20 Nisan 2015

Mart ayı bitenler..

Başlıkta mart ayı bitenler yazmakla beraber yine uzunca süre foto çekemediğim için aslında nisan başına da biraz sarktı bitirdiğim ürünler. Neyse fazla bite göz çıkartmaz diyoruz ve devam ediyoruz.

Seranem vücut şampuanı, oldukça memnun olduğum hafif yapıda bir ürün. İçindeki argan yağı vücuda hoş bir nem ve koku veriyor ama kalıcı değil. Paraben bulunmuyor. Phyto saç rengini koruyan şampuan, deneme boyu ama bakım yağı ve kremi ile beraber bu üçünü yazacağım ayrıca. Lee Stafford kuru şampuan, piyasada bulunan kuru şampuanlar içinde en sevdiğim diyebilirim. Yedeklerim var tabi ki.


Şok'dan aldığım Komili köpük el sabunları, seviyorum ama tabi ki bir B&BW gibi değil kokuları. Yine de fiyatları falan uygun alınabilir, Carrefour'da da gördüm bunlardan.  Gülşah aseton da başarılı bulduğum markalardan biri, rastladıkça alıyorum bulunsun evde, kıtlık falan çıkabilir mazallah..


Teoxane Advanced Filler serum, çok başarılı bir serum, gece ve gündüz kullanılabiliyor. Yazısını yazacağım.  Otacı gülsuyu, çok sevdim doğal olmasına rağmen çok keskin bir kokusu yok, uzun süre gidiyor. Bundan sonra elimde bir de Bebak gülsuyu var, o da bitsin bakalım hangi marka ile devam edeceğime karar vereceğim. Acnecinamide yıkama jeli, bunu oğluş kullandı tabi ama ben de seviyorum. Hafif, çok ağır kokmayan, yüzü güzel temizleyen ve arındıran bir temizleme jeli. 


Yine bir kuru şampuan, bu sefer Benri'nin kızıl saçlar için olanı. Renksiz olandan ziyade bunu tercih ediyorum, çünkü beyaz iz bırakmıyor saçta.  Procsin el kremini ayrıntılı olarak burada yazmıştım, kışın alınabilir tekrar. Lady's Joy göz jeli, çok faydasını göremedim, sadece güzel ferahlatıyordu.


Gosh Primer burada bahsetmiştim, elimde sanırım 2 ya da 3 primer var şu anda onlar bitince anti-aging özellikli olanını alıp deneyeceğim.  Dr. Murad yüz yıkama jeli yazısı burada, Osis toz kuru şampuan ise burada.


 B&BW wild madagaskar vanilla mini parfüm, harika kokuyor ama çok kalıcı değil. Marvis diş macunu, Dougles'dan almıştım. Mini olmasına rağmen çok uzun süre gitti. Ama çok da özelliği olan bir şey değil, Splat almayı tercih ederim. Rimmel London nail nurse, çok güzel bir tırnak bazı, yedeğim var sanıyorum evde.


Atılan, bozulan, çöpe giden rujlar (temsili) aslında daha çoklar.


Yine çöpe giden bir Avon gloss, aslında bu seri glossları çok severim ama bozulmuş bu sanırım. Hayal kırıklığı yaratan iki renkli maskara, altın ve gümüş renklerine kanıp almıştım, fiyatları da çok ucuz değildi. Ama gel gör ki ne renk veriyorlar ne bir şey, çok başarısızlar, çöpe gittiler.


Bitmesine üzüldüğüm Maybelline Age Rewind göz altı kapatıcısı, çok memnun olmayanlar var ama ben sevmiştim. Eklips makyaj süngeri, süresini doldurdu ve çöpe gitti.


Yine bozulan, kokan, sıkıldığım ojeler (temsili olarak)


Bu ay denediğim bütün testerlar içinde kayda değer, bahsetmeye değer 3 tane var. Cyrene geniş spektrumlu güneş koruma kremi, harika diyebileceğim, çok hafif, asla beyaz iz bırakmayan bir krem, çok seviyorum. Clinique'i yeni çıkan Beyond Perfectig kapatıcı/fondöteni. Hakikaten inanılmaz kapatıcı hele fondöten olarak kullanırsanız inanamayacaksınız. Yalnız dokusu o kadar yoğun ki normal bir fondötenin yarısı kadar uygulamak yetiyor da artıyor bile. Bu minik tester bile 4 gün yetti bana öyle söyleyeyim siz anlayın. Göz altı kapatıcısı olarak da başarılı ama iyice nemlendirme istiyor yoksa kendini belli ediyor. Neostrata cilt koruyucu serum, yapısı çok güzel, hafif, krema gibi, çok sevdim. Tam boyu alınabilir bunun.


