11 Temmuz 2023

Yves Rocher’nin Tahitili Kadınların Güzellik Sırlarından İlham Alan Tropikal Ada Esintili Serisi MONOÏ DE TAHITI, 35. Yılını Kutluyor!

 Yves Rocher’nin en favori serisi bu yıl 35. Yaşını kutluyor! Yves Rocher Monoi serisi, 1988’de doğan Monoi’lerle aynı tasarıma sahip 35. Yıl özel ambalajlarıyla yaz aylarında vazgeçilmeziniz olmaya hazırlanıyor. Dünya genelinde her 2 dakikada 1 satan Monoi Tiare Yağ ve Monoi Vücut Spreyi 35 yıldır her yaz olduğu gibi bu yazın da en sevilen ürünü olacak!

 

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları uzmanları tarafından doğaya saygılı olarak üretilen Monoi Serisi ile cildiniz yaz boyunca beslenirken, nemleniyor, ışıldıyor ve korunuyor. Yves Rocher’nin ışıltılı özel yaz serileri cildinizi UVA ve UVB zararlı Güneş ışınlarından koruyor, eşsiz bir parlaklık ve bronzluk kazandırıyor.  Sahilde, kumda, denizde Yves Rocher güneş ürünleri ile cildinizin ihtiyacı olan koruma hazır!

 

Nemlendirme, onarma ve yumuşatma özelliği ile devrim yaratan Tahiti Monoi; Tropikal ada esintisini yıl boyunca hissetmek isteyenler için Yves Rocher Botanik Uzmanları tarafından özel olarak geliştirildi. Paraben, sülfat ve sabun içermeyen özel seri, %94’ten fazla doğal içeriği ile cilde saygılı bir bakım sunuyor. Fransız Polinezyasından elde edilen Tahiti Monoi %100 geri dönüştürülmüş plastikten elde edilen geri dönüştürülebilir plastik ve cam ambalajları ile aynı zamanda vegan olan doğaya duyarlı yaklaşıyor. Seri karşı konulamaz kokusu, parıltılı ürünleri ve yenilikleri ile yaz ürünlerinizin yıldızı olmaya devam ediyor!






 

YVES ROCHER MONOI SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI

Yves Rocher Monoi Serisi’nin kokusu ile eşsiz bir yaz esintisi hissi veren Saç ve Vücut Şampuanı, Tiare Çiçeği içeren formülü ile %96’dan fazla doğal içerik barındırıyor. Nazik ve ferahlatıcı bir duş deneyimi yaşatan şampuan taranması kolay saçlar ve yumuşacık bir cilt sunuyor. Daha fazla köpüren yeni formülü sülfat içermiyor ve cildinize saygı ile yaklaşıyor. Ürün, saç ve ciltte yumuşaklığı daha da kalıcı hale getirmek için Monoi yağı ile kullanılabiliyor. 

 

YVES ROCHER MONOİ SAÇ VE VÜCUT YAĞI

Tahiti Monoi özü ile cildi ve saçları derinlemesine besleyen Monoi Yağı ile yumuşacık, büyüleyici kokulu bir cilt ve saçlar sizi bekliyor. Tende yazı ve güneşi çağıran egzotik kokusu ve %97’den fazla doğal içeriği ile istendiği zaman saç ve cilt için kullanılabiliyor. Düşük sıcaklıklarda katılaşabilen ürün, sıcak suyun altında çözünüyor. Az miktarda saç uçlarına ve boylarına hafif dokunuşlarla uygulanıyor. 

 

YVES ROCHER MONOİ IŞILTI VEREN SAÇ VE VÜCUT YAĞI

Cilt tarafından kolayca emilen, hafif dokulu ışıltılı Monoi yağı, kullanıldığı an tende yazı ve güneşi çağrıştıran, egzotik kokusu ile herkesi büyülüyor. Cildi derinlemesine nemlendiren ve ciltteki bronzluğu arttıran özel yağ, aynı zamanda saçların yumuşacık ve parlak olmasını sağlıyor. Kullanmadan önce çalkalanan Işıltı Veren Monoi Yağı saçlara ve cilde masaj yaparak uygulanıyor.




