17 Haziran 2013

EBay Alışverişi..

Yurt dışı online alışverişin yasaklanması nedeniyle artık alışverişlerimi az az yapıyorum. Eskiden strawberry'den ve amazon'dan oldukça fazla alışveriş yaparken şimdi bu alışverişlerim genelde ebay'e döndü. Sitenin ucuz ve genelde kargo free olması bu siteyi seçmemde en büyük etken. Siteden alışverişin en büyük dezavantajı ödeme için paypal hesabı kullanması, neyse ki Lila Kutu sayesinde bu hesabım da çok uzun zamandır var.
Sitede rastgele gezinirken bulduğum bu fırçayı 5 dolar olması nedeniyle de hemen sipariş verdim. Tam 1 haftada elime ulaştı. Hatta kargo beklediğimden erken gelince çok şaşırdım. Fırçam içi korumalı zarfın içine güzelce paketlenmiş olarak geldi.

Kılları sentetik ve orta yumuşaklıkta, ürünü çok fazla emmeden uygulama yapabiliyor. Çok büyük olmayan ebatı ile de çantada rahatça taşınabilir.

Resimleri ilk uygulamamı yaptıktan sonra çektim. BB kremden çok yoğun fondötenler için daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorum.

Çantamda taşıyabileceğim bir fırça, oldukça sağlam gözüküyor. Henüz yıkamadım ama kıl dökeceğini sanmıyorum. Dökse bile kılları oldukça yoğun olduğu için fazla bir zararı olmaz.

EBay'de bulunan  böyle ucuz ve orta kalitedeki ürünleri çok seviyorum. Beklenti düşük olunca iyi çıkması halinde çok mutlu oluyorum, kötü çıkarsa da nasıl olsa çok para vermedim deyip geçiyorum. EBay alışverişlerim tabi ki devam edecek.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Güle güle kullan:) ben de ebaydan sipariş verdim 30 Mayıs'ta hala gelmedi:(

    YanıtlaSil
  2. Çok ucuzmuş:) Satıcının adı neydi?

    YanıtlaSil
  3. @birmakyajbloguyazarı.. http://myworld.ebay.com/best-love2010/&_trksid=p3984.m1439.l2754
    bu satıcıdan aldım..

    YanıtlaSil
  4. @zuhalgündoğdu.. teşekkürler.. sanırım satıcıya göre değişiyor kargonun hızı..çabucak gelir umarım seninki de..

    YanıtlaSil
  5. Anlayamadığım birşey var birçok üründe kargo ücretsiz oluyor. e az miktarda birşey alıncata satıcı zarara girmiyormu? nasıl oluyo bu :D

    YanıtlaSil
  6. @kübrabaran.. Bunu ben de merak ediyorum da anlaşmaları varmış kargo şirketleri ile sanırım..

    YanıtlaSil
  7. aaa kargolar ücretsiz mi ?

    YanıtlaSil
  8. @senabilen.. çoğu ürün için öyle .. ama dikkat et kargo free ise mutlaka belirtiliyor..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...