28 Mayıs 2015

6 ETKİ TEK ÜRÜNDE: DERMAHEAL CC CREAM ..

6 ETKİ  TEK ÜRÜNDE: DERMAHEAL CC CREAM  





Anti aging’te teknoloji devi Dermaheal;  cilt bakımında ihtiyacımız olan 6 etkiyi CC Cream’de biraraya getirdi: yumuşatma,  nemlendirme,  anti- aging, aydınlatma, leke açıcı etki ve SPF30+ güneş koruma.

CC Cream’ın biyoaktif içerik ve doğal bitki özleri ciltleri rahatlatır. Yaşlanma ve pigmentasyonu önler. Biyomimetikpeptidler cildi gençleştirmeye ve aydınlatmaya yardımcı olurken sağlıklı ve homojen bir görünüm sağlar. Kızarıklık, siyah noktalar ve gözeneklerdeki genişlemeler gözle görülür derecede azalır ve cilde uzun ömürlü makyaj görünümü sunar. Natural Beige ve Tan Beige olmak üzere iki farklı renk seçeneği mevcuttur.

Ürün Fiyatı: 155.00 TL.

*Basın Bültenidir.

6 yorum:

  1. Ben bu ürünün testerını kullanmıştım; gerçekten mükemmel 👌🏼 155₺'yı bir çırpıda verebileceğim bir zaman aralığı bekliyorum almak için :)) öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik benim de ilgimi çekti eczaneden falan bulup deneyeyim bakalım nasılmış..

      Sil
  2. bb nedir cc nedir gibi bi yazi seo anlaminda harika olabilir.. Kimler bb kimler cc kullanmali gibi ;) cunku bunlari hala bilmeyenler var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil bu seo işlerinden hala çok anlamıyorum ben ama ana fikri anladım evet çok iyi fikir teşekkürler yazacağım :-))

      Sil
  3. Hiç duymamıştım ürünü denk gelirsem deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dilekçe evet ben de aramaya başladım bakalım bulursam deneyeceğim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...