 

 

YVES ROCHER MONOI SAÇ VE VÜCUT SPREYİ

Yves Rocher’nin büyüleyici serisi Monoi, yeni saç ve vücut spreyi yazın tüm güzelliklerini ilk kullanımdan cildinizde ve saçlarınızda hissettiriyor.  İçeriğindeki Monoi çiçeği ve %96 doğal formülü ile saçlarınızın ve vücudunuzun sağlıkla ışıldıyor. Monoi kokulu saç ve vücut spreyi, cildinize ve saçınıza yaz ve güneşi çağrıştıran egzotik ve karşı konulamaz bir koku sunuyor. Duştan sonra ve gün boyu ihtiyaç duyuldukça vücuda ve saça eşit miktarda sıkılarak uygulanan ürün uygulandığı anda sizi sahil kenarında hissettiriyor. 

 

YVES ROCHER MONOI El KREMİ

Tiare çiçeği içeren özel formülüyle yeni Monoi El Kremi el bakım rutininize yeni bir boyut getiriyor. Karşı konulamaz ve mod yükselten Monoi koksu yaz esinti hissini cildinize taşıyor. Nemlendirilmiş ve korunmuş eller için Monoi El Kremi kullanıldığı anda cildinizi yumuşatıyor ve hoş bir koku bırakan hafif dokusu sayesinde eşsiz bir bakım sağlıyor. Her gün, günün her saatinde kullanabileceğiniz el kremi vegan ve %99 doğal içerik oranlı formülüyle doğaya saygılı bir seçenek oluştururken, hafifletilmiş plastik tüp yapısı ve geri dönüştürebilir kapağı ile yanınızda taşımayı kolaylaştırıyor. 

 

KONSANTRE MONOI SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI

Yves Rocher Konsantre Monoi Saç ve Vücut Şampuanı ile ferah, tazelenmiş bir cilt ve taranması kolay saçlar sunuyor. Ekonomik tüketim sağlayan doz ayarlı şişe başlığına sahip, 100ml’lik doğaya saygılı formülü ile konsantre şampuan 40 banyo boyunca rahat ve taze hissettiriyorDermatolojik kontroller altında test edilmiş, sülfat içermeyen ve daha fazla köpüren özel vegan formül doğaya olduğu kadar cildinize de saygı duyuyor.Baş döndürücü Monoi kokusuyla cildinize ve saçınıza hoş ve tazeleyici bir etki bırakıyor, cildi nemlendiriyor ve narince temizleterek banyonuzu bir keyfe dönüştürüyor. Satılan her Konsantre Monoi Saç ve Vücut Şampuanı için 1 ağaç dikimi yapan Yves Rocher gezegen için duyarlı davranmaya devam ediyor.




 

MONOI PEELINGLI DUŞ YAĞI

Ultra yumuşak peeling taneleri sayesinde yumuşak, pürüzsüz ve hoş kokan bir ten sunan Monoi Peelingli Duş Yağı ölü hücrelerin ve kirlerin ciltten uzaklaşmasını sağlıyor. Yağ dokusu su ile durulandığında losyon formuna dönüşüyor ve nemlenmiş, pürüzsüz bir cilt sunuyor. Hindistan cevizi kabuğu Tozu ve Tahiti Monoi Özü içeren özel formülü bronzluğunuzu arttırıyor ve daha uzun süre bronz kalmanızı sağlıyor.

 

YVES ROCHER MONOI BRONZLAŞTIRICI AROMATİK YAĞ

Tahiti Monoi özü içeriği ile serinin yeni favorilerinden biri olacak bronzlaştırıcı yağ, yanınızdan ayırmayacağınız bir ürün olmaya aday. Saç ve vücut için kullanılabilen Bronzlaştırıcı aromatik yağ cildin ve saçların derinlemesine beslenmesini ve nemlenmesini sağlıyor. Kolayca emilen hafif dokusu daha önceden güneş görmüş ve bronzlaşmış ciltlerde kullanıldığında bronzluğu güçlendiriyor, yumuşak ve parlak saçlar sunuyor. 

 

YVES ROCHER MONOI EDT KADIN PARFÜMÜ

Monoi özü içeren, %94’ten fazla doğal içeriklerden oluşan Yves Rocher EDT Kadın Parfümü cildinize egzotik bir etki sunuyor. Kokusu, tende eşsiz bir iz bırakırken aynı zamanda ferahlayıp canlanmanıza da yardımcı oluyor. Yaz esintilerini derinlemesine hissetmek isteyenler için her an kullanılabilecek parfüm yaz ayları için vazgeçilmez bir opsiyon niteliğinde.   


*Tanıtım

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder