21 Şubat 2015

Rival de Loop naturel Lift Fondöten..

Daha önce bahsettiğim #2forallevent'de Rossmann tarafından harika bir paket hediye edilmiş ve hepimiz de bayılmıştık. Ben kozmetik ürününü kullanmayı bekletmeyi sevmiyorum. Hele de fondöten falan gibi resim çekmeden kullanabileceklerimi hemen açıyorum hizmete, bunu da öyle yaptım. Ama yazının gelmesi biraz uzun sürdü çünkü taslaklarda unutmuşum bunu.
Rival de Loop naturel lifting makeup
Öncelikle hemen kokusuna baktım ki öyle bariz bir kokusu yok. Kalınca cam bir şişede, kırılacak, akacak bir ambalaj değil.

Rival de Loop naturel lifting makeup

Rossmann ambalajlarında türkçe açıklamalar çok minicik yazıyor, hatta çoğu zaman yazmıyor bile stantda bulunuyor açıklama. Alman firması olduğu için de anlayamıyorum. O nedenle mağazaya da gittiğim zaman her şeyi inceleyip okumak için çok zaman harcıyorum. Mesela bunun sadece lifting özellikli bir ürün olduğunu çözebiliyorum üzerinden.
Rival de Loop naturel lifting makeup

Ama araştırmalarıma göre yağlı cilt için uygun bir fondöten, çünkü pudralı ve kalın  bir yapısı var. Kalın yapısına rağmen cildime çok güzel uyum sağlayıp bütünleşiyor. Gün boyunca akma bulaşma yapmıyor. Bendeki 02 numarası, sanırım bundan başka 3 yani toplamda 4 rengi var. Tam fiyatını bilmiyorum ama Rival de Loop çok uygun fiyatlı bir marka olduğu içi en fazla 15-20 TL. dır diye düşünüyorum 

Rival de Loop naturel lifting makeup

Fondötenin yapısı ve rengi de bu şekilde, en iyi, en doğal uygulamayı Real Techniques makyaj süngeri ya da Beauty Blender ile yapıyorum. 

Rival de Loop naturel lifting makeup

Bitişi ışıltılı değil ama mat da değil, daha çok net bir görüntü veriyor, ben oldukça sevdim. Kapatıcılığına da orta seviyede diyebiliriz. Yüzde maske gibi de durmuyor zaten.

Ürün Rossmann mağazalarında satılıyor ve Rossmann'ın da daha çok mağaza açma planları varmış. En kısa zamanda Kadıköy'e mağaza bekliyorum diyorum o zaman ben de.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. beauty blender i bende fondöten icin cok seviyorum, rossmann fondötenleriyle kötü tecrübelerim var demek yeniler iyiymis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj ben ilk defa bir cilt kozmetik ürünü kullandım ve başarılı buldum dediğin gibi belki yenilenmiştir :)

      Sil
  2. rival de loop çok severek kullandığım bir marka benim de. Üsküdar meydandaki şubesi baya geniş Kadıköye'de çok uzak değil tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aylinatılgan evet zaten ya oradan ya da metrocity'den alıyorum alacaklarımı ama uzak oldukları için çok ağır şeylere el atamıyorum maalesef :(

      Sil
  3. bende kullanıyorum ama inanılmaz gül kokuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hazelçelik evet bariz kokusu var ama beni rahatsız etmiyor ..kokulu ürünleri seviyorum..

      Sil
  4. J'ai rien compris personne parle le français!!!! pour me idée 😏😏

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...