10 Ağustos 2020

Temmuz Ayı Alışverişleri..

Bitenlerden sonra sıra geldi alışveriş yazısına. Geçen ay kadar olmasa da bu ay da bir şeyler aldım. Gelecek ay zaten tamamen yazlıkta olacağım için bir şey alma imkanım olmayacak. Hakkımı bu ay kullanıyorum. Hemen bakalım neler almışım bu ay.


Genel olarak Rossmann, ve online  olarak Trendyol, Justin Beauty, Kiko ve Miniso'dan alışveriş yaptım. 


Şu sıra taktığım bir marka Voonka Beauty ve en sevdiğim içerik olan kolajenin bu kez misel suyunu denemek istedim. Bakalım diğerlerinden farklı olacak mı bunu tatil dönüşü deneyeceğim ama artık. 


Bunları Rossmann indiriminden aldım. Göz makyajı temizleyicisini daha önce de kullanmıştım, fena değildi. Glow&Shine toniği ise ilk defa gördüm ve adına dayanamayıp aldım tabi. 


Bunları sanırım Watsons'dan almıştım. İndirimli oldukları için yedekledim. Hyaluron uzmanı maske güzel çünkü, arada kullanıyorum. 


Bu ay indirim kodu olan Justin beauty'den bir göz kremi aldım. Bu snail repair kremler oldukça iyi ben gece kremini de kullandığım için göz kremine de bir şans vermek istedim. 


Real tecniques'in başından beri gözüm olan ama çok pahalı bulduğum için almadığım brush crush serisinden pudra fırçasını indirimden 35 TL. gibi bir fiyata aldım. Herhalde bitiyor çünkü hem sonuncusuydu hem de indirim oranı yüksekti.


Son hafta bir şeyler almak için gittiğim Hilltown AVM de Kiko Milano ve Miniso'dan ufak bir alışveriş yaptım. İkisin de de indirim vardı. Kiko'dan aldığım yeşil kil maskesi ilk izlenime göre oldukça vasat kaldı ama fondöten fena değil. 


Miniso'dan ise bir makyaj sabitleyici ve çok sevdiğim yüz spreylerinin üzüm çekirdeği ekstreli olanını aldım. Bu arada Miniso'nun cilt bakım ürünlerini özellikle toniklerini kesinlikle öneririm. Cilt besleyici yağları da oldukça iyidir. 


Oriflame kataloğundan bir ışıltılı vücut yağı bir de saç ve vücut yağı aldım. Biri badem kokuyor biri de süt ve bal ama çok yoğun kokular değil. Biraz daha yoğun olsalardı süper olacaklarmış gerçekten.  Süt ve bal kokan ışıltılı bir yağ, kokusu yoğun değilse de ışıltısı iyiymiş, o açıdan beğendim.

Bu ay aldıklarım bunlardı, merak ettikleriniz için yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Işıltılı toniği ben de merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımoda daha deneyemedim onu ama en kısa zamanda deneyeceğim tabi..

      Sil
  2. Hepsini güzel günlerde kullan. Oriflame'in tatlı badem yağını bende merak ediyordum ama yorumundan sonra almama gerek kalmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası badem yağını tatilde bitirdim bile duşta kullandım bitenlerde yazacağım..

      Sil
  3. Ne güzel bir alışveriş olmuş misel suları da merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam daha denemedim ama bu 2-3 ay ful ürün deneyeceğim artık .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...