11 Kasım 2014

Ekim Ayı Bitenler..

2014 senesi bitiyor arkadaşlar.  Kasım ayı geldi bile, yıl bitmeden eski ürünleri bitirelim, temizlik yapalım, yenilere yer açılsın diye yine hızlı çalıştım ve baya bir ürün bitirdim. Bu sefer neredeyse hiç bir ürünüm çöpe de gitmedi, 2 ürün dışında hepsi hem de dibine kadar bitti.
cilt bakımı


En yukarıdan soldan başlarsak; Neutrogena yağsız nemlendirici gerçekten başarılı ve yüzü matlaştıran, yağlandırmayan, sivilce yapmayan bir ürün. Elimdeki nemlendiriciler azalırsa alabilirim. Loreal 3 etkili makyaj temizleme sütü, yine kapağı sıkıntılı ama temizlemesi falan iyi alınabilir. Sephora nemlendirici su, seviyorum bunu, elimde yedeği var ama şu anda başka bir ürün deniyorum. 
Hemen yanında Mama mio body buff yani peeling ürünü var, kokusunu falan çok sevdim. Lila Kutu'da satılıyor, yazısını da yazacağım ayrıca. Nuxe'un deneme boyu bir kremi, güzel fena değil ama çok kremim var şu anda. Pure Beauty yüz temizleme köpüğü, köpük değil aslında kremsi bir ürün ama cildi çok güzel temizliyor, gıcır gıcır denilen cinsten tam. 
Onların yanında hemen Avon sivilce karşıtı sprey, pek işe yaramıyor, oğlum sırtındaki sivilceler için kullandı. Minik bir Bioderma sebium, bahsetmeme gerek yok, ve Ixora oje temizleyici, güzel pompalı bir ürün, içinde aseton yok ve fena da çıkartmıyor sevdim, alınabilir.
Valentina makyaj bazı, Gratis'de satılıyor, çok ucuz, fena da değil ama paraben içeren bir ürün, yazısını buradan okuyabilirsiniz. Shiseido'nun BB kremi, çok sevdiğim bir BB kremdi ama artık bitti maalesef, yeniden almam çünkü oldukça pahalı bir ürün.  Yazısı burada mevcut.. Yine şahane bir ürün bitti ve yenisini de alamayacağım çünkü Too Faced TR'den kaçtı, neyse yerine The Balm var yerine neyse ki. Sadow Insurance yazımı da buradan okuyabilirsiniz.
Son olarak denediğim en iyi nemlendirici kremlerden biri Ida Kew'a ait, yüz yağı biraz ağır geldi ama nemlendirici kesinlikle yeniden alınabilir listesinde.

cilt bakımı

Teoxane'ın estetik ameliyat, yüz yaraları, yanıklar gibi iyileşme süreçlerinde kullanılabilen 3'lü krem setinin deneme kiti, tabi bir şey söylemek zor ama içindeki balmın yapısını çok beğendim. 
Essence pureskin sivilce kurutucu, oğlum bundan memnun ama hiç bir Gratis'de bulamadım yenisini. Cyrene günlük cilt aydınlatıcı tonik, daha önce tam boyunu kullanmıştım, yeniden alacağım. Caudalie serum yeni bitti ve yazısını da daha yeni yazıdm, gerçekten güzel memnun kaldım.
Farmasi köpük el sabunu, yüz temizleme ürünlerinde de sıvı sabunlarda da köpükten hoşlanıyorum, bunu da sevdim ama hiç biri bereketli değil o ayrı. John Frieda şampuan, güzeldi indirimde alınabilir. Nereden aldığımı hatırlamadığım bir krem, bu ay çöpe gidenlerden biri buydu.
Chanel chance ve Caudalie parfume divine, çok güzel kokan parfümlerdi, özellikle Caudalie'nin bittiğine üzüldüm, yazısı buradaydı.

cilt bakımı

Real Techniques makyaj süngeri, bir diğer yüz temizleme süngeri ve fırçası artık eskidi ve atıldı. TBS lip balm, Rimmel London scandal eyese maskara, Revlon jel allık da sevdiklerimden, Dior makyaj bazı ise kıvamı değiştiği için çöpe gitti maalesef.
Yine testerlar, temsili olarak pamuk ve ıslak mendiller de bitti. Testerlardan tek bahse değen Missha'nın BB kremleri, bana hep biraz grimsi geliyorlar ama verdikleri his güzel seviyorum.

Yılbaşına kadar artık çok ihtiyacım yoksa bir şey almayı düşünmüyorum, o zamana kadar da düzenli kullanıp baya bir şey bitirmeyi planladım, project pan gibi değil ama niyetine girdim bakalım ne kadar başaracağım.
Sevgiler..

