28 Mayıs 2014

Koi Tokyo nemlendirici ve göz altı bakım kremi..

Geçen sonbaharda katıldığım #syafroditevent'de sevgili Biricit'in bizim için hazırladığı hediyelerden biri de Koi Tokyo kozmetik tarafından gönderilen göz altı ve nemlendirici kremdi. Kremleri hemen kullanamadım maalesef, tabi elimde hem açık, hem de daha önce alınmış ürünlerim vardı. Onların bitmesi ile bir süredir cilt bakım rutinime dahil ettiğim ürünlerden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle Tsubaki nemlendirici göz altı kremine bakalım, kendisi anti-aging özellikli ve göz altını canlandırıcı diye tarif edilmiş ve yoğun bir nemlenme vaat ediyor. Gerçekten yoğun bir nemlenme hissediyorum ama anti-aging özelliği hakkında bir şey söylemek için erken bence, hatta bunun için 2 tüp falan bitirmek lazım önce.
Canlandırıcı nemlendirici jel krem ise akneye yatkın yağlı ciltler için düşünülmüş, gerçekten de vaat ettiği gibi çabuk emiliyor ve cildi yağlandırmıyor. Sabah ve akşam rahatça kullanabiliyorum, özellikle kuru yanak bölgemi güzel nemlendiriyor.

Ne yazık ki göz kreminde 2 çeşit paraben var,  mottosu doğal ve yalın haliyle güzellik olan bir firmanın ürünlerinde paraben görmeyi beklemiyordum. Yalnız tuhaf bir şekilde göz altı kreminde var ama nemlendiricide paraben yok.

Göz altı kreminin ucu da ürünü istenildiği kadar almanız için imkan veriyor. Hatta direk ucundan göz altınıza kremi alıp, oradan yüzük parmağınız ile de uygulama yapabilirsiniz.

Koi Tokyo'nun satış noktalarını da buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. göz altımda oluşan renk değişikliğinden dolayı araşyırma yapıyordum artık benimde nu ürünlerden kullanmam gererkiyor :)
    mimledim seni tatlım eğer cevaplardan sevinirim:)
    http://emirinkokusu.blogspot.com.tr/2014/05/mimlendimm.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @emirkokusu.. evet göz altı bakımını ihmal etmemek lazım bence de kullanmaya başla.. mime bakıyorum şimdi..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...