17 Mart 2022

Loreal Revitalift Filler Serisi..

Bugün hep beraber Loreal Revitalift Filler serisini inceleyeceğiz. Bu seri hyaluronik asit içeren, yoğun dolgunluk veren ve yaşlanma karşıtı bir seri. Ben de seriyi 2 aya yakındır kullanıyorum, gece kremini bitirdim serumun ikincisine geçtim, yorumlayabilirim artık. 



Seride 4 ürün var. Hyaluronic asit serum, gece kremi gündüz kremi ve bir de tabi göz kremi. 
Hepsinin içeriği hyaluronik asit ile güçlendirilmiş. 
Biliyorsunuz hyaluronik asit ciltte nem tutulumunu güçlendiren, ince kırışık görünümünü azaltan, cilde esneklik ve dolgunluk veren bir etken madde. 
İşin en güzel yanı ciltte etkisini anında yani sürer sürmez görebilirsiniz. Hafif nemli cilde uygulamanız etkisini arttıracaktır. 


Serumdan başlarsak, ciltte etkisi anında esneklik ve dolgunluk olarak görülen bir ürün. 1 hafta-10 gün içerisinde nem tutulumunu dolayısı ile cildin esnekliği güçlendiren ve ciltte dolgunluk yarattığı için de hafif ince kırışık görünümünü yavaş yavaş azaltan bir ürün. 30'lu yaşlardan itibaren kullanılabilecek bir serum. İçeriğinde %1.5 oranında hyaluronic asit bulunuyor. Bu iyi bir miktar ancak fiyatı sürekli artıyor. o nedenle mutlaka indirim-kampanya döneminde almak gerekiyor. 
Serumu kullanmadan önce cilde hafif bir nem spreyi sıkarak ıslatıp öyle sürerseniz nemi hapsetmesini sağlarsınız. Hyaluronic asit etkisini ciltte hemen gösteren bir içeriktir.
Cilde sabah ve akşam 3-4 damla olarak uygulanıyor, üzerine nemlendirici bir krem  sürmeyi unutmuyoruz tabi. 


Bana seti marka kendisi yolladı, o nedenle ürünleri bir arada kullanma imkanı da buldum. Tabi bu şekilde düzenli kullanmak etkisini arttırıyor ama serum üzerine yine aynı özelliklere sahip başka kremler de kullanabilirsiniz.


Gece kremine geçelim, öncelikle çok yoğun değil ama hafif bir çiçek kokusu var hem gece hem gündüz kreminde. Tek başına bile cilde güzel bir nem sağlıyor ve hemen emiliyor. Cildime hiç ağır gelmedi, oldukça beğendim ben. 


Gündüz kremi de aynı şekilde, hafif bir dolgunluk ve güzel nem sağlıyor cilde. Tabi uzun vadede cildin nemini koruduğu için aydınlık bir cildiniz de oluyor. 



Gece ve gündüz kreminde bile daha çok beğendiğim, göz altıma süper nem veren, üzerine sürdüğüm kapatıcının duruşunu bile değiştiren şahane bir göz kremi oldu serinin bu revitalift filler göz kremi. 
Ucundaki metal uygulama topu ile göz altına masaj yaparak sürerseniz ve sabah akşam uygularsanız çok iyi sonuç alacaksınız.
Serumu yazdım ama bütün seri 30 yaş üstü için uygun bence. 


Bu göz kremlerinin ucundaki metal toplar gerçekten uygulama esnasında çok işe yarıyor. Hatta yaz aylarında dolaba koyup soğuk soğuk da uygulama yapılabilir göz altı şişliklerine karşı. 


Ne yazık ki ürünlerin normal satış fiyatları hiç olmadığı kadar artıyor. O nedenle mutlaka indirim ve kampanya dönemlerini bekleyerek alışveriş yapmanızı öneriyorum. Tabi bu her ürün için geçerli.

Ürünleri çok kuru ve hassas ciltler hariç kurudan karmaya ciltlere önerebilirim. Serumu yağlı ciltler de kullanabilir bence üzerine daha sebum dengeleyici bir kremle daha iyi olacaktır. Cildimde sarkma, gevşeme, esneklik kaybı, hafif kırışıklık başladı diyenlere Hayaluronic asit içeren bu kremleri öneriyorum.
Sevgiler..




 

3 yorum:

  1. Cok haklısınız fiyatlar su an el yakıyor artık indirimsiz almak zor gelmeye başladı ne yazık ki...teşekkürler paylaşım için...

    YanıtlaSil
  2. ooooo toptan hepsi iyi yani pekiii indirim kampanya pekiiii :)

    YanıtlaSil
  3. Ben kullanmıştım ama iyi gelmedi ufak ufak sivilceler yaptı bende.

    YanıtlaSil