1 Kasım 2018

Ekim Ayı Alışverişleri..

Bitenlerden sonra dediğim gibi dolu bir alışveriş yazısı ile geldim. Geçen ay son derece makul ve mantıklı alışveriş yapınca hep öyle gidecek sandım ama öyle olmadı işte, bu ay biraz abarmış olabilirim. Bakalım neler almışım yine...


İlk olarak alışverişimin en pahalı kısmını göstermek istiyorum. Sephora'ya aslında sadece yeni Fenty Beauty ürünlerine bakmak ve incelemek için girmiştim ama o güzel bu değil derken kendimi Stunna likit ruj ile birlikte kasada buluverdim. Kasaya giderken onun yanına   bir de Too faced sabitleyici pudra ekleyiverdim. Daha doğrusu öyle sanmıştım ama o aslında mini bir allık/aydınlatıcıymış. Böylece ertesi gün onu değiştirmek için yine gitmek zorunda kaldım. Böylece  hem o allığı toz  pudra ile değiştirdim hem de çok merak ettiğim Glam Glow maskelerinin mini bir setini alıverdim. Ne güzel olmuş değil mi.? Ama bu aldığım 3 ürün de harika o kadar diyeyim şimdilik. Hepsinin detaylı yazıları gelecek. 


Tabi Sephora öncesinde Gratis'in meşhur her şey %50 indiriminden bir alışveriş yapmıştım ama bu indirimi oldukça hafif atlattım. Eğer onunla kalmış olsaydım süperdi zaten.  İndirimden şu soft&gentle deodorantı, makyaj temizlemek için kullandığım 2 değişik marka makyaj temizleme sütü aldım. Bunlar bana göre ihtiyaç tabi. 


İhtiyaç değil ama Herbal&Essence şampuan da ülkemize yeni geldi ve oldukça övüldü. Bu şampuanlardan beyaz çilek ve tatlı nane içerikli olanı aldım. Kokusu şahane ve detayları çok yakında blogda olacak. Rossmann'dan 8 TL.'ye bu çift fazlı göz makyajı temizleyicisini aldım. Performansı oldukça iyi ve fiyatı da uygun geldi bana. Boyner'den  Clarins marka bir makyaj temizleme suyu aldım, bakalım nasılmış. Baya bir indirimi vardı bunun ben alırken. 


Gratis indiriminden yine ülkemize yeni gelen ve yine oldukça gürültü koparan Simple'ın  2 ürününü aldım denemek için. Aslında ürünlerin biraz abartıldığı daha raftayken belliydi ama şu blogger merakı olduğu için en kolay karar verebileceğim iki ürün seçerek aldım. Şunu söyleyeyim en basitinden indirimsiz fiyatları bana göre çok yüksek kalmış. Detaylı olarak yazacağım bunları tabi. 


Alışverişin bir diğer zevkli kısmı da bunlar oldu. Ama oje hariç hiç biri indirimli değil. Rossmann'dan Essence'in yeni Glow koleksiyonundan hafif parlak bitişli bir sabitleme pudrası aldım ve bayıldım. Cidinizin çok mat mat görünmesinden hoşlanmıyorsanız bunu muhakkak edinin derim. Bu arada alırken fiyatlarına dikkat edin. Stantta fiyat 17.25 iken kasada 26 TL. gibi bir şey çıktı. Dikkat etmeseydim o fiyat üzerinden satın alacaktım,  Sonra bir fırça meraklısı olarak H&M'den ve Wet n Wild'ın yeni gelen koleksiyonundan birer fırça aldım. İkisinin de fiyatları 25 TL. civarı olması lazım. Flormar oje ise en sevdiklerimden olduğu için hazır indirimli bulmuşken bir tane daha aldım. 


Son olarak yine Gratis indiriminden en sevdiğim Garnier maskelerden bol bol aldım ve aklıma geldikçe kullanıyorum. Yılbaşı indiriminden  5-10 tane daha alacağım kesinlikle. 

Evet bu ay Sephora beni batırdı, kasım ayında bir durmam lazım kesinlikle çünkü Aralık ayı hem kutlu doğum ayı hem de yılbaşı olduğu için mutlaka alışveriş yaparım. Siz bu ay neler aldınız bakalım, bu aldıklarımdan önce hangisini yazmamı istersiniz?
Sevgiler..






