5 Eylül 2016

Ağustos Ayı Bitenler..

Bitmez dediğimiz yaz bitti, sıcaklar nispeten azaldı ve Eylül ayına girdik. Ağustos ayı bitenlerini hemen gecikmeden yazmak istiyorum ki aradan çıksın. Bu ay aslında normalden az ama yine de hatırı sayılır çeşitte ürün bitirdim. Bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.

Elancyl cellu slim
Hemen Elancyl inceltici ürünleri ile başlıyoruz.  En sağdaki kalça ve basen için gündüz,  ortadaki yine kalça ve basen  gece kremleri her ikisinden de çok memnun kaldım. Gece için olanı yeniden alacağım. Soldaki ise duşta kullanılan jel, yazısı için buraya tıklayabilirsiniz. Bu ikinci tüpüm ve çok çok memnunum sürekli alacağım bir ürün.

Termal su

Bir termal su canavarı olarak bu görüntü normal herhalde değil mi.. Yaz boyunca üçünü de ayrı kullanıp bitirdim. Rival de Loop Rossmann'ın markası biliyorsunuz, fiyatı çok uygun ama diğerleri kadar iyi değil. Yine de ilk defa kullanacağım çok para vermeden fikrim olsun derseniz tam size göre.  Farmasi mineral water sprey yazı burada, bundan da gözümü yakması dışında memnun kaldım. Bayram sonrası tekrar sipariş vereceğim. Uriage termal su, yazısı burada. Bundan da memnun kaldım, yeniden alacağım.   


Kişisel bakım ürünleri

Signal white now diş macunları, Migros'da bir alışveriş sonucunda tanesi 9 TL.'ye geldi. Siyah olan erkekler için pembe olan kadınlar için ben ikisini de kullandım. Ever beyazlatıyor o konuda hiç sıkıntı yok ama dişlerimde sürekli bir temizlenmemişlik hissi hiç peşimi bırakmadı. Hatta bazı geceler dişlerimi ikinci bir defa fırçalamak isteğine karşı koyamadım. O nedenle hemen Splat'e geri döndüm. Isana sıvı sabunlar artık banyomun demirbaşı halindeler, alın aldırın diyorum.


Kişisel bakım ürünleri

Bu ayın ilk çöpe giden ürün Avon'un çok eski ve dolapta unuttuğum bir kremi oldu. Sanırım beni çok etkilememiş ki unutmuşum kendisini. Nivea duşta krem ballı olan sanırım en sevdiğim. Bundan sonra indirimlerde sürekli stoklayacağım kendisini. Watsons'ın bir peelingi, yapısı çok kremsi, taneleri çok seyrek peelingden çok duş kremi gibiydi. Yazlıkta kullandım ve bitirdim bir daha almam.

Kişisel bakım ürünleri

Isana deodorantları çok seviyorum. hem aliminyum içermiyorlar hem de fiyatları uygun ama bu vanilyalı olan pek bana hitap etmedi. Zaten üzerinde young diye de belirtilmiş. Baskın bir vanilya kokusu var, çok sevmekle birlikte parfüm veya herhangi bir body mist ile beraber kullanılabilir değil. Tek başına çok güzel ve uzun süre kalıcı bir kokusu var ama.  Tereson, içinde çok az kaldı. terlemeyi ve kokmayı mükemmel engelliyor ama koltuk altımı kurutması ve kaşındırması dayanılır gibi değil. Kalanı kullanmayacağım. Sephora'nın kalem kokuları, bunlardan 4-5 tane almıştım. Bunu nasıl aldım inanamıyorum, bildiğin öksürük şurubu kokuyor çok feci dayanamayacağım atıyorum. Hemen söyleyeyim Rasberry&Strawberry aromalı olan kendisi.

makyaj temizleme ürünleri

Mac fırça temizleyici solüsyon, pahalı olmasına rağmen en sevdiğim bu, bittikçe alıp spreyli şişeye kokuyorum. O şekilde daha kontrollü kullanılabiliyor ve daha uzun süre gidiyor. Nivea BB temizleme suyu, bunu yazamadım ama evet memnunum ve diğerinden daha iyi bence. En en favori misel suyum değil ama elimde hiç misel su olmasa alabileceğim bir ürün.


