31 Ocak 2022

Ocak Bitenler..

2022'nin ilk ayı ne kadar çabuk geçti değil mi? Kar yağdı tatil oldu vs. derken Şubat ayı geldi bile. Hemen bakalım o zaman ilk ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş. Çünkü bu ay çöpe giden baya bir ürün olacak. 



Toplu bakış ve bitmesine en üzüldüğüm ürünler, aşağıda kısa kısa bahsedeceğim hepsinden. 


Cilt bakımı ile başlıyoruz. Revolution Skin markasının bir göz kremi, en baştaki bunun özelliliği canlandırıcı olmasıydı. Etkisi fena değil ama çabuk bitiyor. Ben %50 indirimli almıştım normal fiyatı oldukça ve gereksiz yükseldi. Bittiğine üzüldüğüm 2 serum Loreal revitalift hyaluronic asit serum ve Garnier C vitamini serumu, ikisi de gayet başarılı iş görüyor. İndirimde bakabilirsiniz. Bir adet Avon serum bu protinol power serum, niacinamide içerdiği için severek kullandım. Fiyatı onca zammı düşünürsek fena değil. 
Yine bir Avon krem, daha çok kuru ciltler içindi, bunu kullanamayacağım için makyaj temizlerken kullandım. Eh işte diyebilirim. Arkadaki NewWell kremi geçiyoruz, kayda değmez çöpe gitti zaten. Loreal Revitalift gündüz kremi de fena değildi. Serum ile beraber de iyi oluyor, indirimde yeniden alabilirim. 
Önde Justin Beauty sitesinde bulabileceğiniz Benton göz kremi var. Güzel krem ama bunun da fiyatı son baktığıma göre çok artmış. İndirim bekleyelim derim. 


Garnier misel sular içinde en sevdiğim çift fazlı, argan yağlı olan bitti, Neyse ki stoğum çok sağlam, her indirimde almışım, firma da yollamış şimdilik almama gerek yok. 
Loreal hyaluron uzmanı temizleme jeli, bunu da severek kullandım. Cildimi germedi, bunu da yedeklemiştim. 
Procsin gold ve black maskeler, ikisi de peel off yani soyulan maske, canımı aşırı acıtıyor ve bir işe de yaramıyorlar. Çöpe gittiler. 


Aynı şekil soyulabilen bir maske de Avon'dan bu burun üstü için ama çok işe yarıyor diyemem. bunun yerine burun bantları çok daha iyidir. Bu da çöpe gitti. 
Bir saç yağı kırılmış boşa gitmiş. Watsons kuru şampuan, fena değildi bence alınabilir. 
Bebak dezenfektan, bunlar çok iyi pandemi başında yollamıştı Bebak o zamandan beri sürekli alıyorum ama bunun sprey mekanizması bozuldu. Yarısı da doluydu yazık oldu. 
Isana tırnak yağı, bu da fena değildi tırnak/tırnak eti peelinglerinin içine ekleyerek bitirdim. 
Bir kolajenli içecek, markası Voop içeriği fena değil. Splat diş macunu, bu en sevdiklerimden biri, indirimde gördükçe alıyorum.  


Makyaj ürünleri, Kiko fondöten, Max Factor corrector, Golden Rose kapatıcı stik ve maskaralar bitti. Diğerleri çöpe gitti. Süngerlerin 3'ü de birbirinden kötüydü. 


Bir deodorant bitti, Fresh'n Soft ter emici yapraklar ise çöpe gitti. Çünkü bana uygun bir ürün değildi. 


Bu ay oje atmakta rekor kırıyorum. Dolapta ne kadar kullanmadığım mat simli parçacıklı metalik oje varsa hepsini attım. Zaten bir kısmı da kurumuştu. Hiç yazık olmadı yani. 
Watsons aseton, bir Benri değil ama fena da değildi. 


Yumak mendiller fırça temizliyor, fiyatları pek artmadı o yüzden alıyorum sürekli. Sephora maske eh işte diyebilirim buna, gerçi hediye olarak veriliyor ama satılsa almazdım sanırım. 
Pamuk ve muhtelif testerlar da bitmiş. 


Asıl tester grubum burada işte. Hepsini üşenmeden denedim. Sadece en üstteki 4-5 tanesi iyi, tam boy alınabilir benim için. 
Mizon Collagen serum, DermaSolar renkli güneş koruyucu, Loccitane enriched water ve gece maskesi bence yüksek fiyatlarına rağmen büyük boy almayı hak edecek ürünler. Şubat indirimlerinde bakacağım onlara. 


Evet bu ay da böyle geçti, Şubat için şimdiden biriktirmeye başladım bile.  Sizin kullandıklarınız var mı içlerinde, yorumlarda bekliyorum.

Sevgiler. 

 

10 yorum:

  1. Tırnak ürünlerini görünce aklıma geldi. Tırnak güçlendirici olarak ne tavsiye edersin? Deniz (küçük oğlum) gitar çalıyor ve tırnak uzatıyor ama kırılıyor haliyle. Hocasına sormuş o bir şey önermemiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizien önemlisi B vitamini ben bir de kolajenin çok faydasını gördüm..

      Sil
  2. maşallah maşallah :) cilt bakımı ilk paragraf, misel, hyaluron not aldım, thankx :)

    YanıtlaSil
  3. Epey bir temizlik olmuş. Benim de oje temizliği yapmam lazım. Loccitane konusunda sana katılıyorum. Bazı ürünleri etki olarak çok iyi olsa da fiyat olarak düşününce çok daha iyi alternatifler mevcut.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan ah o fiyatlar mahvetti bizi:-)))) oje temizliğine devam:-)

      Sil
  4. Annem Loreal Revitalift'in yüz kremini sürünce gözleri sürekli yaşarıyor hatta o değil yakınındakilerde de aynısı oluyor. Çok enteresan oldu..
    Birçok ürün bitmiş, gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik bana da aynısı avon ikili göz kremlerinin jel kısmı ile oluyor alerjimiz olan bir şey var içinde diye düşünüyorum ama çözemedim :-)

      Sil
  5. Maalesef artık L oreal kullanamıyorum sivilce yapıyor cildimde 🤔

    YanıtlaSil