3 Kasım 2016

Skincode Maske ve Krem İncelemesi..

Geçtiğimiz yaz bir etkinlik vasıtası ile tanıştığımız Skincode markasından denediğim bir kaç üründen daha bahsetmek istiyorum bugün. Aslında marka ile tanışıklığım daha da eskiye dayanıyor. Eczanelerde gördüğüm ve denemek için alıp memnun kaldığım markalardan biriydi. Daha önce makyaj blogumda Skincode ürünlerinden de bahsetmiştim.

Skincode nem maskesi

Bu ürünlerin hepsi deluxe/deneme/tester boy dediğimiz şekilde ama bana oldukça uzun süre yettiler. Hatta siyah nokta ve nem maskelerini hala kullanıyorum.  Yanlarında görülen Uriage ise yine bir eczane markası, daha önce yazdığım  Uriage Termal Su yazısını da okuyabilirsiniz. 
Skincode

Bu 4 üründen kısaca tek tek bahsetmem gerekirse, Uriage Temizleme jeli ve Skincode 24 saat hücre yenileyici krem benim için çok olmazsa olmaz değil. Krem benim için yeterli olmadı, özellikle kış aylarında  benim biraz daha yoğun bir kreme ihtiyacım var. Temizleme jeli güzel ama çok benzerleri de var. Normal, güzel temizleyen ve temiz içerikli bir jel. Yağlı ve karma ciltler için olduğundan dolayı benim cildimi güzel temizledi ve germedi Zaten içeriğindeki Uriage termal suyun da cildi ayrıca yatıştırma etkisi bulunuyor ve ben o termal sudan çok memnun kalmıştım.

Skincode nem maskesi

Günlük nemlendirici krem ve temizleme jelini beğensem de tam boyunu almak gibi bir fikrim oluşmadı ancak siyah nokta giderici maske ve sıkılaştırıcı nem maskesi için aynı şeyi düşünmüyorum. Gözenek sıkılaştırıcı maske beyaz kil içeriği karma ve yağlı ciltlerin kullanımı için düşünülmüş. İnce bir tabaka halinde sürülür sürülmez ciltteki fazla yağı emiyor ve 15 dakika kadar sonra temizlendiğinde mat ama gergin olmayan bir cilt kalıyor. Yine de  sonrasında sıkılaştırıcı nem maskesini kullanmayı ihmal etmedim. O maske şimdiye kadar kullandığım bütün nem maskelerinden değişik. Jel yapıda ve içinde minik mikro tanecikler var. E ve C vitamini içeriği ile de cildin nem takviyesini yapıp sıkılaştırıyor. Jel yapısı bana değişik geldi ama oldukça işe yaradığını da söyleyebilirim. Maskeyi bazen 20-30 dakika sonra temizliyorum ama genelde yatana kadar yüzümde bırakıyorum. Nem vermesi de fena değil ama daha çok verdiği sıkılık hissi hoşuma gidiyor. Bu maske gece bir yere gidilecekse acil durum yüz toparlama için de kullanılabilir. Kesinlikle bitince tam boy alacaklarım arasında.

Skincode ve Urigae ürünleri seçili eczanelerde ve dermokozmetik sitelerinde bulunuyor. Benim için Skincode ve Urigae ürünleri bu şekilde, sizin içlerinde kullandığınız, memnun kaldığınız ya da kalmadığınız, denemek istediğiniz ürün var mı?
Sevgiler..

34 yorum:

  1. Kuru ciltler için de olanı varsa sıkılaştırıcı nem maskesine bakabilirim ben de nem bombalaması gerek bana bu aralar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sinempehlivan evet kış geldi kesinlikle lazım ekstra bir nem kaynağı...

      Sil
  2. İrem'cim, yorumlarımız çok benzer. Nem maskesi gerçekten güzel sıkılaştırdı cildimi; ama, ben daha çok nem vermesini isterdim :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet değil mi sıkılaştırma etkisi için kullanıyorum ben genelde :-)) teşekkürler canım..

      Sil
  3. etkinlik sayesinde tanıştıgım bu markanın numuneleri bitince tam boylarını da gittim aldım ben özellikle maske ve nemlendiricisinden memnun kaldım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet bu maskeden ben de alacağım biter bitmez..

      Sil
  4. Skincode'un exclusive göz kremini kullanmış ve memnun kalmıştım. Nem maskesi de aklımda olsun İrem Hanımcım, sıkılaşmaya ailecek ihtiyacımız var❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog sıkılaşma anlamında çok memnun kaldım canım deneyebilirsin...

      Sil
  5. Denemek istediğim ürünler arasında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet kesinlikle denenmeli :-))

      Sil
  6. Skincode cilt bakım ürünlerinden genellikle memnun olduğum bir marka ancak göz kremi dışındaki deneme boylarını deneyemedim henüz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin nem maskesini dene bak seveceksin anında geriyor cildi :-))

      Sil
  7. Skincode ve Uriage'ı daha önce hiç denemedim, nem maskesi ilgimi çekti ama benim çok kuru tenimde yetersiz kalabilir, bu sene ekstra bir kuruluk var maalesef. Siyah noktalar için olan ürün de çok güzel duruyor, burun çevremdeki gözenekler dolmaya çok meyilli ama kuru cilde uygun olmayacaktır herhalde yine. Bu aralar cilt bakım ürünü arayışındayım, cildime iyi gelecek bir set oluşturmaya çalışıyorum; skincode'a da bir bakayım.
    Sen de güle güle kullan İremcim,
    Öpüyorum.
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight teşekkürler canım :-)) skincode'un mutlaka kuru ciltlere göre ürünleri de vardır diye düşünüyorum.. ama haklısın bu nem maskesi baya yetersiz kalır senin için..

      Sil
  8. Ne varsa eczane markalarında var, bu markayı da sık duydum, aklımda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak aynen Ebrucum eczaneye gidip almamız lazım aslında hepimizin..

      Sil
  9. gözenek sIkIstirici olmasi süpermis maskelerin arasinda, benimde yanaklarimdaki gözeneklerden sikayetciyim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj evet gözenek sorunu olanlara da uygun bence.. teşekkürler..

      Sil
  10. Mutlaka maskeyi denemeliyim ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @semagökçe maskeden çok memnun kaldım deneyin derim..

      Sil
  11. Bu minik boy ürünleri çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ben de öyle fikir edinmek için çok iyi oluyor..

      Sil
  12. ayy fotodaki leylak rengi en sevdiğim renk yaaa pembişle birliktee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet çok pembe değil ama bu tonları severim ben de..

      Sil
  13. İrem hanımcım yine sayenizde yeni bir marka ile tanıştım. Teşekkürler bu güzel paylaşım için. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @neşelisüsevin rica ederim beğenmenize çok sevindim :-))

      Sil
  14. bu markayı duymuştum ama ayrıntılı yorumlu ilk kez sizde okudum merak ettiğim ürünlerdi fikir verdi bana çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi rica ederim çok sevindim beğenmene..:-))

      Sil
  15. Merak ettigim bir marka cok guzel anlatmissin

    YanıtlaSil
  16. Duyduğum ama hiç denemediğim bir marka. Anlatımınla maske baya ilgimi çekti. Lazım bana çok lazım 🙈😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet o nem maskesi başarılı bir ürün alacağım ben de bitince :-))

      Sil
  17. Maskeyi merak ettim paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülözdemir rica ederim beğenmene sevindim.-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...