1 Aralık 2016

NYX Honey Dew me up Primer..

Makyaj bazlarını her makyajda severek kullanıyorum ve ihmal etmiyorum. Asla bir baz yetmeyeceği için de çeşitli markalardan çok çeşitli makyaj bazları var elimde ve o gün canım hangisini isterse onu kullanıyorum. Ama son zamanlarda sürekli elimin gittiği bi makyaj bazı var ki o da NYX Honey Dew me up Primer, kendisini ilk NYX kozmetik alışverişimde Bağdat caddesi mağazasından almıştım. O günden beri de sık sık ve severek kullanıyorum.
NYX Honey Dew me up 
Bu bazı mağazada görür görmez hemen ilgimi çekti tabi. Bunun ilk nedeni Guerlain'in meşhur L'or makyaj bazına en azından görünüş olarak aşırı benzemesi, diğeri de bal özü ve kolojen içermesi oldu.  Yine içerdiği altın parçacıkları ile de cildin aydınlık görünümünü arttırmayı vaat ediyor.

NYX Honey Dew me up

Uygulama klasik pompalı şişe veya tüp ambalaj değil bu sefer. Şişenin içinden kendi spatula aplikatörü yardımı ile alıp direk cildime uyguluyorum. Ürün oldukça akışkan yani damlayabilir o nedenle alırken dikkat etmek gerekiyor.

NYX Honey Dew me up

İçindeki minik altın partikülleri böyle gözüküyor ve sürüldüğünde cilde gerçekten yumuşak aydınlık ve kadifemsi bir görüntü veriyor. Ayrıca içerdiği kolojen ve Hyluronik asit sayesinde de cildi oldukça gergin gösteriyor. Bu arada içerik listesini detaylı olarak buradan inceleyebilirsiniz.

NYX Honey Dew me up

Şeffaf bir ürün, parmak uçları ile yarı tappon yarı dairesel hareketler ile cildime iyice yediriyorum. Anında emiliyor, bıraktığı az yapışkan  his yerini çabucak  normal bir cilde bırakıyor ve cilt makyaja hazır hale geliyor.

NYX Honey Dew me up

Verdiği canlı ve parlak görüntü de bu şekilde. Cildinizde hiç kusur yoksa sadece bunu da uygulayıp canlı ve eşitlenmiş bir cilde kavuşabilirsiniz. Makyajı tutması da güzel, tek olumsuz yanı diyeceğim kat kat nemlendirici, serum, güneş kremi vs. gibi ürünlerle iyi anlaşamıyor. Tek bir nemlendirici veya tek bir serum hatta üzerine ikinci bir güneş kremi ile bence gayet iyi uyum sağlıyor ama özellikle yaz aylarında serum+nemlendirici+güneş kremi 3'lüsü ile çok iyi performans göstermedi. Sadece güneş kremi ile denediğim zaman ise performansını daha çok beğendim. 

Şu anda da yine serum ve nemlendirici ikilisi ile birlikte kullanıyorum ve gayet memnunum. Fiyatı 45.95 TL. olan makyaj bazına NYX Kozmetik'in İstanbul'daki iki mağazasından ve online satış sitesinden ulaşabilirsiniz. Benim bitince yeniden alacağım ürünlerin içerisine girmeyi başardı.
Sevgiler..

40 yorum:

  1. Bu bazı kesin alacağım ben de :) Sizde ilk gördüğümden beri aklımda... Yazın ben kesin kullanamam ama bu havalarda benim için çok iyi bir baz olabilirmiş. Güle güle kullanın İrem Hanımcım, kocaman öptüm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet yazın bana da biraz ağır geldi zaten bu mevsim için çok iyi ama teşekkür ederim sevgiler canım :-))

      Sil
  2. İrem'cim çoook güzel görünüyor. Normalde makyaj altına sadece nemlendirici kullandığım için bana da uygun olur diye düşünüyorum. Teşekkürler canım, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet gayet iyi anlaşabilirsiniz bence..:-))

      Sil
  3. Cildi gergin göstermesi ne iyiymiş....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet ben de o etkisini çok sevdim..