Cilt bakımı ürünleri

Bu ay çok az cilt bakımı ürünü bitirdim. Deracine'de hemen ayın başında bitti zaten, güzel ve yoğun bir nemlendirici, eczanelerde falan bulabilirsiniz. Dr. Murad AHA/BHA exfoliating temizleyici, güzel ve hafif bir peeling, nar özü sayesinde cildi çok güzel temizliyor ve asla tahriş etmiyor. Yeniden alınabilir. Uriage temizleme jeli, güzel normal bir jel, termal suyu çok sevdim ama bunu tekrar alacak kadar sevdim diyemeyeceğim.

makyaj ürünleri

Diadermine Lift +BB  köpük fondöten, bundan nasıl memnun kaldım anlatamam ama yazamadım tabi o ayrı. Neyse bir tane daha alacağım onu yazarım artık.  Rival de Loop'un çift taraflı bir kalem farı, güzeldi ama çok pigmentli değildi ayrıca çok da çabuk sertleşti. Beğenmedim atıyorum. Tırnak bakım yağı, çok hoştu memnun da kaldım, görürsem alırım.

kişisel bakım ürünleri

Fresh'n Soft makyaj temizleme mendilleri, yapıları biraz kuru ama idare ediyorlar. Makyajın kabasını almak veya günlük fırça temizlemek için severek kullanıyorum. Konjac temizleme süngeri, çok severek kullandığım bir temizlik ürünü. Eclips'den bu kadar memnun kalmadım, şu anda Holika Holika deniyorum. Bir tane değişik marka da Rossmann'da gördüm bakalım onları da beğenmezsem yine bunu alacağım.

Bu ay da böyleydi, fena değil sanıyorum değil mi?? Özel olarak merak ettiğiniz bir ürün varsa yorum yazın konuşalım.
Sevgiler..

67 yorum:

  1. Okuyunca Elancly'leri bende mi denesem acaba, dedim. Diadermine renk olarak nasıl acaba İrem Hanımcım, en açık rengi bana uyar mı, bilemedim ama çok merak ettim. :) Gayet ürün bitirmişsiniz bence, darısı yenilerinin başına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog canım bu elancyl özellikle banyoda masaj aleti ile kullanılan jelden çok çok memnunum cildimi harika toparladı.. diadermine bendeki nude rengiydi koyu gibi duruyor ama cildimle bütünleşti gratiste veya rossmann'da mutlaka testerı oluyor almadan bir bak derim.. teşekkürler sevgiler.:-))

      Sil
  2. Epey ürün bitmiş. Elancyl ürünlerini ben de seviyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet değişmez ürünlerim benim artık :))

      Sil
  3. Bence gayet iyi performans :) Şu inceltici ürünleri unutmasam alıp kullanacağım; ama alıp kullanmayı unuttuğumdan hiç heveslenmiyorum. Thalia'nın bir sürü deneme boyu var elimde, eğer onlarla bir rutin yakalayabilirsem Elancyl'e de şans vereceğim :) Farmasi'nin mineralli suyu bir tek benim gözlerimi yakmıyor herhalde ya, çoğu kişiden aynı sorunu duydum... yenilerini güle güle kullan, öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik çok teşekkürler Başakcım:-)) Farmasi gözlerini yakmıyorsa süper ben yakmasına rağmen yenisini alacağım yani sevdim kendisini.. elancyl de banyoda şiddetle tavsiye ediyorum masaj aleti ile birlikte .. sevgiler...

      Sil
  4. Isana deodorantlardan en sevdiğin hangisi acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi bir beyaz olanı var hassas ciltler için o çok güzel mesela bir de aloe veralı olanı seviyorum..

      Sil
  5. O zaman gelsin yeniler 😄 ellerinize saglikk ☺

    YanıtlaSil
  6. canım çok güzel bir paylaşım olmuş... ben Elancyl ürünlerini merak ediyorum ? memnun kalmışsın , bende denesem mi acaba ? sevgiler ve iyi haftalar ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem teşekkürler banyoda kullanılan jel ve masaj aparatını kesinlikle tavsiye ederim. linkini verdiğim yazıda detayları da görebilirsin :-))

      Sil
  7. merhaba yeni cicilerinizi merakla bekliyorum size bir ürün sormak istiyorum kullandınızmı Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Contouring Eye kullandınızmı bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz. fiyatı pahalı ama değerse almayı düşünüyorum:L( Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siyahkuğu yok kullanmadım fiyatlarına baktım da hakikaten fazlaymış bunu tester denemeden almayın derim mutlaka tester vardır ellerinde çünkü ..