Son olarak stoklu ürünlerden Benri kulak çubuğu ve sıvı sabunu, severek kullanıyorum ve her indirimde alıyorum.

Evet mart bitenler de böyleydi, darısı nisan ayına diyelim.
Sevgiler..

26 yorum:

  1. Ayyy bir sürü şey bitirmişsin ne güzel :) çok severim böyle yazıları :)))
    öptüm şekerim seni,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina evet bu ay da fena bitmedi :-)) sevgiler..




      Sil
  2. Kıtlık çıkması konusunda ben de çok temkinli ve tedbirliyim. Oje, aseton ve el kremi konusunda stoklarım mevcut. Riski sevmem dursunlar bir kenarda:))
    Rimmel'in bir çok ürününü başarılı buluyorum ben. Tırnak hemşiresine zaten bayılıyorum. Tırnak bazını hiç denememiştim alayım, eksik kalmayayım:)
    Nice yeni ürünlerin bitimine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı :-)) kesinlikle tedbirli olmak lazım.. tırnak bazları zaten çabucacık bitiyor.. alıp deniyorum ben de..nice ürünlere :-))

      Sil
  3. süper yazı, elinize sağlık
    artık gül suyu değil gül kokulu sular yapılıyor, gerçek gül suyu bulamadım ben ama bunu bilemem tabii neden kokusuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil daha önce kullandığım gülsha ve rae baya kokulu ve doğal ürünler.. blogda yazıları var bakabilirsiniz.. özellikle gülsha'dan çok memnun kaldım ben..

      Sil
  4. oh harika gelsin yeniler. O temsilililerin gerçek hallerini de merak ediyorum hihihiih. Bir de phyto yazın için sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam haha onlar baya bir fazlaydılar valla attım gitti ohh.. phyto yazısı hazır gibi, sadece kremi de bitireyim diye bekliyorum ..

      Sil
  5. Temsili foto fikrini çok sevdim :)) Bitenler ve yerine gelenler. Kıtlık çıkma ihtimali olmasa ne yapardık ki :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan bazı fotolar temsili olmasa baya zorlar beni :-)) ay ama ya çıkarsa :-D

      Sil
  6. Yenilere yer açılmış ne güzel.Tüm ürün yorumların için teşekkürler canım.Aralarında hiç kullanmadıklarım olunca ön yorumlar inan süper oluyor.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım rica ederim ben de çok seviyorum bu yazıları çok iyi fikirler ediniyorum..

      Sil
  7. Komili köpük sabunların içeriği belli ki çok iyi. Eskiler gitti.. Gelsin yeniler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ahidezerayak Komilinin içeriğini bilemiyorum ama eskiden beri markayı çok severim ve buldukça da alıyorum..:-)) yeniler açıldı bile..

      Sil
  8. Sayenizde tanımadığımız ürünlerden de haberimiz oluyor. Benri ürünlerini kullanıyorum hem güzel hem uygun fiyatlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdoğan ay ne güzel çok sevindim beğenmenize.. Benri ürülerini anneler günü indiriminden baya bir stok yapacağım şimdi..

      Sil
  9. Komili köpük sabunları ben de çok seviyorum. Hatta şu an evde 8 şişe var. Stokladım o kadar seviyorum yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhihayesi :-))) ben de öyle Şok markette gördükçe alıyorum..

      Sil
  10. Ne çok şey bitmiş, ben bile okurken rahatladım. El kremi, saç kremi, duş jeli gibi ürünleri inanılmaz stokluyorum, sanki bir anda hepsi piyasadan çekilecekmiş gibi. :) Lee Stafford kuru şampuanı listeme ekledim, ilk indirimde alayım, gelsin yeni ciciler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beatheo evet ben de anlamıyorum bunu nedense bitecekmiş gibi geliyor bana sürekli :-)) indirimde ben de stoklayacağım onu önümüz yaz lazım olacak :-))

      Sil
  11. Ben de bu tür yazıları okumayı seviyorum..Memnun olup olmamanıza göre ben de yeni ürünler hakkında fikir sahibi oluyorum..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @arzugöcül evet hiç kullamadığım bir ürü hakkında baya bir bilgi sahibi oluyorum ben de bu yazılar sayesinde :-)) beğenmenize çok sevindim..

      Sil
  12. Yanıtlar
    1. @haticeyazıcı evet yaşasın yeniler :-))

      Sil
  13. Bir sürü biten ürünler. Artık gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...