2 Mayıs 2014

Revigen Kadınlar İçin Saç Kaybına Karşı Şampuan..

Cuma gününü güzel bir şampuan yazısı ile kapatalım bu hafta. Bir süre önce instagram hesabımda Micro-gen Vivatinell'den gelen güzel bir paketten bahsetmiştim. İçinden çıkan ürünlerden biri de Revigen kadınlar için saç kaybına karşı şampuan idi. Bu şampuan daha önce bir etkinlikte de hediye edilmişti. O nedenle yorumlamak için fazla bekletmeden hemen kullanmaya başladım.



Şampuan özellikle kadınlarda saç seyrelmesine karşı bir şampuan, yaşla birlikte bu saç seyrelmesi de artıyor. Erkekler gibi tamamen kel kalmıyoruz ama saçları oldukça seyrek pek çok ileri yaşta hanım görüyorum ben.


İçinde vitamin ve bitki özler var, paraben yok ama sulfat var.

Benim için özellikle boyalı saçlara uygun olması, her gün saç yıkadığım için sık kullanımına uygun olması ve kepeğe karşı da etkili olması önemli. Revigen şampuanı kullandığım süre içinde saçımda kepek oluşmadı ve saç boyam da normalden daha farklı bir şekilde solmadı.  Şu anda ilk tüp şampuanın sonuna geldim, oldukça fazla 200 ml.'lik bir ürün. Yoğun yapıda bir şampuan, az miktarı benim kısa saçıma yetiyor ama uzun saçlılar daha fazla bir miktara gerek duyabilir. Saçtan durulanması kolay ve krem kullanmadan bile saçlarımı dolaştırmadan açtı. şampuanla ilgili eksi diyebileceğim bir husus, ürün tüpte olduğu ve oldukça da yoğun kıvamlı olduğu için bir süre sonra tüpten çıkarmak için deli gibi sıkmak zorunda kaldım o tüpü, hatta ürünün bir kısmını da çıkartamadım diyebilirim.


Ayrıca da çok hoşuma giden bir tarafı da hayvanlar üzerinde test edilmiyor olması ki bu konu artık çok önem kazanmaya başladı. 

İlk kutu bittiği için bir süre bunu kullanmaya ara verdim  çünkü uzun süre aynı şampuanı kullanmak saçımda genelde kötü bir etki yapıyor. Revigen şampuan kullananlar da bu süre içinde baya bir artmış çünkü oldukça fazla yorum okudum son zamanlarda. Revigen'in ikinci kutusunu artık önümüzdeki sonbahar için saklıyorum, bakalım o zamana kadar ne gibi değişiklikler olacak saçlarımda.  Revigen şampuan eczanelerde ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam Gratis'de satışta.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. 2 ayrı şampuanı aynı anda kullanmayı denediniz mi hiç?örneğin ana saç temizliğinizi bir şampuanla yaptıktan sonra , saç seyrelmesi yada başka bir sorun için kullandığınız şampuanıda daha sonra kullanmayı?ben bazen kullanıyorum ve bayağıda iyi sonuçlar alıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 2 şampuan kullandığımda bir tanesi ketoral gibi medikal bir şampuan olur genelde fayda görüyorum ondan devam edeceğim kullanmaya..

      Sil
  2. Ben daha denemeye başlamadım ama iyi sonuç almana sevindim. En kısa zamanda denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda.. Evet saç dökülmem baya azaldı bir de yumuşattı saçımı umarım sen de beğenirsin..

      Sil
  3. Şampuan değiştirmekten bir hal oldum. Kafam kabuk kabuk döküldü. Bir de bunu deneyeyim ne çıkar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahmeral.. Sorma ben de aynı dertteyim tam iyi gelen bir şampuan yok maalesef bana..

      Sil
  4. Bu şampuanı merak ediyorum. Tekrardan kullandınız mı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esra evet ara ara kullanıyorum ama kür gibi yapıyorum arada bir hafta falan..

      Sil
  5. Bende bu şampuanı almak istiyorum ama tereddüteyim şuan saçlarımda aşırı bi yağlanma var iyi temizler mi acaba sizin saçlarınızı iyi temizliyomuydu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makbuleözdemir temizlemesinde bir sıkıntı yaşamadım normalde iki şampuan yaparım bunda da öyle yaptım ..

      Sil
  6. Şampuan nasıl kullananlar var mı merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @erkan ben kullandım işte yazısı da var..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...