27 Mayıs 2015

#annesultanlar etkinliği sponsorlarını tanıyalım..

Anneler gününde sevgili İlknur tarafından düzenlenen #annesultanlar etkinliğinden bahsetmiştim, çok da keyifli geçmişti. Tabi o güne varıncaya kadar İlknur arkadaşımız bizim için uğraşmış ve ürünlerini deneyebilmemiz, fikir sahibi olabilmemiz için pek çok firma ile anlaşmış. Bazıları daha önceki yazımda bahsettiğim gibi bizzat gelip ürünü tanıttılar, bazıları ise İlknur aracılığı ile ürünlerini bize ulaştırdılar. Şimdi o ürünlerden öncelikle kozmetik ve kişisel bakım dışında kalanlardan bahsetmek istiyorum.
chupa chups

Öncelikle adını son zamanlarda duyduğum bir şekerleme grubu Chuba Chups, lezzetini çok sevdim ekşimsi bir tadı var ben çok severim ama ancak bir ya da iki tane yiyebildim hatta doğru dürüst resim bile çekemeden oğlum hepsini yedi bitirdi. Evet o da çok beğenmiş.. Chupa Chups'lar ay içerisinde raflarda yerini alacakmış yaşasın..

Ülker 

Eskiden beri severek yediğimizi çikolatalı gofretin yaratıcısı Ülker, çikolatalı gofret yanında pek çok yeni ürünü ile de bizimleydi. Gofretin ve çokokremlerin anında bittiğini söylememe gerek yok sanırım.


pak maya

Mutfağımızın yıldızı Pakmaya yine dolu ve güzel lezzetler içeren bir paketle kutlamış anneler günümüzü.

kliksa

Kliksa o gün için bir sepet havlu yollamış, hem de tam #annesultanlara göre pembe pembe..


newjoy

Yine ismini ilk defa duyduğum ama aslında meğerse servis ile işe giderken her gün önünden geçtiğimi sonradan fark ettiğim Newjoy tatlı bir yastık yollamış. Oğlum her ne kadar kocaman olsa da böyle şeyleri seviyor hemen onun yatağına attım. 

lav cam

Camın yeni adı Lav  #yenibircam #yenibirheyecan diyerek bize sultanlara layık kaftan serisinden bir çay takımı yollamış. Desenlerine bayıldım. Bir kaç kere kullandım ama asıl yazlıkta keyifle kullanmak üzere saklıyorum.

bingo

Malum evimizde sadece kozmetik yok ve kozmetik dışında da bir sürü işi oluyor bu evlerin. İşte temizlikte en büyük yardımcılardan biri Bingo'nun her eve lazım ürünleri. Özellikle banyo ve mutfakta ayrı ayrı temizlik ürünü kullanmayı sevenleri ve çamaşır suyundan vazgeçemeyenleri memnun edecektir. Reklamlarında Eda Taşpınar ile tanıdığımız Bingo Hipnoz ise çamaşır yumuşatıcı kokusunda kalıcılık arayanları sevindirecek.

rinso

Toz deterjan kullanmayı bıraktığımdan beri bu sıvı deterjanlar evden eksik olmuyor.  Rinso'yu da bu sayede deneyeceğim.

porland

Eskiden beri evlerimizde olan bir porselen markası Porland Porselen güzel espresso fincanları yollamış, tabi hemen Türkish Coffee içerek değerlendirdim kendilerini.

wallnuts

Bu kolay soyulan lezzetli California Cevizi Wallnuts tarafından gönderilmiş. Hemen salata süslemesinde kullandım. 

Mutlu mumlar

Evinizi süsleyecek değişik güzel mumlar arıyorsanız Mutlu Mumlar'a bakmayı unutmayın.

madame brownie

Bu güzel yoyo oğlumun yeni eğlencesi oldu, bunu atıp atıp tatlı kedisini çıldırtıyor..
MB Says PR tarafından yollanmış.

Uzay kimya

Leke çıkartıcısını ve sıvı deterjanını zevkle kullandığım Uzay Kimya bu sefer yazlıkta kullanacağım temizlik ürünlerinden yollamış. Bebekleriniz için güvenle kullanabileceğiniz temizlik ürünleri için Benim Bebe ürünlerine de bakmayı unutmayın. 

vivident delete

Bana nane aroması çok acı ve keskin gelen ama yine oğlumun sevdiği bir ürün Vivident Delete ve bir de yanında büyüteçle beraber gelmiş. Başka bir şey istesem olacakmış çünkü bir süredir o ürünlerin üzerinde bit kadar yazan içindekiler kısmını rahatça görebilmek için bir büyüteç almak istiyordum, süper oldu.

