19 Kasım 2014

Yeni tanıştığım Burt's Bees 3'lüsü..

Burt's Bees'in çok fazla ürününü denememiştim şimdiye kadar, sadece bir tane lip balmını kullanıp bitirmiştim. Sevgili Serap'ın daha önce  bahsettiğim babyshower partisinde Kozmoklinik tarafından hediye edilen makyaj çantasının içinden Burt's Bees markasına ait  bu 3 ürünü çıktı. Tabi hemen hepsini kullanmaya başladım.

burt's bees


Lip balmlar zaten benim kurtarıcım, kuruyan dudaklarım için sürekli yanımda taşıdığım, evde her odada bulundurduğum as ürünlerim. Bal özlü bu dudak balmına da bayıldım. Onun dışında yine pek çok arkadaşımın kullandığı ve çok övdüğü tırnak bakım kremi ve bir de pişik kremi geldi. Pişik kremini hemen el kremi olarak kullanıma açtım, zaten yine aslen  bir pişik kremi olan Sudokremi de ellerime yoğun bakım istediğim zamanlar kullanıyorum.

burt's bees
Tırnak bakım kremi daha önce Lush'dan kullandığım Lemony Flutter'a benziyor, en yazık ki Lush ülkemizden gitti ama bu kremi de en az onun kadar başarılı buldum. Tırnak etlerini güzel bir masajla yedirildiği zaman çok güzel yumuşatıyor. Üstelik kokusu da güzel.

burt's bees
Burt's Bees çevre dostu ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka, ürün ambalajları geri dönüştürülebiliyor. İçinde zararlı etken maddeler de bulunmuyor.

burt's bees
Pişik kreminin tabi ki yapısı çok yoğun, kokusu ise biraz mentollü gibi geldi bana. Ama kötü değil, ellerimde anında bir yumuşama ve rahatlık sağlıyor. Tabi asıl amacı için test edemediğim için bu konuda bir şey söyleyemem.

burt's bees
Yapısı yoğun olduğu için de bu kadar bir miktar elime yetiyor. Minik ama bereketli yani.

Kozmoklinik makyaj çantasında bulunan diğer ürünlerin yorumları da kullandıkça gelecek.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. harika bir bakıma benziyor eminim kokusu da güzeldir:) güle güle kullan tatlım sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @reçelim.. evet özellikle tırnak kreminin kokusu çok hoş teşekkürler :-))

      Sil
  2. Ben en çok tırnak bakım kremini merak ediyorum, gerçi daha önce de hakkında çok olumlu yorumlar duymuştum. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda evet ben de çok olumlu yorum okumuştum hakkında hakediyormuş .. teşekkürler :-))

      Sil
  3. Tırnak bakım kremini merak ediyordum. Senin gibi tırnaklarına özen gösteren birisinden geçer not aldıysa tamamdır :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajsızolmaz evet baya iyi hatta ben Lush lemony flutter kullanırken de bunu çok övmüştü kullananlar.. ve o minicik kutu bile uzun zaman gidiyor..

      Sil
  4. Tırnak bakım zımbırtısı harika <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam hahaha evet bayıldım ben de o zımbırtıya

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...