13 Nisan 2022

Physcians Formula Rose All Day Serum..

Physcians Formula ürünlerini çok severek kullanıyorum. Daha önce blogda epey bir bahsetmiştim. Bugün de Gratis lansmanında hediye olarak verilen kutuda bulunan PF Rose all day serumdan bahsetmek istiyorum. 
Physcians Formula Rose All Day Serum


Ürün gül suyu ile zenginleştirilerek cildi yatıştırmayı ve nemlendirmeyi hedefliyor. Tek başına nemlendirici olarak kullanılabileceği gibi makyaj altına baz olarak veya serum gibi bir nemlendiriciden önce kullanılabiliyor.  İçinde paraben ve gluten bulunmuyor. Ayrıca cruelty free ve vegan bir ürün.  İçinde parfüm bulunuyor çünkü serum aynı gül gibi kokuyor. İçerik listesinde ilk sırada su ve gül suyu var.  Gül suyunun antiseptik etkisi ile ürünün sivilce yapmadığı belirtiliyor. 

Physcians Formula Rose All Day Serum

Şimdi bakalım neler yapıyor.  Öncelikle evet çok güzel kokuyor ama baskın bir koku değil bu. Cilde harika bir ışıltı veriyor. Ben tek başına nemlendirici olarak çok yeterli bulmadım Ama harika bir makyaj bazı çünkü hafif yapışkan yapısı ile makyajı güzel tutuyor. Tek başına sürüldüğünde ciltte aydınlık bir görüntü yaratıyor.

Physcians Formula Rose All Day Serum

İçindeki hafif pembe ışıltı cilde sağlıklı bir hava veriyor. Tek başına sanki aydınlatıcı sürülmüş gibi de duruyor. 

Physcians Formula Rose All Day Serum

Ürün 30 ml. ve fiyatı 100 TL. civarındaydı diye hatırlıyorum. Önce gözüme az gibi gelmişti ama az az kullanıldığı için baya uzun gidecek gibi duruyor. 

Physcians Formula Rose All Day Serum

Cam şişede başa lüks bir ambalaja sahip, çoğu pahalı markanın plastik ambalaj kullandığı bu dönemde böyle güzel cam ambalaj olması iyi olmuş. 

Physcians Formula Rose All Day Serum

Ama pompa için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Aslında ürünün pompa ile alınıyor olması gerçekten iyi fikir. Son derece kontrollü bir alış sağlıyor. Ama hiç bir sefer o pompanın tamamına ürün gelmiyor. Ancak yarısına kadar alabiliyorum. Biraz daha almak istersem kapağı tamamen kapatıp almak gerekiyor.  Hatta çoğu zaman 2-3 defa tekrarlamak zorunda kalıyorum çünkü tek seferde almıyor o ürünü.


Physcians Formula Rose All Day Serum

Böyle canlı bir görüntü veren, tam krem kıvamında olmayan bir yapısı var. Aydınlatıcı olarak uygulanmaz mı derseniz bana göre olmaz çünkü canlı ve ıslak bir hava vermesine karşılık benim sevdiğim şekilde metalik yansımalı değil tabi ki. Ama hafif ve doğal bir ışıltı için mükemmel olabilir.

Bunun bir de yenileyici gece kremi var. Onu da almak istiyorum ama önce elimde 1-2 krem bitsin diye bekliyorum.  Physcians Formula Rose All Day Serumu deneyen var mı, beğendiniz mi yorum olarak bekliyorum. 
Sevgiler..

4 yorum:

  1. hımm pek hoş anlatmışsın, kullanmadım ama şimdiden sevdim bile :)

    YanıtlaSil
  2. heeey yazdım kuzey dizileri listesini :)

    YanıtlaSil
  3. Gül suyu içeren ürünleri seviyorum çok güzel kokuyor ☺️

    YanıtlaSil
  4. gülsuyu mu ne güzelmiş yaa, saol :)

    YanıtlaSil