4 Nisan 2017

Mart Ayı Bitenler..

Evet dünkü alışveriş yazısından sonra sıra geldi mart ayında bitenler ve çöpe gidenler yazısına. Bu yazı biraz uzun sürecek çünkü feci bir temizlik yaptım ve kuruyan, uzun zamandır duran çoğu şeyi çöpe yolladım. Bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.

İlk olarak ne zaman aldığımı hatırlayamadığım Jo Malone vücut peelinginden başlayalım. Devasa bir boyutta ve kıyıp da vücuduma kullanamadığım, sadece ellerime kullandığım için bitmesi bu kadar sürdü. Harika bir peelingdir ama inanılmaz pahalı bir daha alamayacağım yani. Kokusu falan nefis.
Liquid keratin saç bakım ve onarım maskesi, bunu yeni bitirdim, yazısı yakında gelecek. 


El sabunları ve Su Natural şampuan. Palmolive sıvı sabunları seviyorum, tekrar alabilirim. Gerçi favorim artık Isana ama olsun.


Aloree misel su, çok büyük bir fark göremedim, o nedenle peşine düşüp almam. Yves Rocher tonik, marka bu toniği üretimden kaldırmış, neden diye sormak istiyorum. Çok sevdiğim bir tonikti kendisi. Loreal göz makyajı temizleme suyu, ağzı inanılmaz kötü olmasına rağmen son zamanlarda en sevdiğim göz makyajı temizleyicisi bu diyebilirim. İndirimde alacağım tekrar. Yakın zamanda yazdığım Scinic tonik, Watsons olayı hallolursa alırım yeniden.


Eyüp Sabri Tuncer Bodrum mandalinası kolonya, bunu genelde masa silmek için falan kullanıyorum. Ofis arkadaşlarımın hiç biri kokuyu sevmedi, o nedenle yeniden almayacağım. Ihlamur kokulu olanı almayı düşünüyorum. Kiehls vücut sütü, kokusu harika ama kalıcı değildi. Oda spreyi, kek gibi kokuyor, arada sıkıyorum yoksa çok bayıldığımdan değil.


Bee Beauty vücut kremi, kokusu harika ama yapısını pek sevemedim, kolay emilmedi zaten çok da durmuş yolla gitsin dedim. Benefit'in Dr. Feelgood makyaj bazı ve matlaştırıcı balmı. İçinde çok az kalmış ve uzun süre de durmuş. Bu da çöpe gitti yani.


Loreal Elseve arginine içeren şampuan, fena değildi ama yenileri deneyeceğim için bunu bir daha almam. Benri koyu renkler için aseton, en favorim ve evde sürekli olan bir ürün. Simli ojeleri bile tek hamlede çıkartıyor. Yine bir mandalinalı kolonya, niye bunlardan almışım ki sürekli çözemedim.


Teoxane serum, kullandığım en iyi serumlardan biridir, blogda yazısı vardı. Yves Rocher BB krem-renkli nemlendirici çok güzel bir üründü, çok severek kullandım. İçinde azıcık kalmış ama bitiremedim artık. Çöpe gitti. O'juvi parfüm, blogda yazısı vardır severek kullanmıştım. Loreal blur cream, kullandım ama çok da etkili diyemeyeceğim. 


İşte biten, kuruyan, kokan bir sürü makyaj ürünü. Bir kere o krem farların hepsi kurumuş. İçlerinde az az kalmış neyse ki o yüzden yüreğim sızlamadan attım. Gosh gözaltı primerı. Bu bitirdiğim ikinci tüp, üçüncü için ara verdim çünkü alınca başka bir şey kullanmıyorum, diğerleri kalıyor.  Note kapatıcı fena değildi gerçi ama bir daha almam sanırım. NYX stik fondöten, iyiydi ama bunu da bir daha almayacaklarım listesine koydum. Onun yerine yeni çıkan fondötenleri denemek istiyorum.  Catherine Arley fondöten, maalesef cildimle hiç uyuşmadı. Bir adet de Maybelline age-rewind, dibine kadar kullandım hatta suyunu bile sıktım diyebilirim.


Catrice concealer palet, yapısı çok kötüydü yine de baya kullandım yeter bu kadar. Cyrene %2 AHA içeren tonik, geçen sefer kullandığımda cildimi hiç yakmamıştı bu sefer biraz yaktı gibi, o nedenle tereddütte kaldım. Işıltılı bir sprey, bunu da çok sevemedim. Eski bir dudak balmı ve en sevdiğim Dirty Works body butter, bunlar kış aylarında kurtarıcı oldular hakikaten.


Eski ve kurumuş bir kısmı bitmiş maskara ordusu. Çok kayda değer bir şey yok içlerinde. Hiç birini tekrar almam.


Burada kayda değer tek şey ikincisini kullandığım Rival de Loop göz kremi ve Kiehls Blur efekt krem oldu.  RdL göz kremini maalesef her şubede bulamıyorum. Büyük olanlarda var sanırım, bulduğum anda hemen alacağım. 


Ve son olarak bir Beauty Blender diğeri dandik marka süngerler. BB süngerim artık çok eskidi o nedenle vedalaşıyorum. Diğer süngeri nereden aldım hatırlamıyorum ama çok kötüydü.  BB ilk indirimde yeniden alınacak tabi ki. Gerçi şu ara H&M süngerlerle aşk yaşıyorum ama olsun.

