6 Ağustos 2020

Temmuz Bitenler..

Bir ayı daha geride bıraktık. Siz bu yazıyı okurken ben tatilde olacağım ama sizi uzun ve bol ürünlü bir bitenler yazısı bekliyor. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Öncelikle duş jelleri, Avon jelleri çok severek kullanıyorum ve her ay değişik çeşitlerini de alıyorum zaten. Monoi kokulu olan güzel ama keşke daha yoğun ve kalıcı olsaymış.
Sephora jeli ise indirimde 10 TL.'ye falan almıştım galiba. Normal fiyatı 30 TL. bu gramaja verilecek bir fiyat değil. 


Duş jelleri kadar şampuan da bitmiş bu ay. İçlerinde öyle bir favorim olmadı. Bioblas oğlumun favorisi, Kerastase ve OGX fena değil ama bu cinsleri benim saçıma çok uymadı diyeyim. Buna karşılık Eda Taşpınar şampuan çok kötü, ben 1-2 kullanıp bıraktım. Devamını oğlu kullandı ama zorla yani. neyse bitti de attık. 


Makyaj temizleme üünleri, bunlardan Neutrogena'yı sevdim. Sephora hassas göz ve dudak temizleme ürününü ben çok beğenmedim. Ziaja fena değil ama bunun acai berry içerikli olanını daha çok sevmiştim. Bee Beauty ise aslında kötü ama ben bununla fırça temizliyorum. İndirimde hangisi daha ucuzsa ondan almıştım. Şimdi yine Bee Beauty'nin başka bir misel suyunu kullanacağım fırçalar için.



Parfüm ve kolonya grubu, Rebul ice çok sevdiğim bir kokudur. Onu yine alabilirim. Oriflame Volare ve Avon Eve parfümleri çok severek kullandım. Deli gibi parfüm olmasa evde Volare'yi yeniden alırdım.  Yves Rocher'in kokusuna bayıldığım Monoi de Tahiti yağı bitti ne yazık ki. marka hakkında fikirlerimi bilenler bu kadar sevdiğim bir ürünü neden yeniden almayacağımı da biliyordur. 


Aynı şey Yves Rocher vücut kremi için de geçerli. Zamanında bayılarak aldığım jel maskeyi de çöpe atıyorum.  Incia deodorant fena değil ama Celenes veya Farmasi tercih ederim.  Benri vanilyalı sıvı sabun, bunun kokusunu çok seviyorum, indirimde almaya devam. La Roche Posay Shaka fluid, bu yüzüme kullandığım güneş kremleri arasında favorilerimden biri, 2 tane daha var ve bitince kesin alınır. 


Çöpe giden eski ojeler ve eski bir Clinique ruj. İki göz kremi bitti, biri Loreal biri Sephora ama ikisini de çok sevdim diyemem. Ixora kolonya çantamdaydı bu da bitti. Nascita'nın temizleme süngeri çok yıprandı çok seviyorum hatta Nascita'nın tek sevdiğim şeyiydi. Yenisini aldım diye attım ama aldığım yenisi ile bu aynı değil. Malzeme, doku falan tamamen farklı. Zaten düzgün olsa çok şaşardım. 


Kağıt maskeler ve testerlar, bunlardan Foreo make my day favorilerimden tabi. Who cares maskeleri de seviyorum. Justin beauty Mizon yatıştırıcı maskeyio kadar sevmedim. Benri makyaj temizleme mendilleri fırça temizlemek için kullanılıyor tabi ki.


Apaks kulak çubuğu, uygun fiyatlı diye almıştım. Son olarak da Voonka Beauty toz kolajen, bundan aşırı memnunum, sayesinde tırnaklarım güçlendi, cildim kendine geldi hatta kilo verdim. Sevgili Füsun'un tavsiyesi ile kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim tabi ki. Bir kutu yaklaşık 1 aydan biraz fazla gidiyor. 

Bu ay da böyle bitti, detaylarını merak ettiğiniz ürünler varsa yorumlarda bekliyorum sizi.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. voonka kolajenden bende sipariş vereceğim.
    harika bir bitenler yazısı olmuş:))
    iyi tatiller canım
    sevgiler
    makyajli kareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler voonka toz kolajeni kesinlikle öneriyorum...

      Sil
  2. Favorilerimiz benziyor genelde gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam :-)) yeni dönemde yeni ürünler geliyor..

      Sil
  3. BeeBeauty 'den kullandığım cilt bakım ürünleri ve deo'ların hepsi birbirinden beter.Kimseye tavsiye etmem. Aynı şey E.Taşpınar ürünleri için de geçerli. Bedava diye övüp beğenmek zorunda olmadıklarını bir anlasalar çok bilen bloggerlar. Avon duş jellerini ben de kokularına bayılıp alıyorum ama kokuları kalıcı değil.Rebul Ice kolonyanın kokusuna bayılıyorum.Monoi Yağ ise favorim. Neyse ki 2 tane var elimde, bitince bakıcaz artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily :-)) bee beauty ve E. taşpınar ne yazık ki hiç memnun kalmadığım ürünler oldu.. ahh o monoi neyse sanırım bulduk ama muadili değil mi .-))

      Sil
  4. Voonka'ya senin tavsiyenle başladım, umarım memnun kalırım senin gibi. Sephora göz ve dudak temizleme ürününü başta sevmiştim ama sonra gözlerimi fena yakmaya başladı. Yüz makyajını temizleyip bitirmiştim. Neyse ki küçük boy alma şansı var Sephora'da, hem para hem de ürün ziyan olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan voonkanın faydasını göreceğine eminim kullanmayı bırakma ama.. sephora temizleyicilerde diğer mavi renkli çift fazlıyı ben daha çok sevmiştim..

      Sil
  5. Gelsin yerine yeni ürünler:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmez evet gelecek bu önümüzdeki aylar...

      Sil
  6. oriflame volare benim için de efsane

    YanıtlaSil
  7. Avon’un duş jellerini ben de severek kullanıyorum . Yaz tatilinde Aloha Monoi favorim oldu benim de. Hindistan cevizi kokusuna bayılıyorum zaten . Duştan çıkıp vücut spreyini sıkıyordum aynı Hindistan cevizli tatlı gibi kokusu oluyor çok hoş 🥰
    Garden of eden’i de genellikle double boy alıyorum 😊 onu da günlük yaşamda çok severek kullanıyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @andromeda avon kokuları çok kalıcı değil ama çok güzel oldukları için ben de alıp bol bol sıkıyorum :-))

      Sil