2 Mart 2022

Şubat Bitenler..

Yeni bir ay bitti yeni bir bitenler yazısı geldi.  Şubat ayının en kısa ay olmasına rağmen nasıl bu kadar çok ürün bitti ben de şaştım. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş. 


Çöpe giden de oldukça ürün olmasına rağmen bitenler çok daha fazla, hep söylüyorum ne kadar düzenli kullanılırsa o kadar çabuk ve çok bitiyor ürün. Bir ondan bir bundan kullandığım yaz aylarında bitmek bilmeyen çoğu ürünle bu ay vedalaştık. 


Duş jelleri için uygulayamadığım bir motto bu yukarıda yazdığım, o yüzden açık ve yarısına gelmiş en az 4 duş jeli varken ben beşinciyi açıyorum. Neyse ki bu Avon senses bitti nihayet. 
EST sıvı el sabunu fena değildi indirimde alınabilir. Gramajı oldukça iyi. Favori saç maskem Elseve mucizevi yağ da bu ay bitti. Çok çok az kullandığım için oldukça uzun süre idare ediyor beni. Yenisini henüz açmadım. Farklı ürün deneyeceğim. 
Şu capicade saç için BB kreme uzun süre şans vermediğim için çok pişmanım. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. 
Bee Beauty saç maskesi ise çok anlamadım ama açıkçası çok da kayda değer bulmadım. 


Burada marie claire soyulabilen maskeler çöpe gidiyor. Çünkü aşırı kötü ve aşırı canımı acıtıyorlar. Soyulabilen maske olarak Glam Glow dışında hiç bir şey kullanmam. Bepanthol kremin de tarihi geçmiş o nedenle yenisini aldım. 
Cosmed atopik ciltler için vücut kremi gerçekten şahane bir krem ama sonlara doğru pompası dışarı almamaya başladı kremi zorla dibini sıyırabildim. 
Colgate ve Garnier sevdiğim markalar zaten indirimli olarak alıyorum. 


Şu fotoda ise maalesef bitenden çok çöpe giden oldu. Mesela Gratis'in markalarından biri olan Beaulis'den aldığım her şeyi çöpe attım. Beklentimi karşılamadılar, kullanmıyorum da boşa durmasınlar dedim.


Tabi bitirdiklerim de var ama aldığım ve sevmediğim kullanmadığım pek çok ürün çöpe gitti şu en üstteki WW siyah aydınlatıcı gibi. 


Mesela maskaralar bitti, arkadaki Loreal baz ve aydınlatıcı bitti, Maybelline kapatıcı bitti.  NYX ruj bitti.  Önde bir Young Blood pudra var o bitti. Fena değil bence performans yine de.
O yumurta şeklindeki Revolution palet markadan aldığım ve kullandığım en kötü paletlerden biri olabilir bu arada.


Bu cilt bakım ürünleri ise tam bir başarı hikayesi,  öndeki Avene hariç hepsi bitti. Avene kremi de aslında kullanıyordum ama süresi bitmiş. Pure Beauty BB'nin içinde de çok az kaldı bitti sayılır. 
Neutrogena krem çok başarılı değildi. LR göz serumu çok iyiydi onu tekrar alabilirim. 
Revolution super fruit serum bunu da çok sevemedim. 
The origins peeling serum, bu mükemmel işte yeniden alınabilir. 
Loreal revitalift gece kremi, bu da fena değil ama alınır mı bilemedim.
Simple nem arttırıcı serum, bunu da hyaluronik asit serumlarımdan önce kullanıyordum, fena değildi bence. 
Cosmed yüz yıkama jeli çok beğenmedim. Essence good stuff göz serumu, bence fena değil göz altına anında bir rahatlık veren jel yapıda ürünlerden, yeniden alınabilir. 
Herbal Science krem, bunu makyaj çıkartmak için kullandım çok iyi bir krem değil zaten. 
Avon göz kremi, içinde iki ürün var biri krem biri jel yapıda. Jel tarafı gözümü aşırı yakıyor o yüzden boyun kremi olarak kullandım onu, krem kısmı fena değil. Nemlendirmesi başarılı en azından. Ama jel kısmı yüzünden yeniden alınacak bir ürün değil.


Sephora kil maskesi bitti, fena değildi ama fiyatı çok uygun değil artık. 
Yves Rocher minik maskelerden ise çok memnun kaldım diyemeyeceğim. Ama ikisi de baya bittiler içlerinde bir sıkımlık falan kalmıştır. 
Claderm maskeyi ise hiç sevmedim o nedenle çöpe gitti. 


Testerlar, pamuklar ve tek kullanımlık maskeler.  Beğendiklerimden söz edeceğim sadece.


Bu maskeleri yeni deniyorum.  DerminiX markasına ait. Turuncu renkli olanı hiç beğenmedim. Cildimde hiç bir etki yapmadı. Glikolik asitli olanı daha iyi ama ikinciyi alacak kadar değil bence. Ayrıca maskenin kendisi çok kalitesiz elimde yırtıldı ve yüzümde durmadı bile sürekli kaydı. 


Beğendiğim testerlar ise tabi ki Loccitane markasına aitti. Bu markanın şampuanları hariç her şeyini seviyorum. 


Yine çöpe giden bir oje grubu. Mara'nın mani-pedi peelingi bitti. Bu üründen stok var evde indirimde alıyorum. Watsons koyu renk ojeler için aseton bitti, bundan Benri kadar memnun kalmadım. 


Sürekli kullandığım kolajen destekleri, bunlardan Voonka toz olandan çok memnunum. 3. kutu bu biten ama Naturagen sıvı kolajeni de sevdim. Yalnız tanesi 9 TL. gibi bunların ben Migros'dan yarı fiyatına aldım. Normal fiyatından alınmaz kesinlikle.


Son olarak bir Avon parfüm bitti. Bu Avon'un son zamanlarda sevdiğim 1-2 parfümünden biri oldu zaten özel yapım parfümlerinden biri bu.  Bu parfümü detaylı olarak blogda da yazmıştım, okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Evet bu ayki performansı ben beğendim siz ne dersiniz? Var mı merak ettiğiniz ürün içlerinde, yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler..



 

10 yorum:

  1. Vonka toz kolajen merak ediyorum siz memnun kalmış mıydiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @camdandüşler evet 3-4 ayda bir tekrarlıyorum onu ...

      Sil
  2. Cidden ne çok ürün bitmiş. Benim gibi kozmetik özürlü biri içiin şaşırtıcı oluyor biraz. Bu ara saç bakı ürünlerine takıldım. Biraz da ön menapoz etkisi sanırım aşırı saç dökülmesi var. Elseve yağdan aldım ben de. Daha da dökülme artacak korkusundan boyayamıyorum bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi saç dökülmesi varsa hele de menopoz etkiliyse mutlaka bir doktor tavsiyesi alman lazım bana kalırsa..

      Sil
  3. hımm maşallah valla, ne çok şey, duş jelleri, elseve maske, BB, glam glow not aldım, thanx yuuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet bu ay oldukça kalabalık...:-))

      Sil
  4. Gerçekten çok şey bitirmişsin. Revitalift bende çok sivilcelenme yapmıştı bırakınca geçti.

    YanıtlaSil
  5. Ahhh İrem ahhhh çekilişe koy şu çöpe gidenleri yazıktır :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden bazıları boşa gidiyor biliyorum ama çekilişten ağzım yandı artık çok istemiyorum çevreden isteyen olursa veriyorum ancak .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...