7 Mayıs 2014

Nisan Bitenler ve Çöpe gidenler..

Günaydın. Evet bir ay daha bitti ve hem yazmayı hem de okumayı çok sevdiğim bir bitenler yazısı geliyor.  Bu ay yine epeyce ürün bitirdim ve bir kısmı da artık bozulma aşamasında olduğu için çöpe gitti. Hemen incelemeye başlayalım.


Soldan başlarsak; Elizabeth Arden Eight Hour hand cream, bütün el kremleri içinde bunu tek geçerim, çok nefis kokmaz ama ellerimi şahane yapar. Ne yazık ki ülkemizde gereksiz pahalı, ben yurt dışından almıştım. Farmasi Berries el kremi, kokusu güzel ama kıvamı çok yoğun değil, zaten bulması da zor. TBS Love etc. duş jeli, fırçalarımı yıkadım, mis gibi koktular. Avon Perceive body spray, bu spreyleri oda ve yastık spreyi yapıyorum harika kokuyorlar. LRP nemlendirici, bana pek yeterli gelmedi. Yves Rocher'in şahane Monoi de Tahiti bronzlaştırıcı spreyi, bozulmasın diye duştan sonra vücudumu nemlendirmek için kullandım. Şimdi mevsim geldiği için yeniden alacağım, harika bir kokusu var.

Benri coconut el kremi, kokusu güzel, seviyorum, indirimde denk gelirse alınabilir. Bebak acıbadem sütü, makyaj temizleme için favori sütüm kendisi, stok sağlam. Skincode eye-zone gel, güzel bir üründü, gümrük ürünleri satan mağazadan çok ucuza almıştım, normalde çok pahalı olduğu için bir daha almam sanırım. Acnecinamide jel krem, bu krem de gece ve gündüz kullandığım, yüzümü matlaştıran, yağ oluşumunu engelleyen şahane bir krem. Elimdekilerin sonuncusuydu, anneler günü indiriminde Migros'dan stok yapacağım.

Benri koyu renk ojeler için aseton, 1 numaram, evde her daim mevcut. Synergen Hydro Fluid, Acnecinamide gibi sanmıştım ama ondan daha sıvı kıvamda, çok sevemedim. Neutrogena sivilce jeli, bundan da çok memnunum, söylediği kadar çabuk geçirmese de yine de etkili, bunu da stoklamak için anneler günü indirimini bekliyorum.

Sevgili Biricit'in kadınlar günü etkiliğinde hediye edilmişti, çok memnun kaldım, yazısını ayrıca yazacağım.

Burt's Bees aydınlatıcı göz kremi, yapısı ve kokusu çok hoş, ama çok etkili bulmadım. 100 TL. gibi de bir fiyatı var. Alix Avien shine plus oje, yapısı bozulmuş, çöpe gitti. Nars kuru yağ, kokusu şahanedir ama çok pahalı, daha uygunları var. Rimmel London Scandal Eyes Rockin Curves mascara, çok sevdiğim mascaralardan, yazısı burada var. 

Yves Rocher E vitaminli yüz spreyi, çok seviyorum, yazısı da  burada var ve yenisini de kullanmaya başladım hemen. Sanırım Gratis'den alınma, base coat kılıklı bir şey, kokusu berbat, her açtığımda zehirleneceğim hissine kapılıyordum, atıyorum. Dr. Murad yüz bazı, güzel ama çok pahalı, o paraya aynı işi yapan bazlar var yani. Clinique Chubby Stick, yılbaşı setinin içinden çıkanlardan Two ton Tomato, yazısı burada. Rengi çok sevdiğim için bu çabuk bitti. 

Eos kaş ve kirpik serumu, kullandığım süre içinde kirpiklerime çok faydalı oldu veya baya uzattı ama şimdi bittikten sonra bana eski hallerine dönmüşler gibi geliyor maalesef. Cyrene ve Moshos Garden Shea yağlı el kremleri, ikisini de çok seviyorum. Moshos Garden'ın kremi daha yumuşak ve daha güzel kokulu, şimdi yenileri açıldı bile. Benefit Girls meet pearls yazısı burada. Yüz bazımla beraber kullanıp bitirdim. Bir Benri  Aseton daha ve Benri diş macunu, jumbo boy, memnun kaldım, indirimde yine alacağım.

