13 Haziran 2022

Mayıs Alışverişleri...

Mayıs alışverişleri  geçen aya göre biraz fazla ama ihtiyaca yönelik oldu. Üstelik Mayıs ayı içerisinde anneler günü gibi önemli bir indirim günü de vardı. O nedenle bazı ürünlerde fırsatı kaçırmadım diyebilirim. Hemen bakalım neler alınmış bu ay. 


En büyük yatırımım güneş kremlerine oldu. Elimde neredeyse hiç kalmamıştı ve Nivea, Garnier gibi markaların ürün fiyatları neredeyse 400 TL.'ye dayandı olur şey değil. O nedenle anneler günü indiriminde oldukça uygun fiyatlı bulduğum Sun Ozon ve Celenes markasını kaçırmadım. 


Sun Ozon'u yıllardır kullanıyorum. Rossmann'ın markası, ve fiyatları da çok uygundu ama bu sene ne denetim ne bir şey Rossmann bildiğiniz kendisini aştı. Bunlar nispeten uygun olunca aldım tabi mecburen. Çok kullanılıyor çünkü biter seneye kalmazlar bile.


Pure Korean göz maskeleri, bitenlerde de  bahsetmiştim anlık etkisi güzel, bir yere gitmeden önce alınıp kullanılacak bir ürün her zaman değil. 


Bu ayın hitlerinden biri Derminix'in Watsons'da keşfettiğimiz bu vücut peelingi oldu. Şahane bir kokusu ve indirimde oldukça da uygun bir fiyatı var. 


Dayanamayıp yaz için bu iki şahane rengi aldım. Bu ojeler pahalı ama uzun süre dayandığı için aldım gitti. 


Bunlar da Golden Rose'dan, biten bronz balmın yerine bunu aldım. 
Soğuk pembelere düştüğüm için BİM'deki bu renk ojeyi de kaçırmadım tabi ki. 


Uzun zaman sonra Procsin'den şu pembe sun block kremi aldım. Oldukça iyi, hem cilde baz gibi kullandığımda aydınlık duruyor hem de tatilde de kullanabilirim. Fazla güneş koruyucu göz çıkartmaz diye düşünüyorum. Ben 30 TL. gibi çok uygun bir fiyata almıştım hafta sonu baktığımda bu kremin fiyatı Rossmann'da 87 kendi sitesinde 50 TL. Artık bir şey diyemiyorum. 


Bu saç sirkeleri de aşırı viral olup çok da övülünce denemek istedim. Fiyatı sürekli artıyor bu arada ben uyguna aldım.
Başka bir markadan Yves Rocher'den saç sirkesi denemiş ve hiç beğenmemiştim. Tamamen bomboş kandırmaca bir üründü o. Fiyatı da zaten  çok yüksek. 
Bunun yapısı tamamen farklı saça sıkıldığı anda kreme dönüyor saçı yumuşatıyor kolay taranmasını sağlıyor. 
Saçı evet parlatıyor ama saç yumuşatma özelliği olduğu için benim saçımı biraz  sönük gösteriyor. 
Bu saç sirkesini uzun gür kuru yatışmayan saçlara sahip olanlar bayılarak kullanacaktır. Bir de denizden sonra aşırı sertleşen saçlara iyi gelecektir diye düşünüyorum. Tatile benimle gelecek kendisi. 

Evet genel olarak memnun kaldığım alışverişler oldu siz ne dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler..

 

5 yorum:

  1. Vücut peeling , ben de bakıyordum güzel bir seçenek oldu :)

    YanıtlaSil
  2. 400 lira mı amanin, sun ozon aklmda olsun, hımm denize temmuzdan önce giremem yaaa antalya dışında tabii :) rossmanı gezmek kolay ve keyifli :) derminix kokusu için alabilirim :) ah ojelerin rengi çokzeeel :) frambuazlı mııı bunu da kokusundan alırım, frambuazlı pastaa en sevdiğim :)

    YanıtlaSil
  3. İhtiyaç olan kozmetik ürünler bile el yakar oldu nolacak halimiz böyle :(

    YanıtlaSil
  4. Flormar ojeler güzelmiş. Ne kadar çok güneş kremi almışsın 🙂

    YanıtlaSil
  5. Harika bir alışveriş olmuş😍Güneş kremlerine indirimde bakmak gerek😑

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...