25 Haziran 2013

Benefit You Rebel..

Benefit'in You Rebel isimli renkli nemlendiricisini bir önceki Sephora indirimden sanırım 40 TL. civarında bir fiyata almıştım. O zamandan beri elimde fazlasıyla BB krem, fondöten vs. olduğu için kullanamadım Ancak yaz aylarının gelmesi, sıcakların da başlaması ile birlikte daha hafif ürünler kullanmak ihtiyacı doğdu ve ben de kendisini hizmete açtım.
Ambalajı böyle eski kremler gibi bir tüpte geliyor ve sonuna kadar da sıkılıp kullanılabilir durumda. Bu şekilde olması da çok hoşuma gitti. ilk defa bir tüpü ortadan kesmem gerekmeyecek.

Bendeki rengi lite yani açık rengi, bir tık daha koyu olanı da vardı. Ancak sanırım benefit You Rebel renkli nemlendiricisini artık üretmiyormuş.


Hiç bir şekilde kapatıcı değil. Sadece hafifçe bir renk vermek veya 15 SPF'inden faydalanmak için kullanılabilir. Yazın hem nemlendirici hem de BB kremi üst üste kullanmak istemeyenler için iyi bir seçenek. Dokusu yumuşacık bir krem, yüzde kesinlikle fazlalık yapmıyor ve çabucak da emiliyor.


Hafif parlak bir bitişi var, elimdeki kadar değil tabi burada güneş de vurmuş iyice parlak görünmüş.

Ciltle bütünleşiyor ve renk farkı kalmıyor.

Bu kremi tek başına kullanmıyorum. Bana hafif koyu gelen fondötenlerim, BB kremlerim ile karıştırıp uygulamaya başladım ve çok iyi sonuç aldım. Önümüzdeki günlerde hangi BB'ler ve fondötenler ile beraber uyguladığımı da anlatacağım.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Evet tek basina yetersiz gibi geldi bana da :/

    YanıtlaSil
  2. @kumralkızdan.. Kesinlikle yetersiz geldi bana da.. Koyu renklerle iyi oldu ama

    YanıtlaSil
  3. pek sevmedim iyi ki de almamışım :)daha çok aydınlatıcı gibi geldi bana tuhaf bir ürün
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ambalajı çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. @hazelçelik.. Nemlendirici-kapatıcı olarak tek başına başarısız başka ürünle desteklendimi iyi oluyor

    YanıtlaSil
  6. @meri..retro bir ambalaj ben de sevdim..

    YanıtlaSil
  7. Nedense bu ürünü alacağım zaman sanki hep bir şey engel oluyordu iyi ki de almamışım :/ Biraz daha yoğun kapatıcılığı olsaymış süper olurmuş :)

    YanıtlaSil
  8. @pembedudaklar.. Doğru birazcık kapatıcılık iyi olurmuş :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...