20 Kasım 2014

Flormar Color Madness fusion bordeaux...

Pazartesi günü burada bahsettiğim alışveriş yazısında almış olduğum Flormar color madness fusion baked göz farlarından fusion bordeaux isimli fardan bahsedeceğim şimdi. Biraz bol resimli ve bol anlatımlı bir yazı olacak.
flormar fusion bordeaux

Bu farlar biliyorsunuz Color Madness koleksiyonundan çıkmıştı ve tanesi 25 TL. gibi bir fiyata satıldılar.  Her ne kadar 6.5 gr. gibi bir tekli far için korkunç bir gramaja da sahip olsa aynı renk sürekli kullanılmayacağı için bir süre sonra kendisinden sıkılıp bir köşeye atacağımız kesin. Bu marka fark etmeden bütün farlar hatta paletler için de genelde böyle oluyor. O nedenle çok çok değmeyecekse ya da aşık olmamışsam tekli bir fara 25 TL. vermeyi lüzumsuz bulurum.

flormar fusion bordeaux

Bu nedenle ilk çıktığında bu şahane rengine rağmen kendisine 25 TL. veremedim.  Ancak hafta sonu %70 gibi bir indirimde 8-9 TL. gibi bir fiyatta bulunca bulunca bu sefer dayanamadım ve aldım. 

flormar fusion bordeaux

Baked eye shadow olarak geçtiği için ıslak ve kuru kullanılabilecek bir ürün. Ancak ben ıslak fırçalarla uygulama yapmayı çok doğru bulmadığım için ürünlerimi pek ıslak olarak kullanmıyorum.

flormar fusion bordeaux

Rengi böyle bir şahane kırmızı-bordo ve içinde yeşil-sarı damarları var. Aşık oldum diyebilirim.

flormar fusion bordeaux

Tabi ki aynı zamanda ışıltılı da, insan bir fardan daha başka ne ister ki?? 

flormar fusion bordeaux

Ama bu rengi beni aşık etti kendine. Gerçi böyle renkler her zaman risklidir, kırmızı-bordo tonlar özellikle göz altına sürüldüğü zaman yüze, gözlere yorgun bir ifade verir. O nedenle farı sadece göz kapağımın iç tarafına ve daima daha mat ve koyuca bir kahve tonu ile uyguluyorum. Tabi tercihe göre değişebilir, canlı renklerle beraber de kullanmayı isteyebilirsiniz, mesela canlı bir yeşille beraber de şahane duracaktır. 

Bu farda veya seriden başka bir farda aklınız kaldıysa indirim bitmeden Flormar mağazalarına  ya da online store'a uğrayabilirsiniz.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Bayıldım bayıldım. O ne harika bir ton öyle! Kalıcılığı nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet harika bir renk kalıcılığı gayet iyi :)

      Sil
  2. Cesur bir renk ama kahveyle güzel kombinlenebilir haklısın

    YanıtlaSil
  3. @morrimel evet harika oluyor :))

    YanıtlaSil
  4. wowww cok güzel bir renk, koyu kahverengi yada siyah kombinle gayet güzel olur bence, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj teşekkürler evet siyahla da şahane olur..

      Sil
  5. adaşım ben web sitesinde böyle bir indirim görmedim...
    acaba haftasonuna özel miydi? ya da sadece mağazalarda mı indirim var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @denizderin evet baktım şimdi siteye bunlar indirimden çıkmışlar hafta sonuna özel olabilirdi mağazalarda devam ediyordur ama yarın bakabilirim ancak..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...