Mart ayının bitenler listesi de böyleydi, ben Nisan'da da temizliğe devam diyorum.
Sevgiler..

36 yorum:

  1. ne güzel baya bitenler var :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel temizlik yapmışsın İrem'cim, ferahlamışsındır! Gosh primer'a bayılıyorum ben de! Aynen senin gibi diğerleri bitsin diye ara verdim biraz. NYX Stick Fondötene bayılıyorum ben, tam kuru cilt ürünü o. Ama benim de gözüm şu yeni Total Drops'ta. Fakat denemeden ten ürünü almak istemiyorum; artık İstanbul'a geldiğimde bakacağım. Yenilerini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet ben de aslında onu denemek istiyorum artık geldiğinde beraber bakarız mağazadan .-)))) sevgiler..

      Sil
  3. Benimde böyle uzun bir bitenler yazım var ama halen yazıyı bitiremedim :) heves ettim en kısa sürede yazacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun yaz canım çok biriktiği zaman benim de gözümde büyüyor..

      Sil
  4. Essence'in tüp şeklinde maskarasını çok sevmiştim ben canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü fena değildi sanırım daha iyilerini buldum ama .-)))

      Sil
  5. maşlaah çok hızlısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı evet bu ay iyi çalıştım .-))

      Sil
  6. Keratin maskesi yazini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bir sürü bitirmişsiniz bravo.Çok faydalı oluyor bu bitenler yazıları.Ona göre ürün alıyoruz.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca evet benim için de öyle hem zevkle yazıyorum hem de zevkle okuyorum..

      Sil
  8. oooo iyi bir tüketicisiiin seeen yaniii :)

    YanıtlaSil
  9. Yenilerine sağlık o zaman diyerek bloğuna merhaba diyorum🙋🏼🙋🏼

    YanıtlaSil
  10. Yapısı emilmeyenler kremleri boşa harcamamak adına ağda sonrası,duşa girmeden veya vücut fırçasıyla fırçalarken kullanıyorum haberiniz olsun :))

    secretofadaline.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydayıldırım vücut fırçası ile kullanmak çok iyi fikir teşekkürler :-))

      Sil
  11. Aaa mandalinalı kolonyaya ben bayılırım! ofiste kimse sevmemiş:/ Çok güzel bi temizlik olmuş bi rahatlama hafifleme hissi gelmiştir^^ yenilere yer açılmıış=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetiğkaşığı evet aynen öyle oldu :-)) mandalinalıya ben de bayılıyorum ama sevmediler ağır gelmiş koku..

      Sil
  12. Wuhuuu yine bir sürü ürün bitmiş, bahar temizliği yapılmış. Yenilere yer açılsın elbette :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet bahara yeni ürünlerle başlayalım değil mi .-))

      Sil
  13. Oo süper, bir sürü biten ürün olmuş, ben de eskiyen kuruyan likit/krem ürünleri hiç tutmuyorum, zaten çoğu drugstore ve indirimde alınanlar bu nedenle yarsını bile kullanmış olsam paramın hakkını aldım diye düşünüyorum. Bu arada H&M sünger ile ben de aşk yaşıyorum :)) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajblogum evet ben de öyle düşünüyorum zaten kullandığım kadarı ile baya hırpalamışımdır onları yeter de artar bile.. :-)) H&M sünger ve fırçalar resmen favorim oldu bu ara..

      Sil
  14. obaaaaaaaaaaa :D iyi bitmişler ya maşallah ben de yazsam bitenlerimi iyi olacak ama şu Scinic tonik çok istiyorum almak aklım onda hep :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi ay umarım bu watsons işi hallolur o zaman ben de almak istiyorum çünkü yeniden .-))

      Sil
  15. İrem'cim maşallah diyorum, bahar temizliği olmuş resmen😍 Yves Rocher toniği ben de çok seviyordum, neden artık üretmiyorlar ki!😕 Gosh baz da cidden güzel ama ben de elimde bir stick bazı onun yerine kullanıp bitirmeye uğraşıyorum. O yüzden bir süre almayacağım. Ben de kurumak üzere olan krem farlarımı ayırdım, elimden geldiğince kullanayım diyorum iyice ömürleri dolmadan. Yeniler de gelsin bitsin diyorum😃 Kocaman öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım evet tam bahar temizliği yaptım hatta daha da yapıyorum bir şeyler daha çıktı sonrasına.. elimdekiler bitmeden krem far göz bazı kapatıcı falan almamaya kesin kararlıyım yani umuyorum :-))) sevgiler canım..

      Sil
  16. Aman Allahım ne kadar çok şey bitmiş öyle...Bitsinler ki yerine yenileri gelsin değil mi ? :) :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet ya biraz daha gayret etmem lazım ama .-))

      Sil
  17. Arada böyle bir temizlik gerekiyor. Yazınızı okuduğumda aynı şeyi benim de yapmam gerektiğini fark ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef evet arada böyle gözüme battıkça yaparım ben :-))

      Sil
  18. hem biten hem temizlenen ürün yokmuş, gelsin yeniler! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @£ilkeataş evet bazılarını yeniledim bu ay .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...