3 Eylül 2020

Ağustos Bitenler..

Bir ay daha bitti, hatta koca yaz bitti. Ben de bu ay yazlıkta tatilde geçirdim. Ama tabi bu arada düzenli ürün kullandım hatta denedim.  Bakalım Ağustos ayı boyunca neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Uludağ termal su içeren sprey güneş koruyucu, bunu büyük umutlarla almıştım her bakımdan hayal kırıklığı oldu. Bir kere şeffaf olacağını düşünmüştüm süt kıvamındaymış. Hadi o neyse plajda kullanıp bitireyim dedim yarısından biraz az kalmıştı ki sprey mekanizması bozuldu ve çöpe gitti yazık oldu. Bir daha alınmaz. Sephora koruyucu sprey body mist, bunun kokusu hariç çok memnun kaldım. Böyle hafif güneşli havalarda falan çıkarken kollarım açıktaysa hemen sürüyordum. Hala koleksiyonda var mı bilmiyorum ama alınabilir. Isana yüz spreyi, mekanizmasının fazla püskürtmesi dışında fena değildi alınabilir ama yine yazlıkta plajda falan kullanırım.


Oriflame bademli vücut ve saç yağı, nemlendirmesini tek başına çok yeterli bulmadım. O nedenle duşa aldım ve orada uyguladım. Islak vücutta nem vermesi bir tık daha yüksek ama üzerine yine de yandaki Bebak sprey nemlendirici ile takviye yaptım. Bebak tek başına da yeterli bu arada, yeniden alınır ama Oriflame yağ alınmaz. LRP effaclar yüz yıkama jeli kuru ciltlere göre değil, benim de cildim bu ara kuruduğu için biraz gerdi ama normalde sevdiğim bir üründür.


Palmolive termal spa duş jeli, pek sevmedim, bu çeşidini bir daha almam. Pomellos şampuanlar, aslında hepsi güzel ama benim saçıma en iyi uyan çay ağacı özlü olandı. Onun büyük boyunu alacağım. Kolajenli olan da gayet iyi, at kuyruğu içeren de saç uzatmak isteyenlere göre kesinlikle. Piyasadaki diğer at kuyruğu şampuanlarını bırakıp buna bakın bence.


Bir Pomellos kolonyam daha bitti. Kokularına bayılıyorum bunların. En sevdiğim ojelerimden biri kurumuş, maalesef çöpe gitti. Vitawin kolajen tabletleri, fena değil, kür olarak yapıyorsanız arada alınabilir ama ben toz halinde olanı tercih edeceğim. 


Watsons markalı jel kağıt maskelerden biri, inanılmaz ıslak yapıda en az 2-3 defa kullanırsınız sakın poşeti  atmayın, ağzını kapatıp dolaba koyun. Şu kompres maskelerden alın atın içine ıslansın ve kullanın. Ayrıca etkisini de beğendim. 
Hayatımda hiç bu kadar kakao yağını bu kadar kısa sürede kullanmamıştım. Kuruyan her yerime ilaç gibi geldi. yenisini almam lazım. 

Evet fena bir ay olmadı bence ne dersiniz, denemeye devam diyoruz. Sonbahar sezonunda blogda ve instagramda bomba gibi ürünler ve yazılar geliyor takibe almayı unutmayın. 
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Bu vitamin desteklerinin ben de toz olanlarını daha çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet uzun vadede daha etkili olacaktır bence de .-))

      Sil
  2. Pomellos’tan hiç ürün denemedim şimdiye kadar. Kolonya ve şampuanlarına şans vermeli bir ara;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebeği şampuanları çok başarılı kolonyalar da harika kokuyor aklında olsun :-))

      Sil
  3. Pomellos kolonyalara ben de bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım evet kokuları çok değişik ve güzel :-))

      Sil
  4. Kolojeni dizim için kullanmaya başladım ben. Ağrılar artınca doktora gitmiştim o önerdi. Bebak ve Isana markesını ise bu aralar kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi kolajen çok önemliymiş bilsem çok daha erken kullanmaya başlardım..

      Sil
  5. termal spa ya bakayım :) eveey belliydi yazlıkta tatilde olduğun oh ne güzeeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-)) evet blog ziyareti de yapamadım bu arada tabi..

      Sil
  6. Maskeleri bende o şekilde kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona tek kullanımda atmak yazık yani bir sürü ürün kalıyor içinde :-))

      Sil
  7. Tam pandemiye uygun bitenler olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan :-)))vitaminler dezenfektanlar kolonyalar....

      Sil
  8. Koronadan beri kılık kıyafet almiyorum ama bakım ürünleri evde de olsan bitiyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet hatta ben evdeyken daha çok ürün bitmişti :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...