17 Haziran 2013

Golden Rose Holiday Collection 57 Numara..

Merhaba, umarım bu hafta iyi şeyler olur diyerek başlıyorum çünkü geçen hafta baya canımız sıkıldı. Kafamız dağılsın diye iyi ki bloglarımız var. O nedenle yazılarımıza devam ediyoruz zaten. Bu gün  renkli ojeler ve güzel alışverişler yazıları yazacağım.
Golden Rose Holiday koleksiyonu dokulu ojelerini görmeyen ve duymayan kaldı mı bilmiyorum. Ama benim kesin olarak hayranlığımı kazanmış ve favori ojelerimin arasına girmiş bulunuyorlar. Koleksiyondan 5 tane oje almıştım yanılmıyorsam, devamını da almayı düşünüyorum. 

57 numara şahane parlak bir mor, tırnakta ışıl ışıl duruyor ve kum gibi hafif pütürlü bir yapısı var. Beni rahatsız etmiyor ama bu dokudan hoşlanmayanlar da var tabi. Düzelir umuduyla üzerine topcoat sürülürse ojenin dokusu bozuluyor maalesef.

 2 kat sürülmüş halini görüyorsunuz. Tırnakta boşluk kalmıyor ve kolayca da kuruyor. Ayrıca normal oje temizleyici ile de fazla uğraştırmadan çıkıyor.

Günün yüzüğü..

Armparty of the day..

Holiday koleksiyonu sadece Golden Rose standlarında satılıyor, o standlar da genelde AVM'lerin içinde yer alıyor. Yakınlarınızda varsa ve henüz bakmadıysanız koleksiyona bakmanızı öneriyorum. her zevke uygun, pek çok rengi var.
Sevgiler..

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...