20 Mayıs 2014

Rimmel London Sweetie Crush Ojeler..

Günaydın. Umarım kötü olayların yaşanmadığı, güzel bir hafta olsun artık. Günün ojesinde Watsons'a yeni gelen Rimmel London'ın dokulu ojeler serisinden yeni çıkardığı Sweetie Crush koleksiyonu var. Renkler tam yazlık olarak düşünülmüş, pastel pastel hatta biraz fazla pasteller. Yine de dokulu ojelere karşı koyamadığım için koleksiyondan 4 rengi aldım. Watsons'da #istanbulbloggerbuluşması na hediye olarak da 1 değişik rengini yolladı, böylece seriden 5 renk elimde olmuş oldu.
Herşeyden önce çok tatlı duruyorlar, hakikaten adlarına benzer şekilde şeker gibiler. Sürmekten çok, koyup seyredesim var. Bu manikürde 2 değişik renk kullandım. Bahar-yaz için en sevdiğim mint rengi yani Fizzy Applelicious ve tatlı bir lila rengi olan Violet Swizzle, ikisi de birbirinden şeker. Zaten görüntüleri de kum efektinden çok ezilmiş toz şekeri tırnaklarınıza bulamışsınız gibi duruyor. 

Sürümü çok kolay, zaten hemen kuruyor ama koyu renk kum efektli ojeler, hele de Golden Rose'un bazı ojeleri gibi tek katta kapatıcı olsun falan demeyin. Ancak 3 katta bu görüntüyü aldım ben. Ama dediğim gibi hemen kuruyor, üst üste sürüverdim sorun olmadı.

Rimmel London şunların yerine aynı bu dokuda neon bir seri çıkartsaymış yaz için her halde tadından yenmezmiş. Ama bunlar da fena değil, özellikle pastel renkli ojeleri sevenler için çok güzel olacaktır. Deniz ve havuzdan da etkilenmiyor bu tarz ojeler bildiğim kadarıyla. Fiyatları yine 5 TL. civarındaydı sanırım.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. renkleri çok hoş gerçekten,bu tür ojeleri çok seviyorum ama silerken biraz sıkıntı oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @emirkokusu.. evet silerken biraz zorlanıyorum ama bunlar daha kolay çıktı..

      Sil
  2. renkler cok tatlı durmus canım gulegule kullan

    YanıtlaSil
  3. Bende dayanamayarak yeşil ve pembesini alıverdim.Bir gün biri çıkıp bu kadar çok dokulu oje seveceğimi söylese inanmazdım.Çok yakışmış güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin.. :-)) dokulu oje dedin mi bende kopuyor zaten olay.. teşekkürler sen de güle güle sür Filizcim..

      Sil
  4. Güle güle kullan çok ciciler =)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. @fashionsbit.. şeker gibi tatlı hepsi :-))

      Sil
  6. Ambalajları hakikaten cok tatlı. Renkleri benim pek kullandığım renkler değil ama sanırım pembesini yine de alacağım:) Sen de güle güle sür canım:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelda.. pastel renkleri normal ojede ben de çok sevmiyorum ama bunlara dayanamam al bence kesinlikle.. :-))teşekkürler..

      Sil
  7. Şeker gibi tırnaklar :) Bayıldım özellikle lila olana :)

    YanıtlaSil
  8. Ojeler adları gibi çok şekerler.Güle güle kullan...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...