Bunların hepsi çöpe gitti. Hepsinin ya kokusu bozuktu ya da uzun süre durdukları için ben güvenemedim artık, attım gitti.

Parfüm testerları, amor amor hariç diğerleri çok kalıcı olmadı bende. Yves Rocher Evidance Green for Men, bunun da kokusunu çok seviyorum. Eşime yeniden alacağım.

Yine temsili pamuk, ıslak mendil ve tester grupları, o benri pamukları yiyorum resmen.

Nisan ayı da böyle geçti, diğer bloglarda da bazen yorum yapamasam bile bitenler yazısı okumayı çok seviyorum. En iyi yorumlar bu yazılardan çıkıyor çünkü.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. Tahiti Monoi yağı benim de favorim :) ben de ilk fırsatta alacağım bornzlaştırıcı olanını :) kuruyağ şeklinde olanını da bittikçe alıyorum. Yok böyle bir koku :D

    YanıtlaSil
  2. @nisa.. kuruyağa ben de bayılıyorum yeni bitirdim onu da yeni :-))

    YanıtlaSil
  3. En son fotodaki Freshn Soft Intim mendile bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra.. Yumuşacık ve güzel kokulular çok hoş bence de..

      Sil
  4. yağ konusunda tamamen doğal olmasına çok dikkat ediorum ben bu nedenle hep doa kozmetikten ürün alıorum en son aldıım shea butter inanılmaz bi ürün çıktı hem fiyeti çok çok uygun hem de kolay kolay bitmior azcık bi miktarı yüzüme yediriorum nenlendirici nietine sabah kalkıorum yüzüm misler gibi üstelik ne sivilcelenme ne yağmanla oluor vücudun her bölgesine uyumlı değişil bi katı yağ tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @redcatquenn.. Doa kozmetik shea bende de var ellerime sürüyorum ama yüzüme kullanmak hiç aklıma gelmedi fazla ağır olur sanki benim yüzümde ama onun dışında elkerimde etkisi güzel :)

      Sil
  5. Eose ürünlerinden genel olarak herkes memnun ama kafamı karıştıran bir şey var. Herkes kullanmayı bıraktıktan sonra eski hâle döndüğünü söylüyor. Saç ürünleri için de birkaç blogda aynı yorumları gördüm. Merak ediyorum ama eskiye dönecekse neden o kadar para vereyim ki diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minikkuşşule.. Birkaç blogda eskiye dönmedi diye okumuştum ama benimkiler döndü maalesef o nedenle dönmez diyemiyorum :(

      Sil
  6. Oyhhh ne çok ürün bitirmişssin maşallah:) Darısı diğer ayların başına:p Yves rocher tahiti yi kesin alcam artık mecbur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı.. Yeniler geliyor peşinden.. Monoi yağını mutlaka dene kokusu harikadır..

      Sil
  7. Ne güzel bir sürü ürün bitirip çekmecelerini baya rahatlatmışsın. Bende üşenmeden yazmalıyım artık bitenler yazımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirligünlük.. Üşenme yaz da okuyalım bu yazılar çok faydalı oluyor..

      Sil
  8. Oku oku bitiremedim :))) Yenilerini güle güle kullan!

    Bu kiprik serumlarının olayı şu: kirpikler 8 haftada bir kendini yeniliyormuş; kaşlar da öyle. Yani hep kullanılmazsa kalıcı bir etkisi yok ne kaşa, ne kirpiğe... dolayısıyla o serumlara dünya para vermeye de gerek yok aslında :(

    Öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bveç.. teşekkürler canım.. dediğin çok mantıklı aslında doğru yeni çıkanlara faydası olmayacaktır serumun bırakıldığı anda..

      Sil
  9. Acnecinamide ürünlerini bende çok seviyorum. Temizleme jeli ve jel kremini kullanıyorum. İkisi de bitmek üzere indirimde almak istiyorum ama Migros sanal markette görünmüyorlar. Umarım Migros satışı durdurmamıştır. Yıkılırım yoksa :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembepamuk.. hayır hayır yıkılma :-)) 3M ve üstü migroslarda var hafta sonu gördüm ve 17-18-19 unda da migros %50 indirimde olacak stoklayabilirsin..

      Sil
    2. Çok sevindim ankamall gibi işlek bir migrosta olmaması üstüne sanal markette görünmemesi korkuttu açıkçası. Teşekkürler...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...