      Sil
  8. Köpük fondöteni ben de merak ettim. Bir krem hariç genelde Diadermin ürünlerinden memnunum zaten!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyimlianne evet ben de denediğim bütün ürünlerini sevdim.. şimdi yeni bir de serum aldım bakalım o nasıl çıkacak..

      Sil
  9. İremcim sen ne yaptıın, ben aylarca bitiremiyorum :)) Böyle bitenleri gördükçe ben rahatlıyorum nedense, gitsin eskiler gelsin yeniler :) Bu arada Diadermine bb yi bende çok beğenmiştim fakat en açık rengi bana koyu geldiği için vermek zorunda kalmıştım. Nivea'nın duşta vücut kremini merak ediyorum aslında. Duş sonrası sürülenden daha mı etkili?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır :-)) uzun zamandır kullandıklarım aslında bunlar yine de düzenli kullanmaya gayret ediyorum canım :-)) nivea'nın duşta kremi tabi duş sonrasından kullanacağın normal bir kreme göre daha etkili değil ama bu sıcakta ve özellikle nemde bir de duştan çıkınca kremlenip bayılmamak için duşta sürülenleri tercih ediyorum..

      Sil
  10. Isana deodorantlari bende denemeyi dusunuyorum cnm ne zmndir aklimda😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi mutlaka dene canım çok memnun kalacaksın :-))

      Sil
  11. Isana deodarantları hem uygun fiyatlı hemde beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedefcoşkun evet kesinlikle öyleler Sedefcim :-))

      Sil
  12. Elancy ürünlerini özellikle merak ettim. Isana' nın bu vanilyalısı bir vanilya sever olarak o kadar ağır gelmişti ki diğer çeşitlerinden almıştım. Nivea BB Clean'den temizleme anlamında değil ama makyaj öncesi cildi hazırlama konusuna memnundum..
    Gelsin yeniler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş.. İlke'cim elancyl duşta kullanılan jel ve masaj aletini tavsiye ederim.. o vanilyalıdan iki tane bitirdim mecburen ama almam bir daha neyse sınırlı üretim galiba .. nivea bb ile ben de kabasını aldığım makyaj üzerinden tonik gibi geçiyorum ve gözlerime de sürmüyorum..

      Sil
  13. Elimdeki deolar bittiğinde kesinlikle Isana'nınkilerden alıcam, ne çok beğeniliyor meraktayım...
    Açılsın yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi mutlaka dene canım hassas ciltler için olanı veya aloe veralıyı tavsiye ederim..

      Sil
  14. Isana deodarant ve farmasi termal suyu merak ediyorum :)

    Gelsin yeniler

    YanıtlaSil
  15. Epey ürün bitirmişsin cidden....

    YanıtlaSil
  16. Nivea duşta kremi almak isterim, oldukça bilgilendirici bir yazı olmuş bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülözdemir baya pratik bir ürün o yaz için .. teşekkür ederim .-))

      Sil
  17. Signal diş macunlarıyla ilgili fikrimiz ne yazık ki aynı ben de sevemedim. Nivea BB temizleme suları sizde de göz yanması yaptı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hümababal evet nedense o temizlenmemişlik hissi peşimi bırakmadı :-(( bilmiyorum açıkçası gözüme pek sürmem ben böyle şeyleri şöyle üstten kabasını aldığımda da yanma yapmadı..

      Sil
  18. Elancy ürünlerini ben de merak ettim. Şu an elimde olan ürünleri düzgün ve düzenli kullanmayı başarırsam aklımda olsun! Bu ürünler keşke yanında ürünü sürüp masaj yapacak bir robotla satılsa benim gibi tembellere gün doğardı :)
    Çok verimli bir ay olmuş ürün bitirmesi açısından, darısı diğer ayların başına yeni yeni ürünlerle ^^
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight haha robot çok iyi fikir Zeynepciğim gerçekten hayat kurtarıcı olur ama üşenme yap bence özellikle duşta masaj aletinin çok büyük faydası var..