34 yorum:

  1. ne cok sey bitirmisin, süper! Chanel Chance gecenleri bir bayanda kokladim (sordum ne kullaniyor diye ;)) ve müthisss kokuyor bende almak istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj benim uzunca bir süre parfüm almadan bitirmem gerekiyor ne yazık ki :((

      Sil
  2. Merhaba, ne çok ürün bitirmişsiniz :) Blogunuza üye oldum, ben de blogumu yeni açtım bir göz atarsanız çok mutlu olurum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aynadakiayışığı hemen bakıyorum bloguna tabi ki :)

      Sil
  3. maşallah ya ne güzel bir sürü ürün bitirmişin,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina :)) her ay sonu ben de şaşıyorum buna

      Sil
  4. Harika, bir süre ürün bitirmişsin. Yeni yıl gelmeden ben de tarihi yaklaşanları ve sıkıldıklarımı bitirmeye çalışıyorum ama bir yandan da almaya devam :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr :)) aynen almaya da devam kullanıp bitirmeye de yılbaşına kadar baya çalışmamız lazım :)

      Sil
  5. maşallahhhhh nasıl bitirdin bu kadar ürünüüüü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızdalşeyler bazılarını çok düzenli kullanıyorum bazısını da çok uzun vadede bitiriyorum :)

      Sil
  6. İrem'cim maşallah ne çok ürün bitirmişsin! Haklarında hep olumlu yorumlar okuduğum Caudalie parfümleri merak ediyorum bende.Too Faced baz neyse ki bol stoklu elimde.Bitmeye yakın bakacağız artık bir şeyler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ahh too faced giderken stok yapsaydım keşke diyorum ben de bittiğine üzgünüm :( caudalileri ise çok seviyorum :)

      Sil
  7. canım gelsin yeniler bence de epey urun bitirmissin Cyrenenin toniği bende de var bende baslayayım o zaman memnun kaldıysan henuz baslamadım. yeni yıla az kaldı bakalım yeni yılda neler olacak :) yeni heyecanlar yeni ürünler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus evet yeni yıla yeni ürünlerle girmek istiyorum artık :) cyreneyi de hazır kışa gşrmişken kullanabilirsin çok güneşli havalar için değil o

      Sil
  8. Maşallah tatlim ozendim sana;)) yılbaşına kadar neler bitecek acaba en çok onu merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler :)) yılbaşına kadar çalışacağım bakalım

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Bu yazıyı okurken bana da bir bitirme aşkı geldi. Hemen başlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi ha gayret yılbaşına kadar baya bitirmeyi hedefliyorum ben ki büyük temizlik olsun :)

      Sil
  11. Pure beauty cilt bakımı ürünlerine taktım bu ara. Ürün azaltırsam seri halinde kullanmak istiyorum.
    RT süngeri bitenler yazısında görünce içim yanıyor :) Çok merak etsem de her seferinde onun yerine fırça almayı seçiyorum, en azından uzun ömürlü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @seçilizmblog indirim falan bir şekilde al derim ben o süngeri çok memnunum ve gerçekten de uzun süre gidiyor.. cilt bakımını da seri halde kullanmak gerçekten daha faydalı bence de.. :-)) ama hepsi aynı anda bitmiyor maalesef..

      Sil
  12. Harika! Stoklarında bayağı bir azalma olmuş :) Ben de Gratis alışverişimden sonra daha da bir yüklendim. Bakalım ne kadar başarılı olucam.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi neyse ki indirimden cilt bakımı falan hiç almadım elimdekileri baya bir azaltmam lazım öncelikle..

      Sil
  13. yeni ürünlere yer açmak lazım tabi, iyi ki de bitmişler :)
    Revlon jel allık için yazın var mı iremcim onu çok merak ettim de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk yazısı ayrıca yok canım TR'de yok diye yazmamıştım ama güzel renk ve ıslak bir görüntü veriyor yurt dışına çıkan birine ısmarlabilir..

      Sil
  14. Sen de tam bir ürün canavarısın İrem'cim! Caudalie'nin serumu yazını okumam lazım; ona vakit bulamamıştım... malum ben de tam bir serum canavarıyım :))) Hazır görümcemin eşi Fransa'dayken ondan isteyebilirim belki :D Bu arada, Essence'in o sivilce kurutucusunu bulursam oğluna alırım şekerim :) Yenilerini güle güle kullan!!! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik caudalie serum bana fena gelmedi ama Onur beğenmemiş mesela karma cilde daha uygun o aklında olsun.. essence sivilce kurutucusunun da kökü kurudu herhalde ben de bulamıyorum :-)) teşekkürler canım :-))

      Sil
    2. Tamam canım çok teşekkürler!!! Essence sivilce kurutucuyu bizim oradaki Gratis'te de bulamadım :(

      Sil
  15. Harikasın İrem!!! Darısı renkli kozmetiklerinin başına (pahalı olanların değil tabii) :)))))

    YanıtlaSil
  16. wu hu huuu..İstikrarına hayranımm.. Bu arada Pure Beauty temizleme kremini ilk fırsatta alıp deneyeceğim.Pierre F. yıkama jeliyle tanışmama sebep olduğun için, bunu da denemek istiyorum. Fikirlerine gerçekten çok güveniyorum!!! Sevgiler, öpücükler.... :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz teşekkürler Demetcim güvenin için :) pierre f'den memnun kalmana çok sevindim bunu da seversin umarım çok sevgiler :)

      Sil
  17. Pure Beauty yüz temizleme köpüğünü merak ettim, şuan başka bir ürününü kullanıyorum leke karşıtı serumdu. Aslında seri olarak kullanmak en mantıklısı. Yine bir sürü şey bitmiş, yılbaşına kadar ooo =)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yabanmersini leke karşıtı serumların hiç birinden düzgün sonuç alamadığım için denemiyorum bile artık ama bir ürünü seri olarak kullanma konusunda katılıyorum. Yılbaşına kadar bakalım neler bitecek belki kasım ayı bitenler yapmam da hepsini yılın sonunda yazarım diyorum tabi baya uzun bir yazı olur o ayrı :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...