8 Şubat 2022

Ocak Alışverişleri..

Bu ay yine bir alışveriş batağına düştüm diyebilirim. O indirimli bu indirimli derken baya bir şey almışım. Bakalım neler alınmış bu ay. 



Sephora indiriminden ABH Amrezy palet ve Sephora Care fondöteni aldım. Bu fondötenin bazı renkleri indirimde bazıları da değildi. Bu indirimlilerden biri. Amrezy palet herhalde sonuncu mu anlamadım ama %50'den fazla inmişti sanki. 
Maybelline'in ilk çıktığında çok merak ettiğim ama fiyatını hiç beğenmediğim için almadığım stik fondöteni 20 TL. idi. Bu da bitiyor sanırım. rengi açık bana ama başka bir renk karıştırıp kullanırım. O arkasındaki sünger son derece manasız olmuş. Yapısı da aslında çok mat tam yağlı ciltlere göre ama çok popüler olmadı sanırım ki üretimi sonlandırmışlar.
Bu ay beni şaşırtan iki ürün Gratis'in Beaulis markasının krem allığı ve Alterra'nın dudak maskesi oldu. Bloom it allık çok başarılı fiyatına göre bence, 24 TL. galiba,  lip mask ise yedeklendi 19.50 TL. fiyat ile indirimde. 


Watsons Revolution markasını ara ara %50 indirime sokuyor. Bu indirimde Cica tonik ve Hyaluron fix spreyi aldım. Fena değil ikisi de, markanın sürekli fiyatı artıyor bu arada bu indirimleri iyi değerlendirmek lazım. 


Cica kremi de alacaktım da onu bulamadım, online da da bitmişti. Neyse bir dahaki indirime alırım. 


Yine Watsons'ın markalarından Kore grubundan SNP indirimdeydi. Serumunu daha önce aldığım markanın hem serumunu yedekledim hem de toniğini aldım. Bunlara indirim devam ediyorsa bakın derim. 


Essence'e yeni koleksiyon gelmişti. Baked aydınlatıcı glow gold yüz yağı ve bir de dudak ürünü aldım. Normalde Essence baked aydınlatıcılar çok güzel olur yaldır yaldır parlar. Bu öyle değil daha hafif bir görüntüsü var, daha çok allık gibi. Ben çok sevmedim bu sefer. Dudak yağı gloss karışımı da idare eder. Yazın tatilde falan dudaklarım kurumasın diye kullanırım. Tek başına kullanmak için çok başarılı değil ancak mat rujlar üzerine güzel oluyor. Yüz yağı güzel ama, aydınlık bir görünüm veriyor anında ve yağlı yağlı da değil, beğendim. 
Revolution Unicorn Heart serisi indirimdeydi. Daha önce palet ve parlatıcı/rujunu aldığım serinin bu sefer de makyaj bazını aldım. Çok hoş duruyor, bu tarz bazları da seviyorum zaten. 


Watsons'a yeni L.A. Colors markası gelmiş. İlk olarak bir corrector aldım, bakalım nasıl çıkacak diye çok yoğun, neredeyse krem allık kıvamında. Halbuki daha ince yapılı olsa göz altına yapması gerektiği gibi daha aydınlık bir hava verebilir. Ben uygun bir indirimde almıştım ama fiyatları tabi ki artmış. 


Watsons'a Revolution Relove diye markanın bir alt grubu gelmiş. Allık ve paletler fena değil, ben bu glossları çok sevmedim ama dudakta bir tuhaf duruyor. Önce çok kötü çizgilere doluyor sonra düzeliyor falan bir garip, neyse kullanacağız tabi. Baby Tint ise bana olmadı ama Füsun'a verdim (@makeupbyfun )  bayıldı süper durdu onda. 


Bunlar da Gratis'den, çok ucuzlar, içlerinde alkol var mı diye baktım bu 2'sinde yok. 
Başka bir çeşidi daha vardı yeşil renkli onda var mesela, özellikle mor renkli olanın etkisini de sevdim. İdare ederler sanıyorum. 


Bu ay böyleydi, beğendiniz mi merak ettikleriniz neler yorumlara bekliyorum. İlk olarak hangi ürünü deneyip yazayım sizce?
Sevgiler..
 

10 yorum:

  1. bloom it, lip mask, kore serum tonik, unicon heart not aldım, iyi yazıydı :)

    YanıtlaSil
  2. SNP serum ilgimi çekti. Özelliklerini araştıracağım onun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden fena değil tonikle beraber iyi bir ikililer..

      Sil
  3. Keyifle kullan hepsini ☺️

    YanıtlaSil
  4. Sephora Care fondöteni övdükleri kadar güzel mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet bazı highend ürünlere göre beğendim kendisini..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...