10 Haziran 2019

Mayıs Bitenler..

Bu ay bayram nedeni ile oldukça gecikmiş bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. Araya bayram girince blog da ben de tatile girdik tabi. Hemen bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Sıvı el sabunları ve duş jelleri, çok bahsetmeye gerek yok hepsini yeniden alabilirim. Özellikle Benri sıvı sabun hem uygun fiyatı hem de gramajı ile oldukça iyi bir ürün.


Sephora'da indirimden aldığım bir duş jeli-peelingi gibi bir şey. Fena değildi ama tam fiyatından alınmaz. Kokusu muhteşemdi ama. Thalia şampuan bunu da sevdim. Saçlarımı ağırlaştırmayan şampuanları seviyorum zaten. Sarımsaklı şampuanı oğlum kullanıyordu, pek yorum yapmadı hakkında. Diğer sevdiği şampuanla devam ediyor şimdi.


Değişmez asetonum Benri ve Flormar'ın bu şahane tırnak bazı bitti. Neyse ki stok sağlam. 
Hayatımda en çabuk bitirdiğim parfüm olarak tarihe geçen LR Sensual, çok sevdiğim  için sürekli kullandım bunu. Splat'ın yeni bir diş macunu daha, son zamanlarda denediklerim içinde en sevdiğim bu oldu. Yeniden alabilirim bunu.



File marketlerin markası Day Care yüz temizleme jeli, bundan detaylı olarak bahsetmiştim, yazıyı ismin üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. Himalaya arındırıcı yüz temizleme jeli, içinde mini tanecikler olan ama cildi yormayan bir jel .  3 değişik çeşidi daha var, ben limonlu olanla başladım ve oldukça sevdim. Procsin anti pollution misel su, çok favorim olmadı, yarısından sonra fırça temizlemek için kullandım bunu. 



Elimdeki son Bioderma misel su sanırım bu, yeniden almayı düşünmüyorum şu an çünkü bence daha iyileri var artık. Tek bir misel su alacak olsam kesinlikle Avene alırım. Garnier çift fazlı misel su, bunu da seviyorum. Göz makyajım hariç sürekli kullanıyorum ve oldukça da başarılı buluyorum. Nivea göz makyajı temizleme suyu, bu da favorilerimden biri, indirimde aldım yeniden zaten.



Yine Day Care markasına ait nemlendirici vücut kremi. çok bereketli bütün kış neredeyse sadece bunu kullandım. Görürsem yeniden alabilirim. Miniso aloe vera sprey, Miniso spreyleri çok seviyorum ve her gidişimde yeni bir çeşidini alıyorum. Bunu da yeniden alabilirim. Bu ayın favori ürünü WW markasının sınırlı üretimi Rebel Rose koleksiyonunun gül özlü yüz spreyi oldu. Çok çabuk bitti maalesef ve yedeklemeye fırsat bulamadım çünkü baktığım her yerde bitmişti. Umarım tekrar gelir bu sprey ve bu sefer kalıcı olur. 


Markasını bilmediğim bir krem, son kullanım tarihi geçmiş bu çöpe gitti. Bade Natural etkinliğinde kendi hazırladığımız anti-aging yağ, kış için gayet iyi oldu, çok sevmiştim. Neyse ki tarifi var, yeniden yapabilirim. Cyrene kremlerimden biri dibinde çok az kalmış bu da çöpe gitti. 
Sephora göz kremi, fena değildi ama yeniden almam sanırım. 


Yine bir Cyrene ürünü, renkli nemlendirici bundan 2 şişe bitirdim. Çok severim ama bu durduğu yerde koyulaştı, tarihi geçmiş sanıyorum o nedenle çöpe gitti. Flormar Smooth touch fondöten, uzun zamandır sadece bunu kullanıyordum, çok sevdim zaten genelde Flormar fondötenler ile çok iyi anlaşırım ben.  
NYX aydınlatıcı, bu kırılmıştı ama kalanları dibine kadar kullanıp bitirdim. Loreal kirpik serumu, bunun çok faydasını görmedim sanırım. Maybelline serumu tercih ederim bunun yerine.  The Balm Scuba maskara, fena değildi ama daha sevdiğim maskaralar var bunu yeniden almam. Beaulis markasının göz kalemi, kahverengi olandı ve çok övülmüştü. Maalesef gözümde sürekli akma yaptı, paletini falan beğendim ama bunu beğenmedim, Essence'e dönüş yapıyorum. 


Nays ıslak mendiller ve oje temizleme mendilleri, ikisini de sevdim. Hatta oje temizleme mendillerini oldukça başarılı ve pratik buldum. Bulduğumda yeni bir paket daha alacağım. Loccitane deneme boyu bir maske, hiç fena değil, tam boyu alınabilir bunun. Watsons'a özel satılan kağıt maskelerden biri, bunu da sevdim. 
H&M vanilyalı dudak kremi, çok beğenmedim. Geceden sabaha dudağıma yeterli nemi vermedi bence. Çok tatlı bir bebek markası Noodle&Boo'nun bir kremi, o kadar güzel kokuyor ki bebek pudrası gibi şahane bir koku. kreme de bayıldım, yumuşacık yaptı. Bunlardan detaylı olarak daha sonra bahsedeceğim.

Bu aylık bu kadar, merak ettikleriniz için yorumlarınızı bekliyorum. 
Sevgiler..


23 yorum:

  1. hoşgeldiiin. iyi tatil yaptın herhaldeee :) dizilerden, new amsterdam, the rookie, suits, the village, hepsi güzeeeel bunnarııın :) hepsini bayramda izlediim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone İstanbuldaydım ama evet bayram tatilindeydim :-)) suits izliyordum ama sıkıldım diğerlerini izlemedim bakacağım ama..

      Sil
  2. Geniş urun tanıtımı ve değerlendirme için tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Beaulis kalemi son indirimde alıyordum ama son anda vazgeçtim. Senin yorumunu görünce iyi ki almamışım diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @butalıolmayan ucuz marka göz kalemi olarak essence'den şaşmamak lazım :-))

      Sil
  4. tatil dönüşü :)
    bloga bekliyorum, sürpriz var ;)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. @beydanınkitaplığı bu hafta bir de alışveriş yazısı geliyor o zaman :-))

      Sil
  6. Thalia markasını bu aralar çok sık görüyorum ama bir türlü denemeye fırsat bulamadım. Miniso spreyler ise aklımda olacak. Yenilerini güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız thalia ve miniso çok sevdiğim markalardır.. teşekkür ederim :-))

      Sil
  7. Baya ürün bitmiş ne güzel Benri asetonlarını ben de çok seviyorum :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam en sevdiğim benim çok rahat çıkartıyor bütün ojeleri..

      Sil
  8. Diş macununu merak ettim ben. Denk gelirse bakayım. Arada değiştirmek iyi olur sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet yeni şeyler denemek daima iyidir..:-))

      Sil
  9. Ben de Irem nerelerde diyorum araya bayram girdi tabii 😊

    YanıtlaSil
  10. Badenin tarifimi var süpermiş benlede paylaş :) Biodermanın yerini tutmaz hiç bir marka diyorlar ama bilemüyorumm:S :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş evet bir etkinlikte yapmıştık o tarife göre :-)) yazayım bir yazı .. bioderma iyi tabi ama bana göre vazgeçilmez ve tek değil kesinlikle..

      Sil
  11. @aslınındünyası :-))) geldi bile..

    YanıtlaSil
  12. Dermokil ürünlerinden genel olarak memnun kaldım. bu ürününe de şans tanımam lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @emineöztürk evet ben de severim maskelerini..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...