next care

Banyo ürünlerini her markette ve drugstoreda bulabileceğiniz 3M Nexcare banyo masaj süngerleri ve  jel ayakkabı desteklerinden yollamış.

post it

Yine 3M tarafından her eve ofise lazım post-it'ler gelmiş. Bunları adeta su gibi kullanıyoruz ben, her tarafımdan bir kulakçık sarkıyor iş yerinde.

scotch brite

Mutfakta en büyük yardımcım Scotch Brite bulaşık süngeri ve tablolarınızı çivi çakmadan asabileceğiniz kendinden yapışkanlı Command askılıklar.

anne bebek dergisi

Oğlum büyürken sürekli okuduğum bebek dergilerinden anne bebek bu ay içinde yeni blogger arkadaşlarım Serap ve Gözde'den de bahsediyor ve konuları her zamanki gibi çok ilginç.


Değirmenler Vadisi http://www.abmyayinevi.com.tr/ tarafından gönderildi ve bir anaokulunun kütüphanesindeki yerini buldu bile minik güzeller okusun diye.


Biz Şiir Olduk ise yaz tatilinde keyifle ve aheste aheste okuyacağım kitaplarımın arasına eklendi.
Kitabı buradan inceleyebilir ve alabilirsiniz.

Naturelka

Naturelka'dan ise ilk defa deneyeceğim kestane unu, portakal ve domates tozu gibi ürünler gelmiş. Kestane ununu kullanarak bir kek yapmak istiyorum ama malum yapılınca yeniyor bunlar..

Koçtaş

 Bütün fotolarımın zeminini oluşturan ve şimdi de malzeme sepeti olarak kullanıma açtığım harika bir sepet gelmiş Koçtaş'dan. Yatak odasında oldukça da dekoratif durdu.


Philips Avent

Ayrıca Phlips tarafından gönderilen Avent biberon ve emzikler de hamile bir arkadaşımıza gitti. Bu marka bebekleriniz için güvenle kullanabileceğiniz markalar arasında yer alıyor.


Bunun dışında Miss Poem tarafından yollanan güzel bluzları da unutmak olmaz, onun resmini buraya koyamadım ama instagram hesabımdan göstereceğim daha sonra. Sponsor yazım son olarak kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ile devam edecek. Başta İlknur olmak üzere bütün herkese teşekkürler. Ürün deneyimleri tabi ki  blogda ve instagram hesabımda olacak.
Sevgiler..

24 yorum:

  1. Çok güzelmiş hepsi.. güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Hediyelerini güzel günlerde kullan ben özellikle o havlulara ba-yıl-dımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler teşekkürler havlu ayrı sepet ayrı güzel :)

      Sil
  3. Özenli blog yazışına ve itinalı oluşuna hayranım ne diyeyim.
    Öncelikle katıldığın ve geldiğin için sonra ,her şey için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilknurundünyası canım benim çağırdığın için ben teşekkür ederim çok keyifle bir gün geçirdik sayende :)) kimseyi de unutmamaya çalışıyorum devamını da yazacağım daha sevgiler :))

      Sil
  4. Hepsi çok güzel canım.Güle güle kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
  5. armağanlarınızı sağlıkla kullanın çok güzeller.

    YanıtlaSil
  6. Hepsi güzel ama şu Ülker çikolatalar benim olsun olmaz mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şeplalişeplali :)) tabiki de hepsi olsun :))

      Sil
  7. Hediyelerinizi güle güle iyi günlerde kullanın.Hepsi çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef çok teşekkürler :-))

      Sil
  8. etkinlikler ne güzel oluyor ilk defa bizde yaptık 23 nisanda çok eğlendik kaynaştık sponsor firmalarımızında desteği ile nefis bir gün geçirdik güle güle kullan hediyelerini sevgiler kayseriden...
    www.hadisofraya.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hdidem mutlaka harika geçmiştir sizin etkinliğiniz de çok güzel insanlarla tanışma fırsatı oldu bu etkinlikler benim için çok güzel arkadaşlarım oldu o yüzden çok seviyorum :-)) çok teşekkür ederim..

      Sil
  9. Hepsi çok güzel. Güle güle kullanın. Havlulara da bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi çok teşekkürler :-))

      Sil
  10. Güle güle kullan, eskit. :) Etkinliğinizi takip etmiştim zaten. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. güzel bir etkinlik olmuş.Hediyeleri güle güle kulanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @anhidezerayak evet çok güzeldi teşekkürler :-))

      Sil
  12. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet hepsi çok güzel :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...