27 Kasım 2014

Eeose Sericin Bio Super Box..

Eeose markasının kaş, kirpik ve sakal serumlarını eczanelerde sık sık görmüşsünüzdür. Ama cilt bakımı alanında ürünlerini yeni çıkarmaya başladı. Bunlardan Sericin Bio süper box'un tanışma paketini de denememiz için yolladılar.
eeose

Deneme paketinin içinde bir yüz yıkama jeli, içinde 8 adet ipek kozası bulunan bir kutu ve 2 adet de tester boy nemlendirici krem bulunuyor. 

eeose

Tabi paketler gelip de açılır açılmaz asıl merak edilen o tombik beyaz şeylerin ne olduğu idi. Onlar ipek kozaları ve bütün haldeler. Yani aslında sert yapıda saf ipek onlar. İpek proteininin yani namı diğer Sericin'in  cilde ne kadar iyi geldiği bilindiği için Eeose cilde direk olarak bu proteini verecek ipek kozaları ile peeling yaptırıyor. 

eeose

Bir kutuda 8 adet saf ipek kozası bulunuyor. İpek ve ipek kozası elde ediliş şekli maalesef pek iç açıcı değil ama genel üretim şekli böyleymiş.

eeose

Sert ipek kozaları bu şekilde parmağınızın içine geçiyor, haftada iki defa olmak üzere her iki elinize de 2'şer tane takarak aynı anda 4 koza kullanabilirsiniz. Önce kullanacağınız kadar kozayı sıcak suyun içerisinde 1-3 dakika bekletiyorsunuz, daha sonra parmaklarınıza aldığınız kozalarla bütün yüzünüze dairesel hareketlerle yine 3-4 masaj yaparak uyguluyorsunuz. Bu arada problemli yerlere tabi açık yara veya sivilce olmamak kaydı ile mesela siyah noktaların ve gözeneklerin üzerine biraz daha yoğun uygulama yapabilirsiniz. İşiniz bitince kozaları beklettiğiniz su ile yüzünüzü durulayıp, silmeden kurumaya bırakıyorsunuz. Kullanımdan sonra kozaları sadece su ile temizleyip, kurumaya bırakıyorsunuz. Sanırım kozalar 3-4 kullanımlıkmış.

eeose
Vaatleri çok iyi, ben daha 4 defa falan kullandığım için nihai sonuçlar hakkında bir şey diyemem ama her kullanımda cildimin yoğun şekilde nemlendiğini ve yumuşadığını görüyorum. Belki bana öyle geliyor ama çok koyu bir güneş lekem de hafifçe açıldı sanki.

eeose

Daha detaylı kullanım açıklaması zaten kutusunun üzerinde yazıyor.  Şart değil ama öncesinde Eeose yüz yıkama jeli ile yüzünüzü yıkamanız tavsiye ediliyor. Bu yıkama ürünü jel kıvamında olmasına rağmen köpürünce yumuşacık bir hal alıyor, yıkamadan sonra bütün yüzü ipeksi ve yumuşacık bırakıyor. Tabi 3 adım da cildi güzelce nemlendirmek, bu aşamalardan sonra Sericin nemlendirici krem ile işlemi bitiriyorsunuz. 

Detaylı olarak buradan inceleyebileceğiniz ipek kozası ile peeling işlemini ben bu ana kadar kolay ve etkili buldum. Her kozanın 3-4 kullanımlık ömrünü düşünürsek oldukça uzun ömürlü olacak, tamamen bitiminde ise yorumlarımı yine paylaşacağım. 
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Bitince yorumlarını okumak isterim. AYlar önce ipek kozasını aliexpresste görmüştüm sanırım. Merak etmiştim ama denemeye cesaret edemedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yabanmersini tabi ki sonucu detaylı mutlaka yazacağım..

      Sil
  2. Ayy cok hoslar ya . Ben de merak ediyorum ipek kozasi peelingi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. evet hoş ve faydalı bir ürün :-))

      Sil
  3. Eeose'nin bu kozaların elde ediliş biçimiyle ilgili bir açıklamasını okudum ve açıkçası bu açıklama beni tatmin etti.İnstagram eeose taglarinde ayrıntılı okuyabilirsin canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ipek ve kozasının elde ediliş şekli aynı farklı bir yöntem yokmuş ki..

      Sil
  4. Acaba kullandınız bittimi? Yorumlarınızı çok merak ediyorum. Özellikle lekelere etki edip etmediğini bilmek öyle satın almak istiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özgeözkaya evet bitti güzel bir ürü ama lekeler neden kaynaklı o önemli yerleşmiş bir güneş lekesine etki etmez ama yakın zamanda olmuş bir sivilce gibi lekeyi açabilir..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...