33 yorum:

  1. Ne güzel ürünler!
    Özellikle Glam Glow set ve Sipmle ürünlerinin yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum. güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog teşekkürler :-)) o zaman önce simple daha sonra da glam glow yazısı gelecek :-))

      Sil
  2. Garnier'in bu minik maskelerini ilk kez gördüm Gratis'e gidince bakayım.
    Glam Glow sete bayıldım en kısa zamanda yorumunu bekliyorum, tüm aldıklarını güzel günlerde kullan.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe çok teşekkürler :-)) önce Simple yazacağım bu gidişle :-)))

      Sil
  3. Ah bugün audreyin sekerlerinden zehirlenme gecirebilirim :) okuma listemdeki yazıları okurken bu 3.sü oldu :) alısveris bir kadının en güzel, en zevkli lüksü bence güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melcisblog :-))))) çok teşekkürler sevgiler..

      Sil
  4. Güzel günlerde kullanın 😊 ama Herbal&Essence şampuanı yorumlarınızı bekliyorum çok merak ettiğim bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslıerguvan çok teşekkürler :-)) şampuanı haftaya hemen yazacağım ..

      Sil
  5. Keyifle kullan hepsini....

    YanıtlaSil
  6. Clarıns marka olarak seviyorum ayrıca fondötenleri şahanedir! bende denk gelseydim o indirime iyi yakalamışsın :( güzel günlerde kullan olsun ihtiyaç alışverişi sonuçda bişicik olmaz (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş fondöten indirimde değildi yoksa alırdım kesin.. ama black friday veya yılbaşı için umutluyum bakalım :-)) teşekkürler ...

      Sil
  7. Garnier in vücut kremine bayiliyorum. Ben bu ara evdekileri bitirmeye calisiyorum 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet benim de baya kremim var kesinlikle bitmesi lazım :-))

      Sil
  8. Garnier misel sulardan aldım. Ekim ayını neredeyse hiç bütçe ayırmadan geçirdim. Şu glamglow maske setine gözüm kaydı, bir yorumunu okuyayım belki bakabilirim. Yılbaşı indirimine kadar hiçbir şey almak istemiyorum. Her şeyden fazlasıyla stoklamışım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik haha benim de stoklar sağlam ama yeni denemek istediğim bir şey mutlaka çıkıyor o çok fena işte..

      Sil
  9. bulduum bulduuum senin adınıııı homo tüketikus kozmetikus koyduuuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone hahaha daha bir şey değil ki bunlar..

      Sil
  10. hepsi de çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Hepsini güle güle kullanın :) Ben de Simple ürünlerini ve Herbal&Essence şampuanın yazılarını merakla bekliyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız teşekkürler :-)) ikisi de bu hafta içinde gelecek...

      Sil
  12. Ah bu Gratis indirimleri :) İnsan onu da alayım bunu da alayım çıkamıyoruz.:) Simple markasını ilk kez görüyorum.Deneyimlerinizi merakla bekliyor olacağım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sosyalmedyakafecom doğru valla indirim deyince kendimizden geçiyoruz hepimiz :-))

      Sil
  13. hepsi de ihtiyaç İremcim :) şaka bir yana güzel günlerde kullan hepsini de
    Herbal şampuanını ben de merak ediyorum yorumlarını bekliyor olacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara çok teşekkürler :-)) şampuanı bugün yazdım okuyabilirsin :-))

      Sil
  14. O kadar cok merak ettigim urunler var ki anlatamam. Yorumlarini bekliyorum😍😍 ve tabi gule gule kullan hepsni💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esyspage çok teşekkürler yazılar gelmeye başladı bile :-))

      Sil
  15. Fenty Beauty ruju yakından gören biri olarak çok doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Aldıklarının hepsi hiç kuşkusuz çok güzel ürünler ama ben ısana göz makyaj temizleyicisini merak ettim. Fiyat olarak çok uygun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme Yasemincim çok beğendim o temizleyiciyi rast gelirsen al derim :-))

      Sil
  16. Yine bütçeye zarar, ruha huzur şeklinde bir ay geçmiş. Keyifle kullan hepsini, güzel günlerde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı :-))) teşekkürler bu ay biraz daha dikkat edip aralığa saklayacağım artık kendimi..

      Sil
  17. Şahane alışveriş olmuş güle güle kullan. Ben iki aydır çılgınca alışveriş batağında battığım için yazısı yazmaya bile utanıyorum :)) Bazı drugstore markalar high-end fiyatına yaklaştığı için, Sephora'ya yatırım yapmayı akıllıca buldum doğrusu. Merakla yorumlarını (özellikle GlamGlow'ları) bekliyorum İremciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet özellikle bazı ürünlerin fiyatlarının sinsi sinsi arttırıldığını da gördüğüm için bu ara benim de drugstoredan bir şey alasım pek kalmadı bakalım artık yılbaşına kadar beklerim diye düşünüyorum :-)) glamglowlar çok güzeller bence yazıları gelecek en kısa zamanda.. :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...