7 Mayıs 2014

Wet n Wild Cinnamon Spice ruj..

Evet nihayet ürünlerine özlemle bakıp, yurt dışı alışverişleri ile almaya çalıştığımız markalardan biri olan Wet n Wild Gratis mağazalarında yerini aldı, dün zaten ilk heves alışveriş postumu da burada okudunuz. Gerçi ürünler hala pek çok mağazaya ulaşmamış ama zamanla gelecektir mutlaka diye düşünüyorum. Ben şanslı azınlıktanım, evimin çok yakınında bir Gratis var ve WW'ın ilk geldiği yerlerden biri oldu. Ben de 2 gün üst üste dün yazdığım gibi hafif çapta bir talan gerçekleştirdim. Öncelikle çok istediğim bütün far paletlerini aldım. Yanına da denemek için bir ruj, bir balm stain ve bir de oje ekledim. Hepsinin yazısı gelecek ama rujların yapısı çok merak edildiği için yazmaya ilk ondan başlıyorum.
Benim aldığım ilk ruj,  mat Mega Last rujların serisinden Cinnamon Spice isimli hafif kahvelik içeren koyu bir gül kurusu.

Ruj tam mat, içinde ıslaklık veya ışıltı bulundurmuyor. O nedenle sürümü biraz zor. Bu bakımdan Mac'ın mat rujlarına benziyor. Dudakta kusurları belli edecek bir yapısı var. Pigmentasyonu iyi, kalıcılığı da güzel. Ancak bir süre sonra benim aşırı kuru dudaklarımda haliyle daha da çok kuruma yapmaya başlıyor. Böyle olunca da üzerine bir balm sürme ihtiyacı duyuyorum hemen. Dudakları kuru olmayanlar daha rahat edeceklerdir.

WW rujların uçları tüpe tamamen girmiyor, bu özellikten çok hoşlanmadım. Çünkü ben kaza ile çok çarparım ruju tüpüne sokmaya çalışırken, mutlaka hasar alacaktır. Onun dışında ambalaj plastik olmasına rağmen sağlam ve kapağı bir tık sesi ile yerine tam oturuyor. Çantada açılmayacaktır.

Sürümün ne kadar zor olduğu swatchda bile belli oldu, kuru kuru duruyor.

Bu dudağımı nemlendirerek sürdüğümde aldığı renk, alttaki balmdan dolayı rengi daha açık görünüyor. Bu şekilde kalıcılığı biraz azaldı ama dudaklarım daha rahat etti.

Burada altına bir şey uygulamadan sürdüm. Daha koyu, tam rengini verdi. Kalıcılık kahvaltıdan sonra bile iyi geldi, dudak çizgisinin etrafı hariç fazla bozulmadı. 

Fiyatının 9.75 TL. olduğunu ve renk seçeneklerini de düşünürsek güzel bir ruj, indirime girerse 1-2 tane daha beğendiğim rengi var onları da alabilirim. Diğer ürünlerin de yorumları sırayla gelecek.
Sevgiler..


9 yorum:

  1. Dudaklarım çok kuru olduğu için mat ruj kullanamayanlardanım ama WW'in bu serisinden sırf meraktan bir tanecik bile olsa almak istiyorum.:)
    Sana bu tonlar çok yakışıyor sende gördükçe alasım geliyor ama sonra bana yakışmadığını düşününce vazgeçiyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melal.. :-))) teşekkürler canım benim de dudağımı kurutuyor ama dayanamayıp alıyorum ..

      Sil
  2. Renk çok hoşmuş sana da çok yakışmış ama nemlendirici özelliği olmayan bütün rujlar dudaklarımı acayip kurutur ben bu seriden sanırım bir ruj alıp bırakırım.. =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. evet denemek için alınmalı bir tane zaten dudağın extra kuru değilse benim gibi daha rahat kullanırsın sanırım..

      Sil
    2. bende indirimden aldım .yalnız ben sürmeden önce balm la nemlendirip kullanmadığım diş fırçamla dudaklarımı fırçalıyorum en son ruj veya dudak kalemini sürüyorum.

      Sil
  3. bence bu renk herkese çok yakışıyor beğendiğim bir ton

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yoncamix.. Evet hele sonbaharda süper olacak :)

      Sil
  4. hoş bir rengi varmış sana da yakışmış cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tatlıkediquen.. Çok teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...