      Sil
  19. gitsin bitenler, gelsin yeniler :) Bitenler yazıları gerçekten çok faydalı oluyor, azmine de hayranım bende ipin ucu koptu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hülyabeşli teşekkürler.. azmetmezsek bitmez bunca ürün :-))))

      Sil
  20. Maşallah ablacım benim kadar bitirmişsin sende ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu çok teşekkürler canım :-))

      Sil
  21. İrem Elancly ürünlerine bayılıyorum hatta o duş jeli muhteşem bir şey.
    Ben bol bol vücut ürünü bitirdim bu ay.Bir iki parfümüm var bitmesini beklediğim.Onlarda bitince yazarım artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin benim de en çok termal su ve duş jeli bitiyor bu ara :-)) evet elancyl ürünlerinin kokusu harika üst üste kullanıp kokuyu daha kalıcı hale getiriyorum ben hatta ki :-))

      Sil
  22. OOO ne güzel baya bieşy bitirmişsiniz üstelik bu kadar ürünü kutuları da atmadan saklamışsınız.Ben blog için biriktirmeyi unutup atıyorum..Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca evet bir torba içerisinde saklıyorum onları ki atmayayım diye yanlışlıklar.. :-))

      Sil
  23. Düzenli kullanım bitirilenlerden belli oluyor yenileri de sağlıkla kullanılsın:)

    YanıtlaSil
  24. Elancyl ürünlerini kullanıp da memnun kalmayan pek görmedim.Sende bu kadar memnun kalmışsan napsak alsak mı :)çünkü bu tarz ürünlere ihtiyacım var. Isana el sabunu ve deodarant bende farklı bir serisi var çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayselvrl isana favorim artık benim :-)) elancyl in özellikle duş ürünlerini de tavsiye ediyorum..

      Sil
  25. aralarında benim de çok severek kullanıp bitirmek üzere olduklarım var :) harika bir yazı olmuş herzmanki gibi =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim çok teşekkür ederim canım :-))

      Sil
  26. Fresh n Soft un makyaj temizleme mendilleri çok pratik oluyor eğer seyehatte ya da yorgunsanız. Güzel ürünler bitmiş bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet stokta o mendillerden hep bulunduruyorum ben :-))

      Sil
  27. Sana çok zor bir soru geliyor. Favori termal suyun hangisi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam hımm hakikaten zor ama seçmek zorunda kalsam uriage ve avene seçerdim herhalde farmasiyi de sevdim ama o bir termal su değil tam olarak :-))

      Sil
  28. Tam yeni sezona hazırlık olarak epey ürün bitmiş. O zaman güzel bir alışveriş yazısı okur muyuz? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisaistanbullu :-))) hemen bugün geldi bile yeni alışveriş yazısı..

      Sil
  29. Elancyl alınacaklara eklendi:) Diadermine köpük fondöteni merak ettim, yorumunu bekleyeceğim ayrıntılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belgingüventakunyacıoğlu elancyl'den çok memnun kalacağını sanıyorum sevgiler :-))

      Sil
  30. Murad temizleyici cok iyi yorumlar almis, benim de aklimda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr evet benim de ikinci kullanmam çok güzel ve nazikçe temizleyen bir ürün..

      Sil
  31. Tırnak bakım yağını nereden aldınız, internette baktım bulamadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @serpil işte onu ben de bilmiyorum :-(( ama kalyon yağ veya gratis'de bir marka var ojelerin olduğu stantda duruyorlar herhangi biri de aynı işi görür..

      Sil
  32. Ay ne güzel ürünler bitmiş yine bolcanaaa <3
    elancyl in o ürünlerini ben de deniciim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı banyo-masaj ürünlerini mutlaka dene canım..

      Sil
  33. Keyifle okuduğum bir bitenler yazısı oldu yine. Bu arada seni bu hesapla takibe aldım, bu yeni hesap. Daha yeni mi takibe alıyor beni diye düşünme. Eski hesapla takibim çook gerilerde kaldı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı o hesap tamamen kapandı mı ne oldu ki??

      Sil
  34. Maşallah İrem'ciğim tüm detaylarına kadar bilgilendirdin,signal diş macunu dikkatimi çekenler arasında ve aynı hisleri paylaşıyorum seninle.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...