4 Ocak 2021

Avon Anew Plumbing Shots Serum ve Ultimate Gündüz ve Kremleri..

Yeni yılın ilk #cildinegöreseç yazısı ile yeniden birlikteyiz. Umarım herkes iyi bir yılbaşı günü geçirmiştir ve devamı da hepimize çok iyi gelir. İlk yazımız Avon'un yeni protinol teknolojisi ile hazırlanan Anew gündüz-gece kremleri ve cilt yenileyici ampuller olacak, yakından bakalım nasıllarmış. 



İlk olarak genelde daha önce Avon anew serisinden kullandıklarımı beğenmiştim. Bu seri de protinol teknolojisinin kullanıldığı tek ürün olduğu için çok ilgimi çekti tabi. Protinol teknolojisi kısaca bahsetmek gerekirse ciltteki kolajen 1 ve 3 üretimini destekleyen ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yarayan bir sistem. 


Kremlerden başlayalım, gece ve gündüz kremleri, yaş olarak 40-55 yaş aralığının kullanımına uygun olduğu belirtilmiş yani olgun ve/veya hasar görmüş ciltlere göre bir ürün ama bence bundan bir kaç yaş altı veya üstü de kullanabilir.
Öncelikle gündüz kremi, içinde SPF 25 bulunuyor.  Cildin kolajen üretimini destekleyip dolgun ve bakımlı görünüm kazandırıyor denilmiş. Krem aşırı yoğun, ben bir gündüz kreminden bu kadar yoğunluk beklemezdim açıkçası, gerçekten çok olgun ve çok hasarlı ciltlere göre düşünülmüş tam olarak. Miktar olarak parmağımın ucu ile dokunup almam yetiyor. Azıcık fazla kaçırdım mı dağıtılamıyor ve gözlerimi yakmaya başlıyor.  Gerçekten yapısı ilginç bir krem Nemlendirmesi fena değil ama tam olarak sevdim de diyemiyorum. 
Gece kremine gelirsek, çok daha hafif, sabah gerçekten dolgun bir görüntü salıyor cildime ayrıca çevremde kullananlar da bu kremden daha memnun. 30-35 yaş aralığından itibaren kullanılmaya başlanabilecek bir krem bence. Bunu daha çok sevdim. 


Dolgunluk veren kapsüller ayrı bir hikaye, kür olarak bence iyi düşünülmüş. Tek başına kullanımı yetersiz üzerine iyi nem verdiğine emin olduğunuz bir kremle denerseniz gerçekten farkı hissedersiniz. Kullanıldığı sürece sabahları nemli ve doldun bir cilt sağlıyor. Etkisi tabi ki çok uzun vadeli değil. Ara ara kür olarak tekrarlanabilir. Yapısı güzel anında dolgunluk ve berraklık verdiği için gündüz de kullanılabilir bence. 



İçindekiler fena değil gibi. 




Seriyi beraber kullanmak daha iyi sonuç verebilir ama ben hem gündüz hem de gece kreminin yerine alternatifli olarak da denedim. Ampuller ve çok iyi bir nemlendirixi gündüz veya gece kremi ile beraber kullanılırsa yağlıya dönük karma ciltlerde yağlanmayı arttırmadan nem verecektir. Gece kremini daha yoğun bir C vitamini içeren serum veya Hyaluronic asit içeren bir serum ile kullanmanızı tavsiye ederim ki güzel dolgunluk versin. Gündüz kremini çok kuru güneşten veya dış etkilerden çok hasar görmüş veya çok olgun ciltlere önereceğim. 

Bakalım Nilgün ve Gün bu seri hakkında neler düşünmüşler. Nilgün'ün yazısı için buraya, Gül!ün yazısı için buraya tıklayabilirsiniz. Benim bütün #birürünüçyorum yazılarım için de tıktık.
Sevgiler..

 

18 yorum:

  1. Gündüz kremi çok ağır geldi bana ama ampülleri sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan gece kremi ve ampüller bana uygun gündüz kremi çok ilginç bir krem güzel ama çok ağır..

      Sil
  2. Yorumlarımız genelde aynı yönde. Gündüz kremini benim kupkuru cildim bile kaldıramadı ama boyun kremi olarak çok başarılı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily boyun kremi ve burun kenarına da uyguluyorum süper nem veriyor..

      Sil
  3. protinol ve ürünler saool, krem piku, ampul hiç denemedim, bi bakıyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone en iyisi retinol ve protinol katkılı ürünler .-))

      Sil
  4. Daha başlamadım ben set olarak kullanmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet beraber kullanmak daha iyi etki edecektir..

      Sil
  5. Gündüz kremini kullanmadım ama gece kremi muhteşem ve bu ampüller de harika dolgunluk ve nem veriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun evet gece kremi ve ampüller güzel gündüz kremi sana çok ağır gelecektir muhtemelen..

      Sil
  6. Ampulleri aşırı merak ediyodum.. Harika olmuş çekimler :)

    YanıtlaSil
  7. Nice beauty products! Thanks for sharing,

    YanıtlaSil
  8. Avon ürünleri Avusturyada temsilciler kalktığından beri kullanmadım. Almanyadan almak da biraz pahalıya geliyor artık herşeye yol parası ve vergi geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet her şey çok pahalı gerçekten de...:-((

      Sil
  9. 7 günlük kür için ampuller ideal gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden mevsim dönüşlerinde bir kür kullanılsa yeter bence..

      Sil