7 Mayıs 2015

Keten lifinin gücü saçlarınızda....

“Klorane Keten Lifi Ekstreli Hacim Serisi”
Klorane Keten Şampuan, Bakım Kremi, Spray

Klorane keten lifi  içeren bakım serisi, saçı ağırlaştırmayan silikonsuz ve ultra yumuşak formülü sayesinde saçların daha kolay taranmasını ve kökten uca hacim kazanmasını sağlar. Silikon ve paraben içermeyen bakım serisi, ince telli saçlara hem hacim kazandırır, hem de yumuşaklık verir.





Her kadın hacimli ve gür saçlara sahip olmak ister. Genetik faktörler nedeniyle doğuştan ince, hacimsiz ve sağlıksız görünen saçlarınızı doğru beslenme ve doğru seçilmiş ürünlerle yapılan bakım sayesinde gür ve hacimli bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Doğuştan kalın saç telleriniz olmasa bile doğru saç bakımı ile sağlıklı, hacimli, gür görünen saçlara sahip olabilirsiniz.  



Saç bakımında bitkisel uzman Klorane Laboratuvarları binlerce yıldır Akdeniz topraklarında yetiştirilen, bioçeşitliliği koruyan, yumuşak ve dayanıklı özelliğe sahip keten tohumu lifinden ince telli saçlara hacim verici Klorane Keten Lifi Ekstreli Bakım Serisini üretti.



Klorane keten lifi ekstresi içeren şampuan, saç kremi ve durulanmayan spreyi, Klorane Laboratuarları tarafından Akdeniz topraklarında ekosisteme zarar vermeden yetiştirilen keten bitkisinden elde ediliyor. İnsanoğlu tarafından yetiştirilen en eski bitkilerden olan keten bitkisinin mavi çiçekleri güneşin ilk ışıklarıyla beraber açar. Olgunluk döneminden sonra kahverengi ve parlak tanelere dönüşür. Bu tanecikler müsilaj maddesi içerir ve bu taneciklerden keten lifi elde edilir.



Klorane Keten Lifi  Ekstreli Şampuanı saçlarınızda bir sefer kullanmanız yeterlidir. Islak saça uygulanan şampuanın etkisini göstermesi için 2-3 dakika bekletin ve durulayın. Ardından Klorane Keten Lifi Ekstreli Bakım Kremini nemli saça uıygulayın ve 2-3 dakika bekletip, durulayın. Daha sonra kısım kısım ayırdığınız saçlarınıza 2-3 kez Klorane Keten Lifi Ekstreli Sprey sıkın. Sonra saçınızı tarayın, doğal yolla, ya da fırça ile kurutun.



Perakende Satış Fiyatı:
Klorane Keten Lifi İçeren Bakım Şampuan: 200 ml 32 TL, 400 ml 42 TL 
Klorane Keten Lifi İçeren Bakım Kremi: 39,9 TL                    

Klorane Keten Lifi İçeren Bakım Spray: 39,9 TL


*Basın Bültenidir.

4 yorum:

  1. tam bana göre bir ürün denemeliyim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevimaskanası kesinlikle yazın denemeye alacağım ben sıcakta sönen saçlarım için..

      Sil
  2. Benimkilerde fazla hacim sorunu var. Bazen öyle kabarıyor ki yatıştıracağım diye uğraşıyorum resmen:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu ahh keşke bende de olsa öyle bir sorun :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...