28 Mayıs 2014

Wet n Wild Oje incelemesi..

Günaydın. Wet n Wild geldiğinden beri almalara ve tanıtmalara doyamadık hep beraber. Bugün de markadan aldığım 3 adet ojeyi inceleyeceğim. Önce ojelerle ilgili fiyat politikasını biraz eleştireyim Gratis'in, hemen hemen birbirine çok benzeyen, yapı olarak da daha ucuz olanlarla aynı hatta daha da kötü olan ojelerin 8.5 TL. olmasının ne mantığı var hiç anlamış değilim.

En severek aldığım renklerden biri siyah alt tonlu kırmızı, Under Your Spell fiyatı 8.5 TL. Piyasada bundan daha kaliteli ojeler varken bunun fiyatı biraz fazla geldi bana, ama ilk hevestir tabi, yapılarını da denemek için aldım. Yapısı çok yoğun görünmekle birlikte çok da pigmentli değil, en az 3 kat gerekiyor. Neyse ki çabuk kuruyor. Fırçası da geniş, tek hamlede sürülüyor.

Şimdi bu oje bir öncekine göre daha güzel ama fiyatı aynı mı dersiniz hayır 3.5 TL. nasıl oluyor anlamadım. Gerçi bunun rengi daha güzel ama yapısı daha kötü geldi bana. Bir kere sürüldükten sonra dokulu oje gibi oluyor üzeri, ama sürümü zor, 2 katta bile hala tırnakta boşluk kalmıştı. Ben de 3 kat sürdüm. Bunun da kuruması kolay neyse ki.

Son ojemiz bence renk olarak en güzel duran ve WW'ın en meşhur ojelerinden Grey's Anatomy. İsmi de çok hoş ama pigmentasyonu hiç de iyi değil. Tırnaklarımdaki bu görüntü için akşam 3, sabah da bir kat toplamda 4 kat sürdüm. Kuruması orta derecede ve kremsi yapısından dolayı da çabuk zedeleniyor.

Her 3 oje de çok dayanıksız, uçlardan hemen soyulmaya başlıyorlar hem de aynı gün içinde. Bu nedenle açıkçası WW ojeleri farları kadar başarılı bulamadım. Piyasada, hem de Türk firmalarının hem de daha ucuz ve yapıları da daha iyi. Çok çok değişik bir renk olmadığı sürece WW farlara evet ojelere hayır diyeceğim maalesef.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Sanırım under your spell miktar olarak biraz fazla, uzun süre kalıcı dedikleri bir seriye ait. Bu yüzden fiyatı farklı olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ırmak.. eğer öyle diyorlarsa kesinlikle yanılıyorlar :-))

      Sil
  2. Fiyatını çok abartmışlar bende almayı düşünmüyorum.. Bunu alacağıma Sally Hansen alırım daha iyi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade... :-))) öyle deme sally'ler 19 tl falan olmuşlar..

      Sil
  3. Under Your Spell'in rengine ben bayıldım :)
    Dediğin gibi daha iyileri varken daha kötülerine bu kadar para vermek biraz yazık oluyor. Ama bu rengi kesinlikle alabilirim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @noctemorisa.. ben de bu rengi çok beğendiğim için aldım bundan sonrakilerin kesinlikle çok değişik olmaları lazım almam için..

      Sil
  4. ojelerde, beni de kendine çeken bir renk hiç olmadı. sırf almak için 1 tane aldım valla. senin ikinci gösterdiğin siyaj jel içinde mor simler. şişesinde de ince yapılı oldukları belli oluyor. o yüzden hiç birine elim gitmedi. çünkü en nefret ettiğim şey 3 kat oje sürüp bir türlü kurutamamak!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esragoksel.. evet benim de bakıp bakıp beğendiğim bu 3 ü oldu ancak.. değişik bir seri falan gelirse ancak alırım artık..

      Sil
  5. Merhaba, Bu post çok faydalı olmuş en azından almadan önce fikir sahibi olmuş olduk renkleri hoş fakat bulunamayacak renkler değiller ortalama ojede ürün gamı olan tüm markalarda bulabiliriz. Geriye bir tek dayanıklı olması kalıyor değilsede sınıfta kalmış teşekkürler bu bilgilendirici yazı için Sevgiler Banada Beklerim bu arada http://esralounge.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrat.. beğenmene çok sevindim.. ben senin blogunu izliyorum zaten..:-))

      Sil
  6. Grey's Anatomy dupe var bende ve Flormar :) tek farkı sadece mor ve gri ışıldıyor bunun gibi yeşilimsi bir ışıltısı daha yok fakat kalıcılık fiyat konusunda gerçekten başarılı hem de 2 katta mükemmel oluyor,bulabilirsen dene derim 418 No

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @archbeauty.. canım kusura bakma yanıt yazmayı unutmuşum ben sana.. evet flormarın o ojesini biliyorum bende var mı hatırlayamadım şu anda ama bakarım teşekkürler..:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...