ince telli saçlarımın hacmini de epey söndürüyor, orası kesin. Güle güle kullan İrem'cim, öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik o zaman tatilde denize falan giderken yanına al Başakcım ben de öyle yapacağım o şekilde saçlarımı pırıl pırıl yapacağına eminim :-)) teşekkürler canım sevgiler .-)

      Sil
  3. köpüğe bayılıyorum ben argan yağı da yaz için kaçınılmaz :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet denizde resmen kurtarıcı olacak benim için o yağ..

      Sil
  4. Argan yağının ününü çok duydum, pompalı şişeler güzel ama bazen bozuluyor pompaları:( güle güle kullan canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben teşekkürler umarım bunun pompası bozulmaz :-))

      Sil
  5. Kokusu şahane valla kokladıkça koklayası geliyor insanın. Ben ilk kuaförde keşfetmiştim. Acaba fazla mı kullandın da hacimsizleştirdi o aklıma geldi benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico yok benim saçlarım zaten ince telli ne yapsam da sönüyor..:-((

      Sil
  6. Bu isim benzerliği benim de hep kafamı karıştırıyordu, iyi ki açıkladın İrem'cim. Saç bakımına ben de yaz aylarında daha çok zaman ayırabiliyorum hem deniz havuz güneş etkisi hem bol bol duş alınca bütün kış bitiremediklerimi yazın yok etmiş oluyorum :) Seride boyalar olduğunu bilmiyordum bi araştırayım. Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet benim de ilgimi çeken asıl o boyalar oldu hele kırmızıyı denemiştim etkinlikte saçlarımdaki kızıl boyaları acaip parlatır diye düşünüyorum ben de bakacağım onlara şimdi.. sevgiler canım..

      Sil
  7. Güzel paylaşım olmuş teşekkür ederizzz, merak ettiğim ürünlerdi süper oldu :)

    YanıtlaSil
  8. milk shake ürünlerine bayılıyorum. :) Argan yağını denemedim merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslolangüzellik saçların kuru ve kalınsa bayılırsın sanırım..

      Sil
  9. Başka bir markanın argan yağını kullanıyorum saçlarıma. İyi geliyor. Bitince Milkshake argan yağını deneyebilirim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti umarım seversiniz :-)))

      Sil
  10. Harika bir inceleme yazısı olmuş, demek asıl orijinal olan buymuş *.* Saçın volümünü düşürmesi bir tık eksi olsada argan yağı yazın saçları kurtarabilir. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu çok teşekkür ederim .-)) evet yazın saçlarıma müthiş bir bakım olacak kesinlikle..

      Sil
  11. Hacim vermiyor bir de söndürüyorsa hiç bana göre degil. Yazin olabilir belki dedigin gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet bizim gibi ince telli sönük saçlara ancak denizde iyi olacaktır..

      Sil
  12. milk shake whipped cream miii :) nerde starbucks da mıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone valla satılabilir insan yemek istiyor bunu :-))

      Sil
  13. Başlığı okuyunca aklıma ilk gelen düşünce saç şekillendiricisi yönünde oldu. Anlık bir düşünceydi. :)
    Özellikle bahsettiğiniz kokuyu merak ettim. MilkShake Whipped Cream Saç Bakım Köpüğü'nün kokusu kullanımdan sonra gün boyu kalıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi evet genelde şekillendirici sanılıyormuş köpük olduğu için ve o yüzden beğenilmemiş ama onarıcı bir köpük bu .. kokusu evet özellikle kullandığım havluda ellerimde falan epey bir kalıyor saçımda çok almıyorum ben kokuyu bir süre sonra alıştım herhalde...

      Sil
  14. Argan yağını köpüğün içine sıkarak uygulamayı çok seviyorum bende :)) evet yanlış bir algı ama bende köpüğü saçımı tutması için kullanıyorum genelde diğer markalarda urban care de vs güç seviyesi var orta seviyede sertleştirmeden sıkı tutanlar maşadan sonra çok işe yarıyor aslında 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizem evet belki uzun ve dalgalı bir saçta öyle de işe yarayabilir.. ben maşa yapmadığım için aradaki farkı bilemiyorum..

      Sil
  15. Ben köpüğünü her zaman olmasa da arada kullanıyorum. O renk arttıran ürünlere de mutlaka bakacağım ama önce saçımın renginin oturması gerekiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet rengi parlatan değişik ürünleri var ben de rastlarsam bakacağım..

      Sil
  16. Güzel bir ürüne benziyor. Uzun ve dalgalı saçlarım olduğu için çok uğraşmam gerekyor onlarla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu köpük biçime sokmaz ama argan yağı yatışması için yardımcı olur bence..

      Sil
  17. Milkshake bakım köpüğünü ben de kullanmıştım harika kokuyor evet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü evet kokusu muhteşem :-))

      Sil
  18. Bu ürünleri bende kullanmaya başladım . Kolay saç tarama konusuna katılıyorum . Kokusu zaten çok güzel 😍 Daha fazla fikrim oluşamadı. Saçlarım cok fazla yapılan işlemden dolayı iyice yıprandı . Bakalım gün geçtikçe bende nasıl sonuçlar olusturacak. Guzel fikirler vermişsin abla ,bunları dikkate alacağım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme Yasemincim teşekkürler .-)) senin de saçların ince telli ve sönük o yüzden köpüğü az az kullan yoksa iyice söner saçların aklında olsun..

      Sil
  19. Ben bu ürünü tshop'ta görmüştüm sanki. Yoksa yanılıyormuyum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilmodadüşleri olabilir hiç bakmadım oraya ben de Kadıköy'de kozmetik depolarında görüyorum..

      Sil
  20. Ben henüz kullanmaya başlamadım ama bugün saçlarımın rengini açtırdım, yani yine ekstra bir bakım uygulayacağım tam zamanı sanırım denemeye başlamanın.
    Sadece hacim olayı benim de hoşuma gitmeyecek sanırım çünkü ince telli hacimsiz saçlara sahibim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı senin saçların benimkinden daha kalın yapıda kesinlikle hele de bu ara ekstra bir işlem gördüyse iyi gelecektir hemen başla bence..

      Sil
  21. Bu ürünler tam tatillikmiş gerçekten. Benim de zaten hacimsiz saçlarımı iyice söndürüyorlar ama nem verdiklerinden bu tarz ürünleri bakım amaçlı bulunduruyorum. Güle güle kullan İrem'cim, kocaman sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog yazın denizden sonra saçlarım resmen ahenkle dans ediyor bu yağlar sayesinde :-)) teşekkürler canım öpüyorum..

      Sil
  22. Söndürme açısından hoşuma gitti, çünkü ben öyle seviyorum. Bir denemek lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın ama senin saçın çok güzel zaten :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...