26 Kasım 2014

Burock Cilt bakım ürünleri..

Şimdi sizi benim de ilk defa duyduğum ve kullandığım yeni cilt bakım ürünleri ile tanıştıracağım. Burock  bir Türk markası ve kullanılan formüller ise Fransa'dan geliyor. 
burock skincare


Öncelikle markanın sloganı çok güzel "Çünkü kadının güzelliği zaman ile sınırlanamaz." İşte bunu çok beğendim, gerçekten de hepimizin imrendiği zamansız şekilde güzel kadınlar var etrafımızda.  Burock'da etkili ve yumuşak formülü ile kadınlara bu zamansız güzelliği vermeyi hedefliyor.

burock skincare

Ürünlerin tamamı anti-aging özellikli ve içlerinde paraben bulunmuyor. Kullanım süreleri ise 12 ay. 

burock skiincare

Benim denediklerim gündüz ve gece kremi ile birlikte göz çevresi bakım kremi, ürünleri hemen kullanmaya başladım ve şu anda 2 hafta gibi bir süredir kullanıyorum. Öncelikle özellikle göz kreminin ambalajını çok beğendim. 

burock skincare

Tüpün ucundan çıkan kremi ister uçtaki aparatla, isterseniz de parmağınızla göz çevrenize uygulayabiliyorsunuz. Daha önce de bahsetmiş olabilirim, bu tarz pompalı ambalajları çok seviyorum çünkü ürünü çıkartmak için uğraşmıyorsunuz, ürün son damlasına kadar kendi çıkıyor zaten. 

burock skincare

Altta daha sarımsı olan gece kremi, beyaz olan da gündüz kremi, dokuları hakikaten yumuşacık ve kolayca emiliyor cilt tarafından. Hatta gündüz kremi daha yoğunca bir baz kıvamında sürdüğünz anda yüzünüzün gerildiğini, yumuşadığını hissediyorsunuz. Gündüz kreminin tek eksiği içinde GKF olmaması, bu özellikle yaz ayları için büyük eksiklik, bunu şimdilik alta Doa Kozmetik güneş korumalı bakım kremi sürerek kapatıyorum ben. 

burock skincare

Özellikle gündüz kremi ve göz çevresi bakım kreminin ne kadar yoğun yapıda ve yumuşacık olduğu görülüyor burada, krem ayrıca yüzümde hoşuma giden bir matlık da sağlıyor. İçinde GKF bulunmaması sebebi ile olabilir bu sanırım.

Kullandığım üçlünün uzun süreli etkilerini ise kremler tamamen bittikten sonra paylaşacağım. Bu arada Burock ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Yeni ürünler denemek gerek aslında.Ama öncelik benim için her zaman blogger yorumları,bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dolapperisi evet ben de seviyorum yeni ürün denemeyi :) rica ederim canım daha da detaylı yorum yapacağım bitirince :)

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan canım :) Göz kremini merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun teşekkürler bence göz kremi hakikaten zamansız bir krem her yaşa uyar :))

      Sil
  3. bende daha deneyimliyorum en geç pazartesi paylaşacağım zamanla sınırlanamayan blogger olacağız :)) sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @reçelim haha aynen öyle bekliyorum senin de yazını o zaman :))

      Sil
  4. Merhaba
    Ürünler bitti mi, son durum son yorumun nedir? Merakla cevabını bekliyorum. Ben kullandım ancak umduğumu bulamadım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı Nihalcim çoktan bittiler hepsinden ama özellikle gündüz kreminden çok memnun kaldım herkeste aynı etkiyi yapmamış sevmeyen iyi gelmeyen de olmuş tabi cilt tipine bağlı sanırım

      Sil
  5. Merhaba, leke kremini kullandınız mı ? Etkili bir ürun mü sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @edebiyatçı hayır kullanmadım o nedenle hiç fikrim yok leke kremi hakkında..:-((

      Sil
  6. bende de gündüz kremi var ancak yeni başladığım için kullanmaya henüz etkilerini bilemiyorum
    leke kremini merak ediyorum ve denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara ben gece-gündüz ve göz kremlerini kullandım özellikle gündüz kreminden çok memnun kalmıştım..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...