      Sil
  4. Ben kışın kullanmayı hiç denemedim; malum bende biraz soyulmuştu bu baz :) Mevcut kullandığım primerım bitince yeniden bir denemeyi düşünüyorum ^_^ sevgiler İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik yazın da bana ağır geldi hatta senin yazından sonra iyice dikkat ettim güneş kreminin üzerinde çok iyi durmuyor ben de kestim kullanmayı ama şimdi gkf olan bir nemlendirici ile gayet iyi iş çıkardı bence.. öpüyorum :-)))

      Sil
  5. Bende kesin almak istiyorum. gayet güzel duruyor ürün :) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mutluyaşam teşekkür ederim umarım memnun kalırsın :-))

      Sil
  6. Çok merak ettiğim bir ürün serum gibi şeffaf olduğu için etkilerini daha farklı beklemiştim,daha ıslak ışıltılı olarak hayal etmişim nedense.:D Sanırım hayalimde ne varsa her üründe de onu arıyorum.:D Bir mağazada denk gelirsem deneyeyim bari ama aranan kan bu değil sanırım.:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı olabilir benim bunu benzettiğim guerlain L'or istediğin etkiyi sağlayabilir belki.. ama denemeden kadar verme tabi..

      Sil
  7. Başak'ın yazısında görmüştüm ilk bu bazı , o zamandan beri aklımda ama hiç almak nasip olmadı resmen . Şu yazıdan sonra nyx online yeni sekmede açıldı bile :)) Kışın soğuktan matlaşmış makyajların altına güzel olacağını düşünüyorum ama yağlı cildimle anlaşır mı orası biraz bulanık :/ Eline sağlık , öpüyorum. !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisaistanbullu benim de cildim yağlı karma çok büyük bir sorun oluşturmadı ama yazın burun ve alın parlama yapıyordu şimdi yapmıyor..teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  8. Çok güzel görünüyor, hiç denk gelmemiştim bu ürüne. Alışverişe çıkınca daha dikkatli bakacağım etrafıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilüferakdemir ihtiyaç varsa süper bir şey..

      Sil
  9. Yapısını görünce istemsizce gözümde cyrene moon lu serumu canlandı. Verdiği ışıltı çok güzelmiş <3 Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sinempehlivan onun daha yoğunu bu ama yine de akabiliyor spatulanın ucundan.. o serumu çok severim ben bu arada..

      Sil
  10. Iremcim bunu denemem lazım. Çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın bence çok seversin canım :-))

      Sil
  11. Bunu ben de merak ediyorum, haftaya yakinimda Nyx aciliyor bakacagim mutlaka. Yalniz keske damlalikli olsaymis, ben kesin saga sola dokerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr damlalık için fazla yoğun bence ama pompalı olabilirmiş kesinlikle L'or gibi :-))

      Sil
  12. Bende makyaj bazlarında daha çok cildimi canlı gösterecek ürünleri tercih ediyorum.Sanırım tamda bana uygun gibi.Alışverişe gidince mutlaka inceleyeceğim canım.Detaylı bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım Şerife'cim çok seveceksin bence mutlaka dene mağazada :-)) rica ederim canım..

      Sil
  13. Sizin cildiniz yagli ama buna ragmen sevdiyseniz benim de aklimda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan :-)) ben genelde cildime tam uyan ürünlere bağlı kalamıyorum nedense .-))

      Sil
  14. Yılbaşı çekilişime beklerim canım :)

    YanıtlaSil
  15. Reçel kavanozu gibi 😊.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya haha değil mi yapısı da benziyor biraz..

      Sil
  16. Harika biseymis bu alayım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet oldukça güzel bir ürün..

      Sil
  17. Ben de not alacağım sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ortadakarışıkblog teşekkürler sevgiler -))

      Sil
  18. Gergin gostermesi cok iyi ambalajida cok guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi o etkisi inanılmaz güzel ve bonus bence...

      Sil
  19. rengi ve yapısı ne hoş :D bir de sivilce felan yapar mı acaba ciltte? şuara gene aknelerle boğuşuyorum her şeyi kullanmaz oldum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi bana hiç yapmadı ama ciltten cilde değişen bir şey bu biliyorsun bana yapmadı size de yapmaz diyemem kimseye :-((

      Sil
  20. Canlı görüntü dedin aklımı başımdan aldın ablacım. Yazdım kenara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik hahah tamam canım sevgiler...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...