10 Ocak 2014

HM alışverişi detayları..

Burada bahsettiğim alışverişlerin detaylarına bakacağız şimdi. Önce H&M ile başlayalım. H&M'den bu sefer 2 adet yeni gelen lip tintlerden, 2 adet yine yeni gelmiş olan jumbo lip balmlardan ve bir adet de ruj aldım.

Öncelikle rengarenkler ve çok tatlılar. Fiyatlara gelelim, lip tintler 8.95 TL. sanırım. Lip Balmlar 4.95 TL. Ruj ise 9.95 TL. gayet uygun fiyatlı hepsi.

Lip balmların biri vanilyalı ki bayılırım, biri de narlı. Öyle çok aman aman rahatsız edecek bir kokuları yok. Tatları da fena değil. Bitmek bilmeyecek bir ürün için çok uygun fiyatlılar ve bu kış günlerinde bol bol sürmek için idealler.

İçerik listesi..

Gerçekten çok büyükler..

Gelelim şirin lip tintlere, bunların bir rengi daha vardı çok fosforlu bir pembe gibi, onu almadım ama bu ikisi de fosforlu gibi duruyor ve tam yaz için idealler. 

Rasberry Red ve Tangerine isimli bu tintler çok pigmentli ve çok kalıcılar. Yemek yediğimde çıktı sanmıştım ama dudağımda aynen duruyordu. Yalnız böyle ürünler tazelemediğim zaman, bir süre sonra dudağımda kuruluk hissi uyandırıyor. Tazelemeye çok alıştığım içindir belki de. 

Yalnız bir kötü yanı var, ürünü sürme şekli. Lipbalm ya da gloss gibi sürülemiyor, bir şekilde dağıtmak için mutlaka parmağınızı kullanmak zorundasınız. Yanınızda mutlaka mendil olsun derim. Hatta ıslak mendil daha iyi olur. Feci bir pigmenti var ve bütün parmağınız bu renge bulanabilir. Bunu saymazsak çok beğendim.

İlk defa H&M'den ruj aldım. Bunun da rengini çok beğendim. Tam kış rengi bordo-mor arası ama dudakta göründüğü kadar koyu değil.

İsmi Purple Rain, çok anlamlı.

Sheer yapıda olması dudakta o kadar koyu durmasını engelliyor. Günlük bile sürülüp çıkılabilecek bir renkmiş, çok beğendim. Ayrıca da dudağımı kurutmadı, bu da artı puan.

H&M her gittiğimde yeni ürünler getirmiş oluyor, ama çabuk tükeniyor. O bakımdan yakınlarınızda varsa sık sık uğrayın derim.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. h&m keşke izmirde de olsa :S
    güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
  2. İş yerim İstanbul Brandium'un hemen yanında akşam çıkıp H&M'den turuncu lip tinti alsam mı diye düşünmüyor değilim :)
    bende en açık pembesi var oda çok güzel bulursan bir dene :)

    YanıtlaSil
  3. Rassberry Red'i ve ruju çok beğendim güle güle kullan. Ben maalesef H&M'de hiçbirşey bulamayanlardanım.Haftaiçi gitme imkanım yok,haftasonuna da hiçbirşey kalmıyor veya kalanlar feci durumda oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Lip Tint renklerine bayıldım!!! Alırsam, ıslak mendil aklımda olsun :) Hepsi çok güzel, güle güle kullan İrem'cim :)

    YanıtlaSil
  5. Geçen gün bende gördüm lip balmları fakat o kadar büyük ki, görünüşü gel beni al desede bitiremeyip sıkılıcağım için uzak durdum :) Ama rujun rengini çok beğendim mutlaka alıcam :)

    YanıtlaSil
  6. @didemşimşek..keşke daha çok mağazaları olsa evet teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  7. @hazelçelik.. Ben de Brandiuma yakın sayılırım o pembeyi görmüştüm de artık almadım :))

    YanıtlaSil
  8. @nilgün.. Ben de arada izinli oldukça kaçıyorum hafta sonu da erken gitmek lazım sonra çok karışıyor gerçekten .. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. @bveç.. Teşekkürler canım tintler hoş gerçekten :))

    YanıtlaSil
  10. @eceyıldız.. Ben çok kullanıyorum lipbalm biter çok sürmez :))

    YanıtlaSil
  11. Geçenlerde denedim lip tintleri ve bayıldım. Güle güle kullan canım hepsi çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  12. @güzellikgezegeni.. Çok hoşlar bence de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. Fiyatlar uygunmuş ve çok güzel renkler seçmişsin :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  14. @handegümüş.. Evet fiyatlar oldukça iyi teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  15. Valla H&M den alisveris yapan bloggerlari gorunce icim gidiyor ben alip deneyemiyorum diye.Malum İzmir'de yok ama sizin sayenizde birkac urununu deneme firsati bulacagim icin seviniyorum :)

    YanıtlaSil
  16. @esincivelek.. Umarım memnun kalırsın :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...