27 Kasım 2014

Günün Ojesi Revlon Iconic..

Revlon Revlon diye ölüp biterken ve beğendiğim her ürünü denemek isterken benim güzelliğine düşkün arkadaşlarımdan birinin çantasında gördüm bu ojeyi ve gördüğüm anda da hemen sürüp denemek için ödünç aldım kendisinden. 
Revlon Iconic nailpolish


Rengi çok değişik, ışığa göre gri, petrol rengi hatta haki yeşil bile olabiliyor. Şişesi devasa olmasına karşın incecik bir fırçası var hatta görünce çok şaşırdım. Ama kolay sürüldü neyse ki. Rengin koyuluğuna aldanmayın, iki katta altta tırnak belli ediyor en güzeli 3 kat oldu. Kuruma hızı iyi ama kalıcılığı çok da iyi çıkmadı.

Revlon ojeler yurt dışında yani olduğunu kesin bildiğim İngiltere, Almanya gibi ülkelerde ne kadar bilmiyorum ama kesin iyidir veya kötüdür diyebilmek  için bir kaç oje daha denemek lazım. Çünkü aynı seriden bile her ojenin yapısı aynı olmayabiliyor. Umarım şu Revlon eskiden olduğu gibi ülkemize gelsin de deneyebilelim.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Revlon ülkemizdeyken kıymetini pek bilemediğimiz bir marka oldu. Ben aynı seri ojeleri en son 4 dolara almıştım. Kırmızı/bordo tonlar ama bende de ne yazık ki pek dayanıklı olmadı. Top coat sürmeden 2. günde uçlardan soyulmaya başladı. Ama bu sevgimizi engellemiyor illaki gelsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet hakikaten kıymetini bilememişiz keşke yeniden getirse watsons ya da gratis :-)) rujları falan da çok hoş..

      Sil
  2. ayy renge bayıldımm tam kış rengi bence harikasınn:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @reçelim teşekkürler tatlım <3 haklısın tam kışa uygun..

      Sil
  3. Revlon ojelere bayiliyorum.Kremsi oldugu Halde bence cabuk kuruyorlar. Bir kac reginin yazisi blogumda mevcut. Okumak isterseniz: turkishcandycane.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ægamzeweiland evet okumuştum yazılarını .. keşke burada da olsa erişebilsek rahat rahat..

      Sil
    2. Revlonun aslinda cok guzel kalem rujlari var. Sizin bu tarz rujlari sevdiginizi dusundum clinique chubby sticklere dayanarak.

      Sil
    3. @gamzeweiland evet var biliyorum bir tanesi var bende hatta :-)) çok severim chubbylere göre daha beğenirim hatta..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...