2 Ekim 2020

Avon Jel Parfümler..

Bu haftaki #birürünüçyorum yazısının konusu Avon'un yeni jel parfümleri olacak. Ben daha önce katı parfüm denemiştim. Bir kaç markada var ve kokuları da oldukça kalıcıdır. Jel kolonya da denemiştim ama parfüm ilk defa görüyor ve deniyorum. Avon bu konuda bir ilki gerçekleştirdi. 





İki adet koku ile daha önce de çıkartmış olduğu niş lüks parfüm sınıfına bir seri daha eklemiş oldu Avon bu yeni kokuları ile. 

 

Kokulardan biri Attraction addicted, yasemin, kuş üzümü ve paçuli notalarından oluşuyor. Diğeri ise Today eternal, Bergamot, manolya ve sandal ağacı kokularını taşıyor. İki koku da oldukça yoğun ve bana sorarsanız kışlık kokular. Genel olarak yasemin kokularını sevmeme rağmen bu ikisi arasında tercihim manolya kokulu oldu. Almayı düşünenler için yasemin kokulu olan attraction addicted oldukça yoğun kokulu bir parfüm.



Avon parfümler genel olarak güzeldir o nedenle bunların da kokularının ortalamanın üzerinde olacağını daha koklamadan tahmin etmiştim ben. O nedenle beni tasarımları kokularından daha çok etkiledi. 


Minik bir cam altlık içine oturtulmuş ve son derece dekoratif olmuş. Bunları makyaj masanızın üzerinde tutmak bir zevk olacaktır. Parfümler bitince altıkları mumluk olarak da kullanılabilir. 


Nasıl kullanıldığına gelince, üstteki düğmeye bir kere basmanız bir damla parfüm için yeterli oluyor. Zaten bir damla 2 bileğe, bir damla da boyna sürüldüğü zaman epey bir yoğun ve kalıcı yanılıp da abartmayın buram buram kokuyor yoksa. 


Bir şişede 200 damla bulunan parfümün kalıcılığını gün boyu koruyacağını belirtmiş Avon. Tabi bu konu tene göre değişecektir. Benim üzerimde özellikle manolya kokusu oldukça kalıcı oldu. 


Bu damlayı bileğimin içine alıp, iki bileğime de yayarak uyguluyorum. Bana normal sıvı parfümden daha kolay ve pratik de geldi açıkçası. Tuhaf mıyım acaba bilemedim. 


Yapısı da hafif bir jel gibi ama ciltte hemen kayboluyor zaten, yapışkan bşr his asla bırakmıyor. Bu arada sıvı parfümler gibi kıyafete sürülemiyor tabi, direkt tene uygulamak lazım. Bu arada ben sıvı parfümü de yok tene uygulamayın kıyafetinize sürün zararlı diyenleri de pek dikkate almıyorum maalesef. Parfümlerin hepsi yapı itibari ile tene uygulanmak üzere yapılıyor zaten. Tamam kıyafette de kalır koku elbette ama tene sinmiş parfüm kokusu bambaşkadır. 


Parfümleri Avon katalogları takip ederek indirime girdiğinde alabilirsiniz. Ayrıca satın almak için bana da ulaşabilirsiniz tabi. Avon jel parfümleri Nilgün'den okumak için buraya, Gül'den okumak için buraya tıklayabilir ve benim bütün #birürünüçyorum yazılarıma da tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Sevgiler..












14 yorum:

  1. Jel parfüm hiç duymamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet yeni çıkmış ben de ilk deniyorum .-))

      Sil
  2. En merak ettiğim parfümlerden biri oldu bu sene =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet değişik bir parfüm ben de ilk gördüğümde nasıl demiştim ..

      Sil
  3. Bunlar apayrı birşey oldu gerçekten ve ben de sıvı parfümlere göre daha çok sevdim galiba :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam evet gerçekten çok kalıcı oldu bende de..

      Sil
  4. Avon'un en şık parfümleri olmuşlar bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet tasarım olarak çok hoş olmuş gerçekten :-)) tam makyaj masasına koymalık..

      Sil
  5. pikiş :) paçuli bilmdiğim bişiii :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de kokuları tende severim..Biz Attraction Addicted ile daha çok anlaştık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet tende çok hoş duruyor gerçekten...

      Sil
  7. Yasemini çok severim ama paçuli biraz ağır geliyor. Avon parfümleri merak ediyorum ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çoğu güzel kokularının bazıları çok kalıcı değil ama idare eder zaten tene göre de değişiyor kalıcılık..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...