28 Haziran 2013

Shiseido Anessa BB Light..

İyi akşamlar.. Tatil zamanı geldiği için artık kıyıda köşede kalmış, geçen yaz tatilde kullandığım ve yüksek güneş koruma faktörüne sahip ürünlerim de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Shiseido'nun bu BB kremini de geçen yaz gibi bir arkadaşım İsviçre'den getirmişti. SPF 50 olduğu için yaz sonuna kadar kullanıp, sonra dolaba kaldırmışım. Şimdi yanımda götüreceğim şeyleri ayarlarken bulup hemen valize attım.
Bir kere yüksek güneş koruma faktörüne sahip ve ayrıca dokusu o kadar hafif ki krem falan sürdüğünüz hiç belli bile olmuyor. Shiseido zaten güneş ürünleri konusunda en favori markalarım içindedir. Biraz pahalı olmasa bütün serimi bundan alabilirim rahatça. BB krem dediğine bakmayın, o kadar açık renkli bir krem ki yüzde belli bile olmuyor. O nedenle plaja giderken bile rahatça sürülebiliyor. Zaten tüpte görülen çökmeden bol bol kullanıldığını anlamışsınızdır.

Çok açık renkli olduğu için şehir içinde cilt bakım rutininden sonra normal süreceğim BB kremim veya fondötenim ile karıştırıp sürüyorum. Sanki cildime kadife sürülmüş gibi oluyor. Verdiği his mükemmel ve hemen emiliyor. Genelde yüksek koruma faktörüne sahip ürünler hemen emilmezler ama bu öyle değil.

Rengi çok açık demiştim değil mi? Çok hafif bir düzenleyici etkisi var. Tabi Shiseido bir Japon markası ve renk tonlaması da ona göre olmuş. Hatta bazı bu tarz açık renkli ürünleri genelde TR'ye getirmiyorlar bile bildiğim kadarıyla, zaten bu ürün TR'de var mı onu da bilemiyorum. İlk fırsatta Sevil Parfümeri'den soracağım.

Rengi işte böyle dağılınca ciltle tamamen bütünleşip, şahane bir etki yapıyor.

Daha önce de Shiseido'nun güneş koruma faktörlü, mavi serisindeki fondöteni ve pudrayı kullanmış biri olarak, bu işi kesinlikle iyi yapıyorlar. Bir fırsatta denemenizi tavsiye ediyorum.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Shiseido'nun ürünleri ülkelere göre değişiyor, uzakdoğu pazarında muhteşem ürünleri var mesela. Bu ürün bildiğim kadarıyla Türkiye'de yok, başka bir bb cream'i var ama, uzun bir tüpte.

    YanıtlaSil
  2. Bb kremim Garnierin ikincisi, baska denemeye gerek kalmiyi bence cok seviyorum onu cook :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. @onorr.. Bence de yok uzakdoğu pazarı tamamen farklı isviçre daha beyaz olduğu için orada da vardı sanırım.. Senin dediğin bb yi görmedim..

    YanıtlaSil
  5. @kumralkızdan.. Evet garnier bb de iyi ama değişik ürünleri denemeyi de seviyorum :))

    YanıtlaSil
  6. 30 faktör üstü bana oldukça ağır geliyor:/ şimdilik yves rocher BB kremle aram iyi ama aklım Narsda;)

    YanıtlaSil
  7. @zuhalgündoğdu.. Lekelenmemek için bana şart 30 ve üzeri.. YR yi ben de seviyorum ama koruması yok maalesef

    YanıtlaSil
  8. shiseidonun cilt bakımı değilde bu tarz ürünleri fondoten ve farları çok çok güzelbence.

    YanıtlaSil
  9. @özge.. Evet özellikle güneş korumalı fondötenleri çok güzeldir

    YanıtlaSil
  10. Ben TR'de görmedim. Görürsen bize de haber ver emi :)

    YanıtlaSil
  11. @birmakyajbloguyazarı.. Döner dönmez sbil ve boynerde bakacağım :))

    YanıtlaSil
  12. Shiseido'nun makyaj ürünlerini seviyorum :)

    YanıtlaSil
  13. @sevdas.. özellikle fondötenleri gayet güzel..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...